Ehdotan, että jatkossa Porin kaupunginvaltuustoon valitaan vain yksi nuppi per ääniä saanut puolue

Tekstareissa on jutunjuurta aborttilaista ja Porin perussuomalaisista.

Tekstarin lähettäjä ehdottaa radikaalia ratkaisua.

27.10. 20:00

Olimme aikeissa äänestää seuraavissa eduskuntavaaleissa kokoomusta, mutta sen äänestysaktiivisuus 26.10. äänestyksessä vein kaksi ääntä muualle... Ehkä muutaman muunkin. Valitan lasten puolesta.

Satakunnan kansanedustajista vain kaksi on ihmiselämän puolustajia (SK 27.10. s. A13). Kiitos Petri ja Jari!

Meillä päättäjät käsittelevät aborttilakia, kun pitäisi keskittää voimavarat Suomen turvallisuuteen. Ensimmäisenä purkaa kaksoiskansalaisuus ja estää venäläisten kiinteistöostot, muuttamalla lakeja!

Tulin täs joku päivä taksilla Pikken-peistä kotiin. Se taksisuhari alko viemään mua Toejoen ympyrästä kohti puuvillaa. Mä huomautin, ei Messupolku ole siel päin. Kuski alkoi haukkumaan, et kyl olet kärkäs suutas soittamaan! Toivottavasti en tähän taksiin enää!

Ahlaisten FB-ryhmässä oli juttua siitä, että kierrätettävää olisi ja lauantaina mahdollisuus viedä kierrätyskeskukseen, vaan sepä ei ole lauantaisin auki. Miksi ei? Lauantaisin siivoillaan nurkkia ja laitakaupungiltakin olisi mahdollisuus vaikka kauppareissulla poiketa. Kallis laitos vajaalla käytöllä.

EKP on taas nostamassa korkoa. Hintakehityksen vuoksi. Toisaalta tuli tutkimustulos,että ihmisten kulutus-ja talousodotus on ennätyksellisen huono. Miten ihmeessä koronnosto istuu tähän tilanteeseen, jossa hintojen nousu ei johdu kulutuksen holtittomasta lisääntymisestä. Nyt käytetään väärää lääkettä. Matti Tuominen

Tuomo Hurme ja Kirsti Kärki ovat kirjoituksissaan (SK 27.10.) varmaan oikeassa. Valitettavasti kehityksen pyörää ei voine kääntää taaksepäin, mutta eiköhän sen, ainakin aineellisissa asioissa, voisi jo pysäyttää.

Tuomo Hurmeen tarkkanäköinen muistelu 27.10. rupes poruuttamaan muakin.

Christa Lahto: vaihda puoluetta, niin saat ääneni kevään vaaleissa.

Taisi palloiluhallihankkeen kaatuminen mennä Läntisen ihon alle. Eri mieltä saa perussuomalaisissa olla – kunhan on Ismon kanssa samaa mieltä.

Periaatteessa meillä saa olla eri mieltä, mutta ne asiat, joita minä haluan, niissä kaikkien pitää olla samaa mieltä kuin minä.

Kun ryhmäkuri nyt persujen johdolla saa vahvan kannatuksen, niin ehdotan, että jatkossa valtuustoon valitaan vain yksi nuppi per ääniä saanut puolue. Tälle mahtinupukalle sitten annetaan ääniä käyttöön vaalituloksen prosenttiosuuden mukainen määrä. Säästyisi paljon vaivaa, kokouspalkkioita ja viinereitä.

Kun katsoo kuvaa SK 27.10. Valko-Venäjän ja Venäjän johtajista pöydän ympärillä, joka on mittasuhteiltaan niin iso, että melkeinpä tulee sääli näitä miehiä, jos ei tietäisi mitä kauheuksia saavat aikaan. Mikähän on, kun jokainen diktaattori tarvitsee ympärilleen mahtavat kulissit ja tietysti suosiota osoittavat ihmiset. Ei tarvitsisi kuin että kansalaiset lopettaisivat tämän näytelmän ja sotilaat laskisivat aseensa ja kieltäytyisivät tappamasta ihmisiä.

Kiitos Ässille keskiviikon HPK pelistä. Hieno peli. Korhosen nollapeli, vau! Ja sinikypäräinen nuori pelaaja on sisukas työmyyrä ja rohkea tilanteisiin menijä. Koko joukkue pelasi aktiivista, pelotonta peliä. Kiitos.

Konsulttifirma päättää, kenellä on mahdollisuus Porin kaupunginjohtajaksi! Luulin, että kaupunginvaltuutetut kykenevät itse laittamaan hakijat paremmuusjärjestykseen. Oliko samat konsultit edellisellä kerralla, saadaanko johtajaksi edeltäjänsä toisinto?

Kaupan kassan ei tarvitse olla esimerkkinä maskin käytössä. Jokainen voi itse päättää asiasta ja laittaa sen maskin kasvoilleen. Älä siirrä vastuuta itsestäsi muille.

Rintamamiestalossa ei tiemmä ole käytetty hirttä rakennusmateriaalina... Lienee ollut siihen aikaan melko kallis, ja nämä talothan pyrittiin tekemään edullisesti mutta kuitenkin hyvin ja kestäviksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut