Kiitos etukäteen kahvista, sopasta, makkarasta ja muista tarjoilusta, eduskuntaan haluajat!

AKT:n lakko kirvoittaa keskustelua tekstiviestipalstalla.

Tekstarin lähettäjä kiittelee jo etukäteen ehdokkaita vaalimakkaroista ja muista herkuista.

21.2. 20:00

On tää Pori sarvikuonojen kaupunki. Kaksi virkamiestä saaneet varoituksen, kun paljastivat Porin pääkirjaston laajat sisäilmaongelmat (SK verkkolehti 20.2.). Veronmaksajana toivon, että jokainen Porin kaupungilta palkkaa saava ilmoittaa havaitsemistaan epäkohdista välittömästi havainnon tehtyään. Selviämme pienemmillä korjauskustannuksilla.

Puhutaan että työpaikka- tai koulukiusaaminen on vakava ja kielteinen asia. Onko näin? Satakunnan Kansassa ja monissa muissa lehdissä päivittäin julkaistavan B. Virtanen sarjakuvan mukaan kysymyksessä on huumorilla käsiteltävä asia. Miksi näin?

AKT tekee kaikkensa, jotta kokoomukselta ei kuluisi rahaa vaalikampanjaan.

Kaupassa paprika 4,90 euroa kilo. AKT:n lakon ilmoitettiin alkavan. Sama kauppa seuraava päivänä: paprikan kilohinta olikin 7,35 euroa. Mitä pitäisi ajatella?

Vajailla työtunneilla töitä tehdessä sekä pitkää matkaa töihin kulkiessa ihmetyttää työnantajan oikeus vähentää työpäivistä puoli tuntia. Onkohan AKT hakemassa tähän muutosta?

Nukkumatti

Sähköyhtiöni sai tekemään kahden vuoden sopimuksen kiinteällä hinnalla, joka on nyt kolme kertaa kalliimpi kuin pörssisähkön hinta. Ei voi muuttaa kuulemma, maksat vaan kolminkertaista hintaa kaksi vuotta. Mitäs noin niinku tykkäätte, jos ittelle kävis näin? Olenko tyhmä vai kupataanko minua aiheetta?

Oikein valokuvan kanssa valitettiin, kun satula kastuu. Pidä euron suihkuhattu taskussa, käytä sitä kun sataa, ei pylly kastu. Tulee halvemmaksi kuin katoksen rakentaminen.

Hyvinvointialueen outo ratkaisu. (19.2) Kiitos Leena Auriolle hyvästä kannanotosta yhdenmukaistamisesta vammaisten työosuusrahasta. Erityistä tukea tarvitseva ihmisryhmä on helppo kohde kohdella miten vaan, sillä he tarvitsevat puolestapuhujia ja oikeuksiensa puolustajia!

Luottamusmiehille ja muillekin "vastuunkantajille" on vaivattominta palkata konsultti ja siten vapautua kaikista vastuista. En ole kuullut minkään konsultin koskaan joutuneen mihinkään vastuisiin, vaikka neuvot olisivat olleet kuinka huonoja.

Nyt eläkeläiset syömälakkoon, Saksassa halvempi ruoka.

Onko liikaa vaadittu, jos TV:ssä ampumahiihdon asiantuntijat lopettaisivat kohistamisen?

Tuli talvi ja lumi sopivasti hiihtolomaviikolle. Ja naapureista johtuvat lumiongelmat. Lykkäävät kielloista huolimatta omat lumensa kadun yli naapurin tontille! Mitä tehdä, kun puhe ei riitä?

Kai Kauramäki olisi sijoittamassa Naton esikuntaa Suomeen kovin itsekkäistä ja materialistisista lähtökohdista käsin. Missä on henkinen näkökulma? Miten todistetaan, ettei Naton esikunnan ole tarkoitus provosoida Venäjää? Ehdottomasti ei Suomeen tällaisia.

Ihanko oikeasti Suomen perustuslakivaliokunta haluaa sallia eläinten kidutuksen halal-teurastuksen muodossa vedoten uskonnon sanelemaan tapaan? Nyt viimeistään järki käteen!!

Voi vain toivoa, että Suomi saisi edes yhden valtiomiestaitoisen johtavan poliitikon. Nyt niitä ei ole yhtään.

Sinä, joka veit punaisen Helkama naisten polkupyörän lauantaiaamuna 18.2. ennen puolta päivää kirpputori Hyllyparatiisin edestä. Voit palauttaa sen pikimmiten samaan paikkaan.

Surullinen

Kiitos etukäteen kahvista, sopasta, makkarasta ja muista tarjoilusta, eduskuntaan haluajat! Nautin niitä mielihyvin. Ääneni kuitenkin annan vain sellaiselle, joka käyttää Ukraina-pipoa tai -huivia!

Korven Jaska

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut