”Kun translaki hyväksyttiin, niin kurkatkaapa pikaisesti sinne omaan jalkoväliin – Jos siellä ei ole tapahtunut muutoksia, ei mitään hätää!”

Tekstiviestipalstalla ei arvosteta kasvisruokareseptejä.

Tekstaripalstalla heitetään vinkki transfoobikoille.

11.2. 19:30

Nyt alkoi Mika Aaltolan vastainen presidenttipeli. Miehellä ei siis saisi olla edes omien mielipiteiden esitysoikeutta maassamme jossa poliitikko ehdokkaat voi sanoa mitä tahansa mistä tahansa. Kyllä kansa tietää

Ei soisi politiikan kiemuroihin enempiä ylimääräisiä haasteita, kun se on jo muutenkin vaikeaa. Pitäisi pystyä tekemään maltilla kompromisseja, eikä otettaisi nokkiinsa niin helposti. Riidellään ja nokitellaan kuin pikkulapset hiekkalaatikolla "en leiki sun kans". Sitten ihmetellään, miksi koulukiusaaminenkin jatkuu aina vaan. Siihen antavat aikuiset poliitikot mallia.

Entä, jos lisättäis suosisti itsepalvelukassoja? Kokemukseni mukaa ne on päivästä riippumatta aina toimintavalmiita, eikä oo kauheesti semmost kremppaa, et sujuu kyl homma. Se tuotteide piippaamine. Oon tykänny

Arvostan suuresti yhtiöitä, jotka eivät kirjaudu pörssiin.

Ei jumankauta, kehitysvammaisilta ollaan viemässä työosuusraha pois. Törkeetä, jokainen tarvii palkkansa! Mihin tämä Suomi on menossa, rahaa riittää kyllä maailmalle jaettavaksi. Kyllä tuli oikein hyvinvointialueet!

Hyvinvointialueen johtajat ovat saaneet ainakin erittäin hyvän koulutuksen antamaan kiemurtelevia ja varsinaiseen kysymykseen vastaamattomia vastauksia. Näin ainakin voisi päätellä johtaja Sari Landvikin vastauksista siihen, miksi työ- ja päivätoiminnasta ei enää makseta kehitysvammaisille mitään. Varsinkin viittaus eläkkeeseen pääasiallisena tulona on jo röyhkeyden huippu.

Minä odottelen vielä lääkärille pääsyä soitettuani Pohjois-Porin ajanvaraukseen 18.10. Takaisinsoiton sain tuolloin muutamassa päivässä, mutta takaisinsoiton takaisinsoittoa ja aikaa lääkärille ei ole liki neljään kuukauteen löytynyt. Odottelu jatkuu.

Taas mielipidepalstalla (SK 9.2.) moitittiin julkisten terveyspalvelujen saatavuutta. Minulla on täysin eriävä mielipide. Minulle on takaisinsoittopalvelujen kautta tullut apua todella nopeasti. Hammashoitoon kolmen kuukauden odotuksella. Lääkäriin neljä kertaa vuorokauden sisällä, joista yksi kerta maksusitoumuksella ja yksi kerta noin viikon sairaalareissu. Erikois-sairaanhoidon palveluun kolme kertaa, joista ensimmäinen noin viikon sisällä ja loput sovittiin hoitajan kanssa.

Koirien punkkitorjunnan lisäksi nikotiini on sallittu ihmisten myrkyttämiseen tupakkavalmisteilla. Mutta sokerijuurikkaan siemenen suojana sen katsotaan olevan täsmällisen tuhoisa, ja niin voi ollakin? Tupakoitsijat kun tyypillisesti jäävät lopulta vuosikausiksi kitumaan.

On ällöttävää, kun Satakunnan Kansan kaikki ruokajutut ovat pelkkää kasvislöperöä. Olette puolenne valinneet.

Tässä ilmainen vinkki kaikille transfoobikoille: nyt, kun translaki hyväksyttiin, niin kurkatkaapa pikaisesti sinne omaan jalkoväliin. Jos siellä ei ole tapahtunut muutoksia, ei mitään hätää, kaikki hyvin! Jos taas sinne on ilmestynyt tai sieltä on lähtenyt jotain, kipin kapin lääkäriin. Fobia ei toki tällä katoa, mutta ehkä edes hieman helpottaa.

Tuttavani laittoi Harjavallan postiin kortin, jonka saaja asuu myös Harjavallassa. Kortti oli käynyt leimattavana Helsingissä asti. (Osoite oikea.) Kauas ne kuljetetaan leimattavaksi.

Kenen etu on nämä ylihintaiset sähkösopimukset? Energian myyjä varmasti voi muuttaa sopimusta halvemmaksi, tuskin on niin päin sopimusrikos. En ainakaan ikinä enää tekisi saman myyjän kanssa uudestaan sopimusta, jos maksaisin ylihintaista sähkölaskua ainoastaan sopimuksen takia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut