Kui ihmeessä Kokemäenjokea kavennetaan Etelärannan kohdassa kymmeniä metrejä?

Keskustelu Porin vetovoimasta jatkuu tekstaripalstalla.

Tekstarin lähettäjä ihmettelee jokikeskushanketta, joka levittäytyy myös joen puolelle.

1.11. 20:00

Kiitos kaupungille ja työntekijöille Karjalankadun remontista.

Yksi asia tässä kaupungissa on järjestetty hyvin ja se on Turvapuhelin ja heidän erinomainen tiiminsä. Erikoiskiitos heille! Tuula Syrjö

Geologi Eelis Pulkkinen unohti kirjoituksestaan (sk 29.10.) yhden tärkeän asian. Soiden ojittaminen pilaa vesistöt. Hapan ja humuspitoinen vesi kulkeutuu soista vesistöihin ojituksen takia. Sisävesistöt olivat kirkkaimpia ennen soiden laajamittaista ojittamista.

Rauman keskustaan on syntynyt Susivuori, kun paikallinen metallivalimo on aikoinaan heittänyt sudet ovesta ulos. Lähistöllä sijaitsee Susikari, jonne OL3:n jäänteet voidaan luotsata mereen.

Hatunnosto ja kiitos kaikille perussuomalaisille ja muillekin poliitikoille, jotka äänestitte aborttilakia vastaan. Kiitos, että kunnioititte elämää, ettekä menneet kaikkiin nykyajan hullutuksiin mukaan.

Kui ihmeessä Kokemäenjokea kavennetaan Etelärannan kohdassa kymmeniä metrejä? Keväisin tällä kohtaa jokea on suuret jääahtautumat, jotka aiheuttavat tulvia aina Kalaholmaan saakka. Missäs ne viisastelijat nyt nukkuvat, jotka tietävät kaikki asiat viiden vuoden päähän, kuten sotien syttymiset? Herätkää horroksestanne ja menkää Etelärantaan katsomaan, mitä siellä puuhataan! Kyl mää ihmettelen, kuka on voinut antaa luvan noin typerälle työlle?

Tsemppiä Ässien maalivahdit! Kauheeta kateltavaa, kun koko peli on teidän varassa ja pelaajat seisoo paikoillaan. Eikö tämän pitäis olla joukkuelaji?

Ei siitä hirveen monta vuotta ole, kun tappiot SaiPaa ja KooKoota vastaan olisivat olleet täysin ennen kuulumattomia. Nyt jo arkipäivää. Hyvää yötä Ässät.

Hetkinen! Läntinen "kaataa meidän oma hankkeemme" (SK 27.10. s. A6). Onko palloiluhalli-hanke perussuomalaisten oma hanke? Jo on aikoihin eletty. Mitkä ovat muiden puolueiden omat hankkeet, jotka Porin kaupungin pitäisi rahoittaa?

Kovin on ollut hiljaista palloiluhallin torpanneiden päättäjien suunnassa viime aikoina.

Tampereen vetovoimasta oli viikonloppuna kiinnostava juttu (HS 29.10.), jossa heidän elinkeinojohtaja avasi asian taustaa: "Me laskemme elinkeinopolitiikaksi sen, että rakennamme uusia asuinalueita, rantakaupunkia, viihtyisiä liikuntapaikkoja, stadioneja ja muuta elämää työn ulkopuolella". Osaa näistä pito- ja vetovoimatekijöistä ei tunnu osa Porin päättäjistä millään ilveellä vieläkään ymmärtävän.

Tampereella alkoivat valoviikot, Porissa sammutettiin vesitorni!

Ulvilan kaupungille terveisiä, että Pellimaantie 7:n kohdalla oleva katuvalo on korjattu joka vuosi noin kahden viikon välein. Monta vuotta. Tulisiko jo halvemmaksi vaihtaa koko lamppu.

EU ei pysty ennallistamaan edes omia päätöksiään. Koskahan tämä järjetön kellojen siirto saadaan loppumaan.

Hei sinä yhden hengen puurokipan etsijä, kahden hengen puurokipassa voi tehdä yhden hengen annoksen.

Jämsän, kuten monen muunkin susikonfliktin suurin syy oli puutteelliseksi jäänyt koirien tottelevaisuuskoulutus. Metsästysinto ja tottelevaisuus ovat täysin eri asioita, mikä asia usein unohdetaan. Metsämies

Keskustaa kehunut kirjoittaja (SK 29.10.) sotkee menneisyyden ja nykypäivän. On ihan totta, että joskus kauan sitten keskusta ajoi maaseudun asiaa. Viime aikoina puolue on kuitenkin lopettanut tämän ja kääntynyt monissa asioissa jopa maaseutuväestöä vastaan. Tämä luonnollisesti näkyy ihmisten äänestyskäyttäytymisessä. Vanhempi setä

Porin ikioma yliopisto on tavoitteena ykkönen, mutta myös yliopistokeskusta voisi rohkeasti kehittää merkittävämmäksi toimijaksi. Turun ja Tampereen yliopistojen lisäksi olisi inspiroivaa saada verkostomaiseen toimintaan mukaan ulkomaisia yliopistoja – antamaan nostetta koko Satakuntaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut