”Milloin viimeksi siivosit eli tyhjensit suihkuhuoneen lattiakaivon – jos et muista, tee se tänään”

Tekstareiden kiitokset menevät tällä kertaa tiehöylän kuljettajalle. Sähkölasku ja Yyterin rakennusten kohtalo eivät sen sijaan herätä myönteisiä ajatuksia.

12.3. 20:05

Yliopistointoilijat jäitä hattuun. Satakunnan pitäisi panostaa ja kehittää ammatillisia kouluja ja tuottaa käytännön osaajia maakuntaan. Nykyisiä yliopistoja tulisi kehittää huippuyliopistoiksi, jotka houkuttelisivat opiskelijoita maailmalta.

Kiitokset Murtosenmutkan sivukatujen ammattitaitoiselle ja huippuhienoa työtä tehneelle tiehöylän kuljettajalle. Kiitos.

Mikä ihmeen hävitysvimma nyt on Yyterissä? Ottakaa ihmiset kantaa. Punainen tupa maan tasalle ja nyt kohta menee Meriravintola. Viime kesänä monet hellepäivät siinä virkistyttiin, MeriMartinan herkullisia aterioita nauttien. Eikö sitä saa korjausrakennettua? Muistojen Pori kirjassa kauniita kuvia puisesta ravintolasta, ennen tätä nykyistä. Pelottaa tylsä laatikkobuumi, eikö vanhaa voi parantaa?

Kielteinen sana kaupungin työntekijältä työnantajasta johtaa kirjalliseen varoitukseen. Järki on hävinnyt.

Yhteiskunnan kustannuksiin voisivat osallistua myös listaamattomat yritykset verovapailla osingoillaan, verottomilla yritystuilla ym. Kaikki tulot pitäisi laittaa samaan kasaan ja loppusummaa verottaa. Progressio jyrkemmäksi ihan vaan tasa-arvonkin vuoksi. Koskaan aiemmin ei ole ollut näin paljon rahaa käytettävissä eikä koskaan aiemmin ole kaikki asiat totaalisen sekaisin kuten nyt. Miljonäärit maksavat vähemmän veroa kuin keskipalkkainen työläinen.

Minulla saman tyylinen tapaus kuin Katrilla. Porin kaupungin osakeyhtiö, jossa vuosikymmenten työhistoria. Vakava neurologinen sairaus. Ei saanut helpotusta työhön vaikka lääkäri ja eläkeyhtiö sitä suosittelivat. Seurasi lomautus ja painostus irtisanoutumiseen. Lopulta sairaus paheni niin että oli jäätävä työkyvyttömyys eläkkeelle.

Hyvänen aika sentään! Uutisoidaan, että jopa keskituloisten pitää säästää ruokakaupassa. Olisiko niin, että on normaalia, että säästetään, kun ollaan järkeviä. Kyllä kaupan houkutukset on suunniteltu siten, että kaikki asiakkaiden ”löysät” rahat saadaan omaan kassaan.

Mielestäni hyvä vanha termi ”linjapiili” on oiva kantasana jos jotain nimeä Porin liikenneglusterille sorvataan. Kp

Minkä ihmeen takia Porissa pitäisi linja-auto nimetä jollain typerällä nimellä? Porissa linja-autoa on aina sanottu linkkariksi. Menkää ny menee.

Kuinka luotettavana voi pitää ehdokasta, joka kolmatta kertaa vaihtaa puoluetta?

Ei ole mikään ihme että oppimistulokset ovat mitä ovat. Oppilaat saavat käyttää puhelimiaan oppituntien aikana – keskitytään räpläämään puhelinta opiskelun sijaan. Kuri ja järjestys takaisin kouluihin. Puhelimet kaappeihin oppituntien ajaksi.

Milloin viimeksi siivosit eli tyhjensit suihkuhuoneen lattiakaivon? Jos et muista, tee se tänään.

Tuli sähkölasku Omavoimalta, sähköhyvityksestä ei merkkiäkään. Tässä alkaa tuntua, että kun vaalit on jo kohta niin koko sähköhyvitykselle käy kuin pierulle Saharassa.

Hyvinvointialueella pitää olla riittävästi päälliköitä, jotka vievät asioita eteenpäin, tukevat työntekijöitä, ratkovat ongelmia, huolehtivat ajantasaisista ohjeista ja ovat kannustavia ja edes tavoitettavissa. Nyt näitä puuttuu, vaikka päälliköitä riittää.

Nyt kun vaalit ovat tuloillaan, niin voisiko jokin puolue kertoa nyt, kun on tämä sähköautohype päällä niin, mistä otetaan ne polttoaineista kerättävät miljardit, jotka jäävät saamati. Luulisi, että on olemassa jo suunnitelma, mistä ne otetaan, jos seitsemän vuoden päästä meillä olisi miljoona sähköautoa. Uskaltaako kukaan puolueista kertoa tätä asiaa? Luulisi, että vihreillä nyt ainakin olisi jo suunnitelma, mistä rahat otetaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut