Moposuorat joka kuntaan!

Tekstiviestipalstalla muistellaan kaihoten Käppärän hautausmaan pikkukappelin näyttävää kynttiläportaikkoa.

Tekstarin lähettäjä vaatii kuria maanteille.

10.11. 20:21

Joku kirjoitti inkluusion romahduttaneen oppimistulokset. Melkoista yleistämistä. Inkluusio on eri asia kuin integraatio. Inkluusio vaatii harkinnan ja pienet luokkakoot. Inkluusio sopii monille, ei toki kaikille. Ensinnä pitäisi lopettaa säästöhysteria. Pienluokka alkaa jo olla suurluokka. Hömppää ei tosiaankaan tarvita eikä väliseinättömiä tiloja. Erityisope Varsinais-Suomesta

SK tekisi jalon teon, jos ei uutisoisi ollenkaan Qatarin kisoja. Jalkapallo on hieno laji. Se yhdistää kansoja. Qatar on viemässä urheilun ilon vastustamalla törkeästi ihmisoikeuksia.

Taas alkaa kynttilämeri hautausmaalla ja entistä rähjäisempien metallihäkkyröiden esiinmarssi pääkäytävällä. Kaiholla muistelen pikkukappelin näyttävää portaikkoa kynttilöineen. Ehdotan seurakunnille ylösnousemuksen portaiden rakentamista paloturvalliseen paikkaan pikkukappelin portaiden innoittamana, esimerkiksi isonkappelin etupuistoon. Vaikkapa vanhoja hautakiviä hyödyntäen mieluiten rakennusmestarin suunnittelemana, että kivet olisivat vaakatasossa kynttiläalustoina.

Kuinka haavoittuvassa maailmassa elämmekään? Muuten rauhallisessa maailmantilanteessa kahden valtion välinen rajaselkkaus voi sekoittaa koko EU:n talouden.

Porin kaupungin rakennusvalvontaa ja puistotoimea perusteettomasti työllistäville ja naapureista valittaville omakotitaloasukkaille tulisi lähettää aiheutuneista tarkastuskuluista lasku. Jos laitonta toimintaa ei tarkastuksissa havaita, 500 euron lasku nostattaisi kummasti kynnystä tehdä perusteettomia ilmiantoja. Kaupungin toimijoille jäisi myös enemmän aikaa tehdä tärkeää työtään ja purkaa lupa- ja rakennustarkastusten ruuhkia. Veronmaksaja

Moposuorat joka kuntaan! Loppuu mopojen pärinät ja jatkuva ilkivalta! Näin Eurajoella ajateltiin! Uudet opetusluvalla iskän opein ajokortin saaneet teiden häiriköt ja keskarin heiluttajat "rallikuskit" samalle suoralle! Noormarkussa vois aloittaa myös vastaavan kokeilun ja Ulvilassa! Saatas naapurin kakarat kuriin! Meidän mussukoita tämä ei koske!

Veikkauksen rahapeleihin tullut tunnistautuminen ongelmapelaajien vuoksi. Eikö samalla logiikalla kuuluisi olla tunnistautuminen alkoholin ja tupakan ostossa ongelmakäyttäjien vuoksi.

Toisin kuin SK väittää, verotiedot eivät nykyisen julkaisutavan mukaan anna tietoa siitä, miten erilaisissa ammateissa ansaitaan. Näin voisi olla, jos listoilta löytyisivät kaikkien verotiedot. Nykymallilla päästään vain rätkyttämään hyvätuloisille, ja siinä rätkyttäessä on hyvä myös unohtaa, kuinka paljon veroja he maksavat. Mikäs se hauskempaa.

Eduskuntavaalien lähestymisen huomaa, kun viljelijöille alkaa tuppautua paremmuudestaan kilpailevia ystäviä tungokseen asti. Viljelijät ovatkin unohtaneet, mitkä puolueet olivat romahduttamassa tilojen talouden kohta EU:hun liittymisen jälkeen. Eduskunnassa on nytkin kansanedustajia, jotka haluavat lopettaa Suomesta alkutuotannon.

Ihmettelen EU:n puuttumista Suomen metsiin. Se on Suomen asia, sen ei pitäisi olla millään tavalla edes keskusteluissa. Suomen pitäisi olla itsenäinen.

Jos tämä demari-Marinin hallitus ei kykene saamaan välittömästi päätöksiä sähkön hinnan rajoittamiseksi, niin sen on erottava ja antaa sija vaikka virkamieshallitukselle. Sillä suomalaiset kaatuvat nyt energialaskuihin. Joille ei itse voi mitään.

Kaurapuuroa pystyy täydentämään monenlaisilla lisukkeilla. Itse poimitut mustikat, karpalot ja muut marjat sekä kaupasta ostetut halvat rahkat tai pähkinät antavat mukaan hyviä ravintoainesosia. Sillä pötkii ravitsemuksellisesti pitkälle.

Sellaisista työntekijöistä pidetään kiinni, jotka ovat osaltaan luomassa viihtyvyyttä, ovat oikeudenmukaisia ja joustavia myös työantajaan päin. Sellaisia ei tarvi kytätä. Yhteispeliä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut