Miksi ihmeessä poliisi ei Porissa sakota jalkakäytävillä pyöräileviä tai skuuttailevia?

Tekstaripalstalla odotetaan jo joulua.

Tekstarin lähettäjää harmittavat jalkakäytävällä polkupyörällä ja sähköpotkulaudoilla kulkevat kanssaihmiset.

4.11. 20:00

Sydämellinen kiitos T2-osastolle, Porin kaupungin sairaalaan keskiviikon 2.11. iltavuorolaisille. Omaiseni sai hyvää ja asiantuntevaa hoitoa. Kiitollinen omainen

Iso, maharottoman suuri kiitos ambulanssin parivaljakolle, sydäntarkkailun ja -osaston ihanille hoitajille, lääkäreille, siistijöille, ruoanjakajille sekä muille Satasairaalan toimijoille, jotka minunkin vuokseni uurastivat viikonlopun pyörteissä. Elämä voittaa ja tuntuu taas erinomaisen hyvältä, kiitos teidän! Toivottavasti en ihan heti tule uudestaan... Terttu V.

Tuhannet kiitokset Sinulle, joka veit Tikkulan S-marketin kassaan parkkipaikalle pudottamani lompakkoni. Kaikkea hyvää elämääsi toivottaa huojentunut mummi.

Oho! Nokia alkaa rakentamaan uutta palloiluhallia. Kustannusarvio noin 17 miljoonaa euroa. Tampereen alue haluaa kasvaa ja kehittyä. Kuis Pori?

Joulu tulee taas pian! On ihanaa saada ja lähettää joulukortteja, mutta älä missään nimessä korvaa korttia tekstiviestillä!

Nykyisin vanha viisaus pitää aina paremmin paikkansa: äiti hoitaa seitsemän lasta, mutta seitsemän lasta ei pysty hoitamaan yhtä äitiä.

Miksi ihmeessä poliisi ei Porissa sakota jalkakäytävillä pyöräileviä tai skuuttailevia? Miksi? Taas loukkaantui kävelevä lapsi ja mummonsa. Satasen sakko, niin tuo terrori loppuisi.

Fortumin entinen toimitusjohtaja sanoi, että hän kantaa vastuun pieleen menneistä Uniper-kaupoista. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Helppoa on luvata, jos asia jää vain sanahelinäksi.

Jotkut koiranpissattajat ovat laittaneet piskinsä kaulaan valonauhan, jotta näkyisi pimeässä. Ei haittaisi, vaikka siellä narun yläpäässä kulkevalla kaksijalkaisella olisi myös valonauhat nilkkojensa ympärillä. Näkyisi hänkin.

Koivulantien ja Vanhakoivistontien kulmatontille valmistui S-Marketin kaupparakennus. Julkisivut ovat juuri samaa tasoa mitä SK:n tekstarissa kerrottiin 3.11. Porkan K-Marketista. Ei ole kyllä arkkitehtuurilla ja kauneudella valitettavasti mitään tekemistä. Onko kaupungissa enää julkisivulautakuntaa?

Lause: ydinaseita ei käytetä, mutta ydinaseet on tehty käytettäviksi, on esimerkki kahdella kielellä puhumisesta. Intiaanit käyttivät tätä sanontaa valkoisen miehen lupauksista.

Tuntuu siltä, että kaikenlaiset höpölöpöhommat on kova juttu, ja perusasiat unohtuu ammateissakin. Humpuukia myydään puhelimessa ja aivan turhakkeita palveluita kaupataan.

Tiistaina 2.11. uutisissa kerrottiin Puolan tehneen päätöksen itärajansa aitaamisesta 200 kilometrin matkalla estääksensä vieraan valtion organisoiman maahan tulon. Mikä ihmeellisintä, työ aloitetaan heti. Voi Suomen päättämättömyyttä!

2.11. kello 10.15 akuutti hammaslääkäripalvelu toimi hienosti. Kiitos erityisen osaavalle hammaslääkärille avusta.

Susitilanteesta ja -vahingoista sekä -havainnoista sen verran, että Uusimaa pitäisi olla viimeinen alue, josta sudet saa luvan karkottaa pois. Heti ollaan häätämässä alueelta, jossa aktivistisuojelijatkin asuvat, ja se vain haittaa ja pitkittää Satakunnan sekä Varsinais-Suomen susivahingoista kärsiviä. Vaikka kaikki sudet Helsinkiin

Miksi valokuituyhtiö ei hoida hommiaan Noormarkussa? Kuukausikaupalla kaivannot auki, tiet revittynä ja jätettä ympäri kylää. Kenelle kuuluu kyseisten töiden valvonta Porissa? Virkamiehet herätys.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut