Hyvä kiekkokansa, voisitteko jatkossa nauttia hallilla toisenkin nakkimukin – jaksaisitte kulkea autollenne oikaisematta latuja pitkin

Tekstarin lähettäjä toivoo, että jääkiekkoyleisö jaksaisi nakkien voimin kävellä varsinaisia reittejä autolleen asti.

9.1. 21:18

Hyvä kyselijä, Kettusen Viikon eläimet on ilmestynyt kirjana. Uusimmat jutut siitä toki puuttuvat. Googlesta löytyy.

Suuri paradoksi on, kun hylkiövaltion edustaja istuu turvallisuusneuvoston pysyväisjäsenenä. Veto-oikeudella voi mitätöidä neuvoston päätöksiä. Onko YK hampaaton erottamaan jäsenen, jonka maa murhaa raiskaa ja ryöstää syyttömiä ihmisiä.

Joku valitti joulusta. Kannattaa tilata risteily, vaikka joku pyytää kylään. On orpo olo, täyshoidossa samoin tuntevia. Tsemppiä.

Minkä ihmeen takia Kelan pitäisi korvata jonkun omakotiasumista, jos siihen ei itsellä ole varaa?

Mitä nykyään ihmisiä vaivaa. Ei toisen pihaan kulkua saa estää tai päin hänen pensasaitaansa kolata lumia, kolaa lumet omaan pihaa äläkä muiden tehtäväksi, omassa pihassa tarpeeksi kolattavaa. Näin muun muassa Koivistonluodossa tehdään.

Hei, sinä pientaloalueen asukas. Postilaatikkoni, kuten myös naapureiden, sijaitsee samassa rivissä, tässä tapauksessa minun aitapensaani vieressä. Näin talvella, kun lunta tupruttaa, kuuluu hyviin tapoihin, ja jokaisen naapurin velvollisuus on tehdä lumityöt postilaatikoiden kohdalta. Jotta lehdenjakajat ja postiauto pääsee tekemään työnsä!

Kiitos aurakuskille ja herrahenkilöille avusta sunnuntaina kello 13.53, kun autoitte lumeen juuttunutta. Ehdin perille ajoissa. Kiitollinen Vitara-kuski

Monet kiitokset katumme kunnossapidosta kaupungin aurauskoneen kuljettajalle Tuohipolulla lumimyräkän jälkeen viime viikolla. Liittymät tonteilta kadulle oli huomioitu, eikä lumivalleja ollut lähtömme tiellä. Näinkin asian voi hoitaa, jos haluaa. Tuli hyvä mieli.

Kiitos aamulehden jakajalle. Täällä Leppäkorven sivuteillä aura kulkee tosi harvoin. Sanomalehti – paperinen – on kovin tärkeä aamurutiini. Lämmin ajatus Sinulle, joka sen meille tuiskussa tuot.

Hyvä kiekkokansa! Voisitteko jatkossa nauttia hallilla toisenkin nakkimukin. Jaksaisitte tällöin kulkea autollenne oikaisematta Isomäen latuja pitkin.

Jos mieletön asevarustelukilpa jatkuu, johtaa se väistämättä teurastukseen, jollaista maailma ei ole ennen kokenut. Tuhon estää vain rohkea ja ehdoton väkivallattomuus, jonka voi luoda vain koko maailman kattava rauhanliike, jollainen oli työväenliikkeen päätavoitteita sen alkuaikoina ja on nyt vaipunut unholaan.

Ehdottomasti sähkö pois pörssistä ja kattohinta 6–7 senttiin.

Vielä kerran! Mitä perustuslaki sanoo, minkä hintaista sähköä yhteiskunnan on toimitettava ihmisille. Minusta siellä lukee, että kohtuuhintaista. Mikä on kohtuuhinta

Ilmastonmuutoksen myötä lämpötila nousee täällä noin Saksan tasolle. Se tuo Suomeen erilaisia uusia pistiäisiä ja hyönteisiä, jotka tuhoavat havumetsät ja vaikeuttavat maanviljelystä. Kuitenkin upeimmat havumetsät ja viljavat pellot olen nähnyt Saksassa. Miten tuo mahdollista? Epätietoinen

Ministeri Kiuru tunnustaa jo terveydenhuollon kriisin johtuvan aliresursoinnista ja siitä, ettei "hiljaisia signaaleja ole kuultu". Satakunnan hyvinvointialueella ei ole kuultu edes suoraa huutoa, eikä taideta tulla kuulemaankaan, kun eletään illuusiossa rautaisten ammattilaisten loputtomasta jaksamisesta.

Kun hakee rekryfirmojen kautta töitä, niin tulee välillä mieleen että meneekö hakemus suoraan mappi ööhön! Mitään ei kuulu! Ja millä perusteella katsotaan, onko joku hakija sopiva hakemaansa tehtävään? Riippuu todella paljon siitä, minkälainen henkilö käsittelee hakemuksia, onko aikaansaava ja ajantasalla töistään oleva vai ei.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut