Miksi polttoaineiden hinnat ovat edelleen noin korkealla, vaikka öljyn maailmanmarkkinahinta on laskenut sotaa edeltävälle tasolle jo heinäkuun lopussa?

Tekstareissa muistutellaan, että Porin keskustan uimahallin parkkipaikalla kannattaa laittaa parkkikiekko näkyville.

Tekstarin lähettäjä ihmettelee, miksi polttoaineen hinta on edelleen niin kova.

31.10. 20:00

Voisiko nyt joku "lintilä" valaista, miksi polttoaineiden hinnat on edelleen noin korkealla, vaikka öljyn maailmanmarkkinahinta on laskenut sotaa edeltävälle tasolle jo heinäkuun lopussa?

Kirjoittaja kirjoitti täyttä asiaa SK 7.10. lehdessä Noormarkun nuorista, että ongelmat johtuvat paljolti kotoa. Ei koulu ja yhteiskunta kaikkeen pysty, vaikka niitä aina syytetään.

Postilaatikossani lukee: ei ilmaisjakelua. Laskuni ovat e-laskuna. Ei pitkään aikaan postia minulle. Ei edes korttia keltään.

Tuohet alkavat vähentyä: täytyy ruveta polttamaan puita.

Haravointijutussa 31.10. ei selvinnyt, miten voisi toimia pihassa, johon ei putoa lehtiä nimeksikään nurmikolle. Putoaa valtavasti männyn ja kuusen neulasia ja männyistä käpyjä, kokonaisina ja oravien pilkkomia. Pidän toki pihamaastani, ei sen puoleen.

Miksi Ukraina jääräpäisesti koettaa vallata kyliä ja kaupunkeja. Miksi ei yhdestä kohtaa katkaise rannikon miehitysvyöhykettä ja näin eristä hyökkääjää.

Otimme taksin torilta alku-illan aikaan. Liikenne oli rauhallista ja neljän kilometrin matka taittui nopeasti ilman mitään erikoista. Maksoin matkan ja kuski toivotteli mukavaa illan jatkoa. Aamulla ihmetykseni oli suuri, kun huomasin taksikuitissa veloitetun hitaasta ajosta! Siis mitä? Tunsin itseni huijatuksi!

Rauman keskustaan on syntynyt Susivuori, kun paikallinen metallivalimo on aikoinaan heittänyt sudet ovesta ulos. Lähistöllä sijaitsee Susikari, jonne OL3:n jäänteet voidaan luotsata mereen.

Perussuomalaiset tekivät aivan oikein! Jos ei pysytä yhtenäisessä linjassa, niin toimikoon jatkossa yksin. Palloiluhalli on saatava Poriin!

Eero Niittysen tarkoittama hallintomalli on jo Venäjällä arkipäivää: yksi kansa, yksi johtaja!

Hyvät ihmiset, jotka esiinnytte radiossa ja televisiossa: Olkaa ystävällisiä meitä kuuntelijoita kohtaan, valmistautukaa kysymyksiinne, vastauksiinne ja muutenkin ääneen puhumiseenne, jotta voitte nämä korviin ilkeästi sattuvat niin "taukosanat" jättää sanomatta. Näitä löytyy: ääh, öö, ja ja, niinku ja tota noi.

Kyllä syön mieluummin Tenhon sonnia kun Hollannista tuotua vehnäjauhomössöä. Sanoo vihreät mitä sanoo.

Voisiko joku ystävällisesti kertoa kaikille, jotka haluavat kiertää ovelta ovelle huudellen karkkia tai kepposta, että milloin on oikea päivä se tehdä. Karkkivarastot ehtyy kolmantena päivänä!

Pimeä ja sateinen syksy käsillä, ja jo monet vuodet siihen valoa ja voimia tuonut kaupunkimme kauniin vesitornin valaistus on sekin nyt säästösyistä sammutettu. Harmin paikka.

Kyllä, tyyppitaloja ja niin sanottuja rintamiestaloja oli useita eri malleja, mutta varsinkin jälkimmäiset muistuttivat suuresti toisiaan. Ne olivat puolitoistakerroksisia. Yläkertaan oli suunniteltu kaksi huonetta, jotka voi rakentaa myöhemminkin. Alakerrassa oli pienemmissä tupakeittiö ja makuuhuone, isommissa myös erillinen keittiö. Ne olivat sotien jälkeen rakennettuja ja tarkoitettu sekä rintamamiehille että Karjalan evakoille.

Kiitos taas mestareille, eritoten Tanttiselle! Aittaluodon historiallinen ranta tuli kaivettua esiin. Vielä tukkipuupenkki rannalle olisi piste Iin päälle. Kaks- ja nelijalkaiset lenkkeilijät kiittää. Siistii hei!

Haluaisin tietää, puhutaanko Walk In -vastaanotolla suomea.

Ihmettelen, miten monet seurakuntavaaliehdokkaana olevat Porissa ovat sitoutumattomien listalla, vaikka ovat perussuomalaisia, keskustan tai kristillisdemokraattien jäseniä – jopa kokoomuksen jäseniä Meri-Porissa. Kyllä äänestäjät tietävät! Reilu peli.

Lauantaiaamu ja Porin upea uimahalli tarjosi hyvää mieltä syyslomalaisille. Ulkona parkkipirkko jakoi pahaa mieltä auton ikkunoihin. Muistakaa se parkkikiekko siellä. Kyl harmitti!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut