"Ässissä Joensuu ja Järvinen, Narukerässä Mustonen ja Aaltonen – kokeneita, fiksuja ja menestyneitä pelimiehiä, joita ilman eivät joukkueet menestyisi ja nuoret pelaajat kehittyisi: tätä reseptiä suosittelen muillekin porilaisjoukkueille"

Kirjoittaja arvioi, että kokeneet ja menestystä urallaan hankkineet urheilijat ovat tie joukkueen menestykseen ja myös tie nuorempien pelaajien kehittymiseen. Kuvassa Narukerän Suomen mestarijoukkueen kokenut kapteeni Ville Aaltonen.

13.3. 21:08

Upeaa Narukerä. On hienoa että Porissa on jääurheilujoukkue, joka pärjää urheilullisesti, eikä tarvitse toiminnassaan yhteiskunnan miljoonatukia. Arvostan.

Porilainen veronmaksaja

Ässissä Joensuu ja Järvinen, Narukerässä Mustonen ja Aaltonen. Kaikki kokeneita, fiksuja ja menestyneitä pelimiehiä, joita ilman eivät joukkueet menestyisi ja nuoret pelaajat kehittyisi. Tätä reseptiä suosittelen muillekin porilaisjoukkueille jatkossa.

Olin lauantaina elämäni ensimmäisen kerran jääpallo-ottelussa. Olipa kiva tapahtuma. Kenttäalue täynnä ihmisiä ja kaikki olivat hyvällä tuulella. Harvinaista Porissa.

Onnittelut Narukerälle ja myös koko seurajohdolle. Ainoastaan sarjajärjestelmä ihmetyttää: eihän SM-liigassakaan mestaruutta ratkaista yhden ottelun perusteella.

Järjetöntä hieroa Nato-keskusta saati tukikohtaa Poriin. Jos tositilanne tulee, Pori on kohde, johon ohjukset varmasti kohdistetaan. Haluatteko intoilijat tehdä kotikaupungistani rauniokasan?

Ei hätää. Ikiliikkuja on keksitty. Edulliset asunnot poistavat asumistuet tarpeettomina. Julkista rahaa säästyy hallinto-ongelmien ratkomiseen.

Sydämeen osuva kolumni Minna Ala-Heikkilältä (SK 10.3.). Miksi se tuntuukin niin ikävältä päästää lapsesta irti ja antaa hänelle oma elämä? Kai se on ikuinen äidin huoli, eikä ole huono asia ollenkaan. Kyyneleitä vuodatellen artikkelin luin ja elin uudelleen omien lasten lähdöt.

Kaikki roskat ja jätökset ovat rumia. Tämän luulisi olevan yleinen mielipide. Ihmiset maksavat jätteistään veroa ja koirat eivät maksa. Seuraavaksi joku näsäviisas kirjoittaa, että voi muuttaa erämaahan. Se ei poista ongelmaa.

Pitäisi varmaan laittaa koirille vaipat.

Tero Tuomi: asetupa ehdolle seuraavissa kunnallisvaaleissa, minä äänestän sinua.

Kaupunginvaltuuston ja -hallituksen sekä lautakuntien jäsenet tulisi testata alkometrillä aina ennen kokouksen alkua. Kokoukseen pääsisi vain 0-lukemalla. Jos kieltäytyy testistä, ei asiaa kokoukseen. Sama tulisi koskea hyvinvointialueita.

Suurella osalla eduskuntavaaliehdokkaista on lähtenyt mopo käsistä. Tien varret täynnä vaalimainoksia, vaikka muihin kuin maksettuihin vaalimainostelineisiin saa laittaa mainokset vasta 15.3. alkaen. Miten kukaan voi äänestää eduskuntaan ehdokasta, joka jo ennen vaaleja ei ymmärrä tai välitä yhteisistä pelisäännöistä mitään? Kyllä nyt olisi TPK:n väellä hommaa poistaa noita ja nyt olisi aihetakin. Viimeksihän ei ollut muuta motiivia kuin estää Lahdon läpimeno, mutta toisin kävi.

Taidan olla vähän vinksahtanut, mutta miten hiihdetään koiran kanssa?

Vinkerpori

Minun mielestäni Porin linja-autojen nimeksi sopisi paremmin Tulny tai Tultän – se kehottaa tulemaa kyytiin. "Menny" käskee menemään pois.

Olen kuunnellut Porin murretta noin 60 vuotta ja sillä kokemuksella Porin joukkoliikenteen nimeksi sopii parhaiten Tulny, eikä Menny, sillä sehän on jo mennyt.

Mikähän on pomarkkulaisten kanta Salen siirtämiseen valtatien varteen? Onko Osuuskaupan motiivina palvelun parantaminen vai jo ennestään hyvien tuloslukujen parantaminen?

Kiitos Asta Matikainen sotainvalidien ja -veteraanien hoitopaikan siirtoa koskevasta kirjoituksestasi (SK 7.3.). Sotainvalidin tyttärenä ajattelin samoin. Sanoitit tuntemukseni täydellisesti.

Vanha keskipohjalainen tulee hyvälle tuulelle sanonnalla: kävelen kenkät jalassa kaupunkilla.

Outi Ahola

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut