"Nyt EU jo määrää yksityisten ihmisten koteihin remontteja – ollaan loputtomalla turhien ongelmien tiellä tämän EU:n kanssa”

Euroopan parlamentti äänesti tiistaina rakennusten energiatehokkuusdirektiivin päivityksestä. Tekstaripalstalla tulosta pidetään Suomen kannalta pettymyksenä.

15.3. 20:00

Kävi niin kuin Wagnerille: en nähnyt ruokalistan tekstiä tunnelmavalaistuksessa. Saisiko fosforoidut kirjaimet tai otsalamppua lainaksi ravintolasta? No, onneksi on kännykässä lamppu.

Keittiömies

Kun Narukerä lauantaina voitti jääpallofinaalin, niin odotin maanantain alueuutisissa edes pientä filminpätkää jäältä tuloksen selvittyä. Kaksi uutislähetystä, sama sisältö niin kuin aina, muun muassa TPS:n valmentautumista peleihin. Porin toimittajat, voi voi.

MM-finaalit lajissa kuin lajissa ratkaistaan yhdessä pelissä (vastaus SK-tekstariin 15.3.). Jääpallofinaalit Suomessa ja Ruotsissa ratkaistaan myöskin yhdessä pelissä, kuten myös vaikkapa Super Bowl Amerikassa. 4–7 finaalipeliä on pelkkää rahastusta.

Ennen linja-auton kuskeilla oli flyyga eli suikka, joten Porin linja-autojen nimeksi tyylikäs Flyyga.

Sähkönkäyttäjät: katsokaa todella MOT-ohjelma (13.3.). Ohjelma selittää ja on laskenut niin, että tavallinenkin ihminen ymmärtää. Virkamiehet ja päättäjät; oma etu edellä mennään. Tavalliset ihmiset pässeinä narussa. Kyllä niin pistää vihaksi.

Pääkaupungissamme Helenin kannattaa pitää energian hinta korkeana, samoin kuin Helsinki on ansioitunut tonttipolitiikasta alkaen kalliiden asumiskustannusten ylläpidossa. Tätä palkitaan nyt helsinkiläisille valtion tuella. Maksamme asumistukea helsinkiläisen asumiskulujen katteeksi, vaikka henkilö on porilaisittain katsoen normaalituloinen.

Suomalainen tomaatinviljely on tuettua toimintaa, silti hinta on 9 euroa/kg. Appelsiini 1 euroa/kg. En osta kotimaista tomaattia. Joku vetää välistä.

Voisiko joku, jolla ei ole kytköksiä pankkeihin selostaa, miten korkojen nosto hillitsee inflaatiota. Maallikon järjellä se nostaa sitä ainakin vuosia eteenpäin ja on pahinta nykytilanteessa. Korkojen vakaus voisi olla parempi, kun pankkien talouskin on ainakin meillä erinomainen.

Jälleen kerran erotuomarit ratkaisivat pelin Turussa, eivätkä toimittajat uskalla heitä arvostella. Onko kielto tullut liigasta vai onko se osaamattomuutta?

Ovatko naiset jyränneet Fantomin?

Luona kauppahallin tapasin mä Sallin, tuon nykyajan naisen patentoidun mallin. Pelastakaa Porin kauppahalli.

Vesa56

Taksikuskit. Suosittelen asiakaspalvelukurssia jokaiselle suharille.

Helpotti tulevien vaalien puoluevalintaa, kun näki ketkä EU-parlamentissa äänestivät typerän energiatehokkuusvaatimuksen puolesta. Ei tarvitse ainakaan vasemmistoliittoa, demareita tai vihreitä äänestää.

Jos nyt maallikkona hahmotan oikein EU:n energiatehokkuussuunnitelman vaikutukset Suomeen, niin seurauksenahan on kansakunnan taloudellinen romahdus. Asumiseen tulee valtava kertaluonteinen kuluerä, mikä ei kuitenkaan vaikuta asunnon arvoon laisinkaan. Mistä ihmeestä eläkeläiset, tavalliset palkansaajat ja muut repivät tuollaisia rahoja?

Nyt EU jo määrää yksityisten ihmisten koteihin remontteja. On aika löytää puolue, joka ajaa meidät eroon koko EU:sta. Koko asia osoittaa, että ollaan loputtomalla turhien ongelmien tiellä tämän EU:n kanssa.

40 hehtaaria metsää on mitätön hinta sille ilmastohyödylle, mitä 40 hehtaaria aurinkopaneeleina tuottaa.

Ei voi kuin ihmetellä tätä Suomen hintatasoa. Oltiin Espanjassa ja kyllä puhutaan aivan eri hintatasosta, siellä pystyy ihminen elämään, ruuan hinta on puolta halvempi. Täällä kaupat vetävät hirveät voitot – poistakaa nuo bonus- ja plussakortit ja laskekaa hintoja. Tulee meille asiakkaille paljon halvemmaksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut