”Allegro-junat Pasilan varikolta kesätöihin Pietarin sijasta Poriin”

Tekstiviestipalstalla ihmetellään, miksi lihattoman lihan pitäisi näyttää lihalta.

Tekstarin lähettäjä toivoo nopeita Allegro-junia Poriin kesätöihin.

13.2. 20:15

Porin teatterin katsomoon oli torstaina eksynyt rouva, joka oli erehtynyt Lavikon neulekerhon kokoontumispaikasta. Lähistöllä istuneet olivat hämmästyksestä ja häiriöstä ymmyrkäisinä.

Sairastuin syöpään ja jouduin käymään läpi rankkojakin hoitoja. Haluan kiittää kaikkia Satasairaalassa työskenteleviä sairaanhoidon ammattilaisia. Olitte ystävällisiä, positiivisia ja hoidot olivat aina ajallaan.

Hyvin sanottu Olkiluoto-lupauksista. Kaikki, mitä TVO lupaa Olkiluodon ydinvoimalasta ovat kuin veteen piirrettyjä viivoja. Käy jo sääliksi sitä, joka joutuu kertomaan näistä myöhästymisistä vuodesta toiseen.

Hieno idea tuo Kirkkonummen talviuintijärjestely. Kevyt ja edullinen malli verrattuna saunarakennukseen. Toimisi varmaan Porissakin. Kiitos Ulla Aitta vinkistä.

Harri Vallinin kolumniin 10.2. Naisten häveliäisyyttä kuvaa mielestäni hyvin kylpylässä näkemäni tapaukset. Nainen tuli pesuhuoneesta kylpysaliin epähuomiossa alasti ja palasi vilkkaasti pesutiloihin. Mielenkiinnosta katselin, tuleeko nainen takaisin uimapukupäällä kylpemään, ei tullut. Miten ollakaan, seuraavana päivänä mieshenkilölle kävi sama vahinko. Mies palasi hakemaan uimahousunsa ja tuli takaisin kylpemään. Näinhän nainenkin olisi voinut tehdä. Turhaa häveliäisyyttä naisella

Meillä on hyvä nuoriso, väkivallan käyttö johtuu ehkä huonoista esimerkeistä. Kannattaisi kokeilla tv-kanavilla ohjelmia, joissa olisi tervepäisiä ihmisiä. Poistettaisiin kaikki väkivalta murhineen. Se tekee väkivallan ikään kuin normaaliksi. Voisi ihmiset saada terveitä ajatuksia ja väkivaltarikokset vähentyä. Olisi kyllä ajankohtaista, kun nykyään on tv-kanavat täynnä tarpeetonta rikosta.

On tämä todella törkeää, miten meitä kansalaisia vedätetään tällä hetkellä. Sodan varjolla kaikki yritykset nostavat hintojaan, ja nyt saamme koko ajan lukea uutisia, kun johtajat suu messingillä kehuvat firmojensa ennätys- ja jättituloksista. Nyt uusimpana pankit. Ihmiset ihmeissään, kun kaiken muun lisäksi korot nousevat. Niin tämäkin vaan sataa pankkien laariin. Saa duunarit palkkaneuvotteluissa alkaa pyytää yli 20 pinnaa lisää palkkaa, että pysytään mukana menossa.

Allegro-junat Pasilan varikolta kesätöihin Pietarin sijasta Poriin. Samalla palautettava suora junayhteys Helsinkiin ilman jatkuvaa Tampereen vaihtoa aikatauluihin, kuten muun muassa Jyväskylässä jo onkin. Junailija

Tulevan maakuntajohtajan Kristiina Salosen kuukausipalkaksi on ennakoitu 11 500 euroa. Eikö vähempikin riittäisi? Verrataanpa sitä vaikka hoitajien palkkaan.

Mihin kaikki aurauskalusto on hävinnyt Porin kaupungista? Umpihangessa koko viiden kilometrin työmatka on kohtuuttoman raskasta.

Jouni Lehtimäki kosiskeli julkisesti Laura Huhtasaarta poliittisesti (8.2.). Laura antoi Jounille pakit julkisesti (10.2.). Hyvin viihdyttävä näytelmä, näitä lisää!

Minkä ihmeen takia lihattoman lihan pitää näyttää lihalta? Herneet herneinä! Lihaani

Tuo Tanttisen kirjoitus kaupungin rakennusten kunnosta on niin taivaallisen totta. Miksi emme suunnitelmallisesti ja tulosvastuullisesti huolehdi arvokkaasta omaisuudestamme?

Kankaanpäässä on hienosti onnistuttu vanhan kirjastorakennuksen korjaus uudenveroiseksi. Avara ja viihtyisä, jossa porilainenkin voi viihtyä.

Satakunnassa pien- ja matkailualan yrittäjiltä jää monet paikalliset eurot saamatta, kun hyvinvointialue on päättänyt maksaa työntekijöilleen kaikkien lomarahat vasta elokuussa. Monien lapsiperheiden ei tarvitse miettiä, mitä sitä kesällä keksisi. Näin hyvinvointialue tukee työntekijöidensä hyvinvointia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut