Arkielämän havaintoja inflaatiosta: WC-paperisäkin 24 rullan hinta noussut 9 kuukaudessa 76 prosenttia

Tekstiviestipalstalla puolustetaan vuorotyötä.

Tekstarin lähettäjä on pöyristynyt, miten paljon vessapaperi on kallistunut lyhyessä ajassa.

7.2. 20:00

Turkiseläinten pitäminen edelleen ahtaissa häkeissä osoittaa Suomen olevan alikehittynyt maa.

Kiitos Satasairaalan psykiatrian osastoille ja poliklinikalle ammattitaitoisesta ja empaattisesta hoidosta! Teidän ansiostanne olen taas työkykyinen.

Olen pitkään hakenut Etuovi- ja Vuokraovi-palveluista asuntoa. Jos kerran energiatodistus on valtioneuvoston asetuksella määrätty, miksi se puuttuu noin 50 prosentilta myytävistä asunnoista ja noin 90 prosentilta vuokrattavista asunnoista. Vuokra-asunnoissa, joissa olen käynyt, en ole saanut edes nähtäväksi isännöintitodistusta, jotta näkisin taloyhtiön tietoja. Nämä asiapaperit kuuluu vuokralaiselle näyttää. Ja energiatodistus näillä energiahinnoilla olisi myös nähtävä, kun se kerran on niin määrätty! Eikös AVI:n pitäisi näitä asioita valvoa? Kun taas haet vuokra-asuntoa, sinulta kysytään melkein kengän koko ja aatemaailma! Epäilevä asunnonhakija

Sinulle, joka haluat ihmisten olevan mieleisiäsi (SK 4.2.). Miksi muiden pitäisi olla sinun mielesi mukaisia? Eikö kunkin pitäisi saada olla oman mielensä mukaisia, kunhan eletään yhteisesti sovittujen lakien mukaisesti?

Ulkoministeri Pekka Haavisto oli aivan oikeassa. Jos Ruotsi on pysyvä este Suomen Nato-jäsenyyden tiellä, niin silloin tietysti Natoon mentävä ilman Ruotsia. Samanaikaiseen jäsenyyteen tähdättävä, mutta uhrautua ei pidä Ruotsin takia.

Talousasiat ovat tietenkin kansakunnalle elintärkeitä, mutta ykköseksi panee moraalin. Aate menee aina rahan edelle. Varmaan jokainen ymmärtää. Antti Pekola

Kaikkia venäläisiä ei voi syyttää Tsaari Putinin ja hänen hännystelijöidensä brutaaleista toimista. Kuitenkin he kaikki ovat vastuussa toimettomuudestaan ja siitä, etteivät joukolla vaihda vaikka väkisin valtionsa johtoa ihmisyyden puolustajiin.

En ole nuohooja, mutta ymmärrän, mikäli nuohoushinta on noussut, kun nuohooja tarvitsee pakettiauton. Dieselin hinta noussut puolet ja niin ollen myös nuohoojan kulut nousseet, samoin sähkölasku ja ruoka nousseet. Nämäkin koskee nuohoojan kuluja, niin kuin muidenkin suomalaisten.

Nuohouksen hinnan nousemista ihmetelleelle, liikkuuko nuohoojasi kenties kävellen tai pyörällä? Älä lankea populistien ansaan.

Kiitos Pekka Söderlundille lauantain (SK 4.2.) tuulivoimajutusta. Valtion rahaa tyrkytetään muun muassa ulkomaisille toimijoille, jotka kuskaavat täällä tuulivoimalla tuottamansa kaasun omaan maahansa. Mielenkiinnolla odotan, saako Lintilän toiminta suitsutusta, kun hetki kuluu.

Arkielämän havaintoja inflaatiosta: WC-paperisäkin 24 rullan hinta noussut 9 kuukaudessa 76 prosenttia, yli 7 euroa Porin Prismoissa. Ihan mielenkiinnosta S-ryhmä voisi julkistaa, paljonko heidän sisäänostohintansa on noussut. Suomalaista on suosittu tässäkin tähän saakka, mutta nyt tuli stoppi.

Laura Huhtasaari liehittelee demareita, kommunisteja (Anna Kontula), vihreitä ja ketä vaan, paitsi kokoomusta. Kiitos Laura rehellisestä julkitulostasi. Perussuomalaisetkaan eivät siis ole enää vaihtoehto millekään puolueelle tai asialle.

Kiitos mielipiteestä 5.2. Milka Tommila! Älä jätä asiaa sikseen. Joku tolkku korotuksiin.

Porin kaupungin kuntoutuspalvelut. Kiitos ihanat fysioterapeutit hyvästä ja asiantuntevasta opastuksesta. Hinnat nousivat nyt niin paljon, että en enää voi osallistua. Hyvää jatkoa teille!

Kyllä oli mukava tv-jumalanpalvelus sunnuntaina Oulusta. Ei ollut sambaajia eikä takapuolen heiluttajia. Oli hyvää musiikkia, upea kuoro ja saarna, joka jäi mieleen.

Ei vuorotyö ole turhaa. Jos vuorotyö olisi turhaa, niin Suomesta loppuisi suuri osa prosessityöstä, kuten esimerkiksi paperin teko.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut