Mikä ihmeen ylivalta urheilun katsojille on annettu

Tekstiviestipalstalla vinkataan, millä muulla tavalla voisi auttaa pieniä eläimiä hautausmaan vesiastioilla.

Kaikki eivät kaipaa televisiosta urheilua, tekstarin lähettäjä huomauttaa.

29.10. 20:16

Olen miettinyt myöskin valtakunnallista Se löytyi -missiota. Suomesta on hyvää vauhtia tulossa pakanamaa ja se myös huolestuttaa. Siksi on haluttu suomalaisille lähettää kirjanen, jossa kerrotaan evankeliumin tarve myös Suomessa. Sponsorit ja yksityiset ihmiset ovat halunneet laittaa varojaan tähän projektiin.

Hautausmaan vesiastioihin voisi laudanpätkien sijaan laittaa kanaverkkoa. Sopivan levyinen, pohjaan asti ulottuva pala kiinnitetään astian yläreunaan ja toinen vaikka varmuuden vuoksi vastakkaiselle puolelle. On tilaa ottaa vettä kastelukannulla, ja oravat ja linnut pääsevät tarvittaessa ylös. Yks raumlaine

Mikä ihmeen ylivalta urheilun katsojille on annettu? Tapahtuukohan tässä maassa koskaan sellaista, että televisiossa asiaohjelma ohittaa urheilun, epäilen. Urheilu kyllä ohittaa suvereenisti asiaohjelmat. Viimeksi näin kävi viime tiistaina TV2:lla. Epäreilua!

Kyllä oli hienoa lukea uutisesta, että joku oli lahjoittanut testamentissaan yli miljoonan Ateneumille. Hän oli hieno, järkevä ihminen.

Täytyy ihmetellä, mihin perustuu perussuomalaisten aborttilain vastaisuus. Ovatko he tosiaan sitä mieltä, ettei nainen voi itse päättää tätä itseään koskevaa asiaa. Ovatko perussuomalaiset todella näin vanhakantaisia? Ihmettelyä aiheuttaa myös kristillisten ja persujen yhteistyö. Kristillisten pitäisi olla puolue, joille jokainen ihminen on arvokas.

Persujen hallitus, perukaa tekemänne erottamispäätös. Ei mikään muukaan puolue erottaisi ”penaalin terävintä päätä” vain siksi, että yrittää säästää kaupungin rahoja järjettömästä pallohallihankkeesta.

Äänestää voi ainoastaan sellaisia ehdokkaita, jonka puolueessa ei vaadita koko ryhmältä järjettömiin päätöksiin sitoutumisen pakkoa. Puolueen vaatimuksena ajattelu- ja harkintakyvytön idiotismi ei voi edustaa äänestäjien, kuntalaisten perusjoukkoa edes potentiaalisesti. Enemmistö kuntalaisista ymmärtää ettei järjettömän kallis palloiluhalli ole ratkaisu Porin pito- ja vetovoimaan.

Mitähän tilastotieteilijä, tohtori Aro tarkoittaa kaksi kertaa (eli 200 prosenttia) Poria pienemmällä Kokkolalla? Olisikohan puolet (eli 50 prosenttia) pienempi sentään reaalimaailmaa paremmin vastaava lukema?

Kunnissa ei taideta ymmärtää yritystoimintaa, jonka tavoite on tuottaa voittoa. Attendo tekee bisnestä, eikä mikään laki velvoita yhtiötä huolehtimaan minkään kunnan hoivan tarvitsijoista kannattavuutta kauempaa. Miten niin yllätti?

Lounasta kilohintaan? Kirjoitus 15 euroa lounaasta on jo liikaa – minusta kymppikin on liikaa. Ei ihmisillä oli rahaa syödä sellaisilla summilla joka päivä, ne ostaa kaupasta valmisruoan. Miksi ihmeessä ei yleisty ravintoloissa annosten punnitus? Silloin jokainen ottaa vain sen verran kuin syö. Ei ruokahävikkiä ja hintakin voisi olla inhimillisempi.

Ilta-Sanomien artikkelin mukaan (2.7.22) rintamamiestaloja on kyllä lukuisia eri malleja. SK:ssa 27.10. joku väitti niissä kaikissa olevan sama malli.

Miten olisi, Alko: myydään alennuksella venäläistä juomaa ja lahjoitetaan tuotto lyhentämättömänä Ukrainan hyväksi! THL:lle tarvittaessa osa.

Vaatii ylenmääräistä suurten linjojen ymmärrystä saada Neste, Kesko ja muut vastaavassa asemassa olevat tahkoamaan huipputuloksia. Tässä ympäristössä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut