Kun sata vuotta on tuprutettu saasteita ilmakehään, kai sen puhdistus kestää toiset sata vuotta

Tekstiviestipalstalla hoputetaan Porin kaupunkia kesätyörekrytointeihin.

Tekstarin lähettäjä kaipaa poliitikoilta aikaperspektiiviä ilmastonsuojeluasioihin.

17.2. 20:00

Ei näytä hyvältä poliitikkojen riitely. Jo alkuasetelmissa tuli tämä ”en leiki sun kans, meen ton toisen kans” esiin, joka vaan jatkuu poliittisia paikkoja väännettäessä. Äänestäjät kyllä ymmärtävät seurata, kuka pystyy kompromisseihin ja malttiin ihan oikeissakin asioissa.

Kun hallituksemme vasen siipi haluaisi kouluihin kouluvalmentajia ja -tsemppareita, niin ihan tiedonhalusta kysyisin, mikä olisi koulutus työtehtäviin? Toivottavasti kouluihin ei ilmaannu puoluetovereita ja muuten vaan mukavia kamuja, joiden palkat kustannetaan velaksi. Opena muutama vuosikymmen ollut

Tein minäkin kokeilumielessä SK:n vaalikoneen. Kun vastasin kaikkiin kysymyksiin ”ei samaa eikä eri mieltä”, niin ehdokas löytyi SDP:n riveistä. Kun vastasin kaikkiin kysymyksiin ”täysin eri mieltä”, niin ehdokas löytyi Vapauden Liitosta. Kun vastasin kaikkiin kysymyksiin ”täysin samaa mieltä”, niin ehdokas löytyi vihreistä. Et silleen.

Joko Porin kaupunki on aloittanut varautumisen kesän tuloon? On syytä rekrytoida kesätyöntekijät ja jaksottaa oman väen lomat. Eikä sovi unohtaa laitehuoltoja ja -hankintoja, jotta robottileikkurit ja muu kalusto ovat valmiina töihin, kun ruoho alkaa kasvamaan ja turistivirrat suuntaavat Poriin. Myös graffitienpoistoon voisi palkata vaikka alan harrastajia, koska ne lisääntyvät kiihtyvällä tahdilla, eikä vanhoja ole poistettu.

Kaija Huida, Hopeinen Kuu ei ole tango. Ärsyttää vanhan liiton soittajaa. 50 vuotta lavalla

Vieläkö SK:n kansikuvassa itseään mainostava Laura Huhtasaari vaatii Nobelin rauhanpalkintoa Donald Trumpille? Miksei hän myöskään tehnyt EU- parlamentissa niitä asioita, joita nyt muita vaatii tekemään? Eetu

Satakunnan hyvinvointialueen johtoryhmässä ei ole ketään lääketieteen osaajaa. Tämä ryhmä esittelee valtuustolle asiat. On poliittisen historian osaaja valtiotieteiden maisteri, yhteiskuntatieteiden maisteri, ekonomi, palomies,valtiotieteiden maisteri, terveystieteiden maisteri ja sairaanhoitaja henkilökunnan edustajana. Päätökset ovat varmasti näiden ammattiosaajien taidon mukaisia.

Mihin hyvinvointialueen valtuutetut tarvitsevat poliittisia avustajia? Luulin, että valtuutetut käsittelevät sote-asiota.

Lämmin kiitos päiväkirurgian henkilökunnalle ystävällisestä ja ammattitaitoisesta hoidosta ollessani toimenpiteessä 9.2. Kissa kiitoksella elää, toivon sydämestäni, että saatte palkkanne, lomarahanne ynnä muun ajallaan. Toivon myös, että verovaroistani suurempi osuus kuuluisi teille työntekijöille eikä hyvinvointialueen johtajille ja päälliköille, joita on hurja määrä isoine palkkoineen.

SPR:n ja vapaaehtoistoiminnankeskus Liisan ja järjestämä ystävänpäiväjuhla oli hieno. Lopussa esiintynyt duo oli huippuhyvä! Harmi vain, että joukossa oli ihmisiä, jotka juttelivat liki koko esityksen ajan kovalla äänellä. Yrittäkää ihmiset ajatella esiintyjiä ja muuta yleisöä. Jutella voi myöhemminkin!

Polttomoottori keksittiin yli 100 vuotta sitten. Sen vuoksi nyt Suomen maa- ja metsätalous pitäisi ajaa alas. Älkää nyt viitsikö naurattaa. Entäs lennot Brysseliin ja takaisin eri puolilta Eurooppaa, ovatko ne päästöttömiä? Kun sata vuotta on tuprutettu saasteita ilmakehään, kai sen puhdistus kestää toiset sata vuotta. Aikaperspektiivi tuntuu poliitikoilta olevan ihan hukassa. Maailmanlopun ennustajat voisivat pistää jäitä hattuunsa.

Samat tyypit, jotka huutaa luontokatoa haluavat rakentaa Suomen täyteen tuulimyllyjä. Vihersiirtymä ilmeisen onnistunut. Tuulimyllyt, niiden huoltotiet sekä valtavat sähkönsiirtolinjat kaatavat metsää tieltään. Ja nyt vielä Lappikin on suunnitelmissa pilata tuulimyllyillä. Eli vihersiirtymä on todellinen, ei näillä alueilla kasva enää mitään vihreää. Helsingissä tiedetään

Porissa festarinjärjestäjät lupaavat todella kuumaa kesää, koska Olavi Uusivirta esiintyy niistä kahdessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut