”Parta on toinen karvoitusmuoto, joka ei ilmeisimmin tiputtele irtokarvoja”

Tekstareissa ihmetellään muun muassa ammattikeittiöiden päähinesääntöjä ja jaellaan muutama kiitoskin.

5.2. 20:00

Isot kiitokset kirurgian osasto 2:lle. Olen ollut kahdesti pienen ajan sisällä osastolla. Ollut ystävällinen ja hyvä hoito.

ISO KIITOS ja notkea niiaus Pohjois-Porin terveysaseman hoitajalle ja lääkärille. Sain hyvää palvelua ja nopeata toimintaa, mistä olen hämmästynyt ja kiitollinen. Toivotaan, että tästä alkaa se hyvä, mitä olemme pitkään odotelleet. Lissuhöö

Olen voinut erittäin huonosti hyvinvointialueen toiminnan (toimimattomuuden) takia. Piti tulla hyvinvointi- eikä pahoinvointialue.

turkistarhaus, uskomatonta julmuutta. Minkälainen on ihmismieli, joka tähän ammattiin kykenee. Sivistysvaltio ei milloinkaan sallisi tällaistä rääkkäystä. Mutta suomi onkin Suomi. Takapajula.

Vihreiden ulkoministeri Pekka Haavisto teki todellisen emämunauksen avatessaan Turkille pandoran Nato-lippaan. Hämmentää miten vähällä Haavisto tästä suuresta virheestä päästetään. Kukaan ei vaadi häntä eroamaan. Vaikka pitäisi. Sitten vielä Marin sählää neuvonantajillaan. Matti T

Kun ihminen pitkästyy liian valmiiseen elämään, pitää pakka sekoittaa aina välillä perusteellisesti, että tekemistä riittää vuosikausiksi asioitten uudelleen järjestämisessä. Mikä meitä vaivaa kun hyvä ei kelpaa eikä pahakaan?

Noita ällöttäviä sianpäämainoksia ei pitäisi edes olla näköislehdessä, senhän tulisi olla tarkka kopio painetusta lehdestä. Mutta joo, tympii todella, ja kauppaan jäävät mokomat kalsarit.

Taitamattomuutta niin esityslistan laatijalta kuin esittelijältäkin tuo hyvinvointialueen taksojen korotus. Se kertoo myös päättäjien avuttomuudesta. Kukaan ei ole tehtäviensä tasalla. Vai oliko tarkoitus peitellä hinnankorotuksen suuruutta? Eikö tehtäviin ole valittu osaavia tekijöitä. Kunnallishallinnossa tehty esityslistoja aina. Onko osaajat ohitettu? Tällaista ei pidä kenenkään hyväksyä. Nykyään tuntuu, että virheiden tekeminen on maan tapa, joka hyväksytään. Ja korjaamiset maksavat ja työllistävät. Kerralla pitää tulla oikein ja valmista. Se on muuten tuottavuutta.

Pori.fi-sivujen mukaan toimielinten päätöslistat julkaistaan heti kokousten jälkeen. Tekninen lautakunta ei julkaise. Pitäisikö kutsua Ely-keskus komentamaan?

Jälleen kerran näin, kun S-ryhmän kaupassa laputettiin tuotteiden hintoja kalliimmaksi. Mikähän nyt "maksaa"? Seuraavaksi taas uutisoidaan, miten K- ja S-ryhmä ovat tehneet suurimman tuloksen kautta aikojen. Paljonko ks. ryhmät ovat panostaneet rahallisesti alkutuotantoon ja kuljetukseen vai onko hintojen korottamisen takana vain oman voiton jatkuva lisääminen? "Halpuuttakaa" välillä, kuten olette mainostaneet.

Olkaapa ihmiset tarkkana kun kun teette ostoksia ja varsinkin ollessanne kassalla. Kaksi kertaa on itselleni käynyt niin, että hyllyhinta ja kassahinta ei olekaan sama. Molemmilla kerroilla kassahinta oli korkeampi. Asia toki korjattiin huomautuksen jälkeen. Hienoja uusia pikakassoja laitetaan mutta asiakkaalle tärkein asia on näköjään mahdotonta saada kuntoon.

Uudet ryhmäliikuntamaksut! Laskettiin vaan vanhat maksut yhteen ja saatu summa on uusi maksu. Eihän se mihinkään noussut.

Ihan tyhmää, kun sähkön hinta alenee. Mistäs sitä nyt sitten valitettaisiin?

Outo asia tuokin kun ammattikeittiöissä naisilla pitää olla päähine, oli hiukset kuinka lyhyet ja lakalla kyllästetyt, mutta miespuolisilla kollegoilla ei kyseistä pakkoa ole. Onko johtopäätös se, ettei miehiltä irtoa hiukset? Parta on toinen karvoitusmuoto, joka ei ilmeisimmin tiputtele irtokarvoja.

Ratsastajan paikka ei ole pyörätiellä. Ratsastustallin omistaja voisi sanoa ratsastajille, ettei hevonen kuulu pyörätielle. Hevosen jäätynyt ulostekasa keskellä tietä voi koitua pyöräilijän kohtaloksi, varsinkin kun lunta tulee vähän päälle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut