”Hevi-osastoilla asioivat: kovin ikävää seurata kuorimattomien vihannesten ja hedelmien valikointia puristellen, valiten ja hyläten”

Tekstareissa jaetaan tällä kertaa myös kiitoksia.

Kirjoittajaa korventaa päivittäistavarakaupoissa esiintyvä kuorimattomien vihannesten ja hedelmien valikointi, puristelu ja hylkäys.

2.3. 21:21

Harjavallan Jymylle iso kiitos mahtavista laduista. Samoin ihanille kanssahiihtäjille iloisista tervehtimisistä ja kirittämisistä. Viikonlopun kirkas auringonpaiste kruunasi hiihtonautinnon.

Outi Tammelasta

Onko tämä eri alojen lakkoilu joku nykypäivän muotijuttu? Saanko minäkin olla menemättä töihin, jos ”ei vaan huvita”?

Joko nyt porilaiset päättäjät alkaisivat vihdoin ymmärtää, että kaupunkimme liikuntapaikat ovat jääneet kehityksestä pahasti jälkeen. Viimeisimpänä tämä noloakin nolompi tekojääradan jään sulaminen ennen tärkeää pääsarjaottelua.

Tekojääradasta. Onko totta, että ei ole olemassa henkilöä, joka pystyy korjaamaan kompressorin tai tekemään siihen tilapäisen varaosan? Onko kyse halusta vai motivaation puutteesta?

Hienoa peliä Narukerä. Olisiko aika saada halli, että tulevinakin vuosina Porissa voitaisiin nauttia hienosta pelistä?

Torstain (2.3.) lehdessä oli vihdoinkin oikea vastaus siihen, miksi Poriin ei aikoinaan hommattu yliopistoa. Pelättiin porvareiden saavan lisää ääniä koulutetun väestön myötä. Meidänkin tyttäremme piti lähteä Turun yliopistoon, mutta ei hän myöskään saanut töitä Porista. Näin toimi vasemman rytmin Pori.

Rattijuopot ja päihdekuskit saadaan pois liikenteestä noudattamalla lakia, jossa sanotaan, että rikoksentekovälineet on luovutettava valtiolle.

Hallinto pitää henkilökunnan ”tuoreena”. Samaa hoitajaa et enää puolen vuoden kuluttua löydä.

Siinä kävi hiihdolle samoin kuin peruskoululle. Edellisistä olympialaisista hiihtäjät toivat mitaleja ja hyviä sijoituksia roppakaupalla yli odotusten. Sitten laaja johto huomasi, että tämän aallonharjallahan on hienoa ja hohdokasta ratsastaa. Palkattiin johtajia ja kaiken maailman kekkeruuseja laatimaan raportteja ja asettamaan tavoitteita ja unohdettiin hiihtäjät samoin kuin loistavasti menestyneessä peruskoulussa opettajat ja oppilaat jäivät unholaan. Peruskoulun ongelmaksi edellä mainittujen seikkojen lisäksi muodostui vielä poliittinen ohjaus.

Jukka Tarkalle voi muistuttaa, mitä Paasikivi sanoi päiväkirjassaan Urho Kekkosesta. Paasikivi sanoi: ”Sinua vihataan, sinua halveksitaan, sinä olet korvaamaton.” En usko, että Tarkka sanoo tätä kirjassaan. Niin kuin ei muukaan media. Mainittu päiväkirjat osa1, sivu 419. Valvontakomissioajasta kannattaa lukea englantilaisen Magillin kirja.

Matti Tuominen

Lyhyesti Antti Pekolalle: Vaalimaan puomi on ollut yli 70 vuotta hallinnassa ilman Natoa, mutta nyt tunarit ovat alkaneet pelätä huuteluitaan ja ovat valmiita maksattamaan kansan hyvinvoinnista Naton valtavat jäsenmaksut ja sapelinkalistelut.

Hevi-osastoilla asioivat; kovin ikävää seurata kuorimattomien vihannesten ja hedelmien valikointia puristellen, valiten ja hyläten. Huomauttaa ei uskalla! Kiivas kommentti ja suuri paheksunta vastauksena.

Valitukset ja kitinät pois, olkaamme vaihteeksi tyytyväisiä itseämme sekä toisiamme kohtaan. Paljon on kiitoksen aihetta. Jokaisella, luulisin.

Kiinnostaisi tietää, miksi tässä uudessa, itsenäisesti asuvien henkilöiden Aspa-talossa pitää olla johtaja ja henkilökunta paikalla 24/7.

Yksi syy opettajien väsymiseen, monien muiden syiden lisäksi toki, on tolkuton palavereissa istuminen ja tiimityöskentely. Niihin pakotetaan. Mitään tuloksia niistä ei oikeastaan synny, eikä toinen ryhmä tiedä, mitä toinen tekee. Tätä on ollut jo ainakin kymmenen vuotta. Palaveri palaverin vuoksi ei tuo iloa työhön.

Käytän samaa valkoisella lumella naamiointitekniikkaa myös koiran kakan kanssa. Vain hetken aikaa kakkaus on lumivalkoinen...

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut