Minulla joulua juhlisti 400 gramman rasia maksalaatikkoa – ei silti ollut surkeutta

Tekstiviestipalstalla toivotaan Supernannya moneen suomalaisperheeseen.

Tekstarin lähettäjä vietti joulua maksalaatikkoa syöden.

6.1. 20:03

Samaa mieltä Ylestä, samoja ohjelmia ja jotai mäkihypyn karsintaa. Sprinttiä, mutta ei hiihtoo. Kukahan näistä oikein päättää. Näin

Ylen pitää lopettaa gallupien esittäminen presidentinvaaleista, kun sen tulos nähdään aikanaan. Gallupit ovat propagandaa, ja eduskunnan pitäisi kieltää sellainen. Emme maksa Yle-maksua kuin puolueettomista ohjelmista, emmekä tue puolueita. Ei aivopesua kansalle, kiitos.

Woke ei ole hyvä asia, wokettaja suvaitsee vain heitä jotka ovat samaa mieltä, muita syrjitään, maalitetaan ja jopa työpaikkaa yritetään saada pois. Wokettajat nykyajan ajatuspoliiseja.

Mikä on tällainen metsästysseura, missä on tapana ennemminkin riidellä kuin metsästää?

Vihreitä ei varmaan äänestä muut kuin luonnosta vieraantuneet hesalaiset jupit. Sitenkö maapallo pelastuu? Voi hyvänen aika.

Miten sossut ja vassut voivat johtaa maata? Eivät nuo reppanat onnistuneet pyörittämään kannattavasti edes työväenlehtiä. Uusi Aika ja Satakunnan Työ – kumpi muuten oli viimeinen, joka sammutti valot?

Toivotan luistavia ja hyviä hiihtokelejä henkilölle, joka auttoi minut ladulla 3.1. iltapäivällä. Kiitos vielä ja myös Satasairaalan päivystykselle infosta joka vaiheeseen seurannasta akuuttipuolelle. Erinomaista palvelua. Tia Isokorpi

Katujengiväkivallasta. Minusta oppositiopuolueiden keinot ratkaista katujengiväkivalta ovat inhimilliset. Maahanmuuttopolitiikan säännösten muuttaminen ja etenkin kotouttamiseen, liittyen vahingontekoon ja niin edelleen. Eli koko maahanmuuttosäädökset uusiksi, kokemuksiimme peilaten!

Sehän on selvä, kun metsää myydään, alue istutetaan tai kylvetään takaisin metsälle, mutta sehän ei lentokuvauksessa heti näy. Metsänhoitoyhdistykset, valistakaa tietämättömiä. Metsäänsä myynyt

Kyllä vanhempien olisi syytä katsoa tv:stä tulevaa Supernanny-ohjelmaa. Suomessa on tuhansia lapsiperheitä, joissa olisi Nannyn kaltaisille ihmisille tarvetta. Koska kaikki hyvä ja paha lähtee kotoa.

Perustetaan pohjoismainen vesipörssi, niin saadaan veteen hintaa puolet lisää.

Oikea loppusijoituspaikka Putinille ei ole Ukrainan rannikon läheisyydessä, vaan kaukana Siperiassa, josta löytyy varmasti hyviä Stalinin, hänen ihailunsa kohteen, suosimia paikkoja.

Terveiset aurakuskien työnjälkeä moittiville! Suosittelen teille jokaiselle edes kerran elämässä kokeilemaan lumiauran käyttöä jo valmiiksi haastavissa ja ahtaissa olosuhteissa. Ei ole ihan niin yksinkertaista kuin miltä se näyttää. Saatat yllättyä, ja loppuu se ainainen narina. Aurakuskina jo 20 vuotta

Kiitos Tami Sirén 4.1.23. Eli arvostetaan toistemme mielipiteitä, eikä vain omiamme minä minä -ajatuksin.

SK: 4.1. yksinäiselle joulu. Minulla joulua juhlisti 400 gramman rasia maksalaatikkoa. Ei silti ollut surkeutta, koska en arvosta koko joulua. Markkinamiehet koheltaa. Näinhän se menee.

Tiilimäen Neste lasketaan pihatieksi, joten jos sieltä tuleva ajaa suoraan pikatielle, niin pikatieltä tuleva kaupungin suuntaan kääntyvä väistää.

Satakunnan Kansan olen tilannut postilaatikkooni lukeakseni pääasiallisesti uutisia. Rikosromaanit noudan itse kirjastosta. Veto, veto, veto

Miksi joka ainoa opinahjo nykyään on nimeltään kampus. Ymmärrän yliopiston ja korkeakoulujen olevan sellainen. Mutta kaikki. Mielestäni tekninen oppilaitos oli hieno nimitys. Taas tätä nykyajan tyhmää krääsää.

Mihinkä tämä maailma menis, jos kaikkia kuunneltais.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut