Koirat ovat välinpitämättömien, laiskojen tai tyhmien ihmisten armoilla

Tekstaripalstalla alkoi taas keskustelu Natoon liittymisestä.

Tekstarin lähettäjä haluaa pitää koirien puolta. Kuvituskuva.

24.10. 20:00

Työilmapiiristä: Ei tarvitse nalkuttaa, jos kaikki tekevät työnsä, eivätkä lusmuile töissä.

Taas ovat suomalaiset menossa hakoteille presidenttiasiassa. Julkisuus ja jälkiviisastelu purevat suomalaiseen. Ja tämä ei tarkoita, että vähättelisin Lipposen touhuja. Ne olivat tuomittavia jo 10 vuotta sitten.

SK 22.10. Todettiin, ettei kouluissa ole resursseja inkluusioon. SK 23.10. Äiti kertoi poikansa adhd:sta ja kaipasi lakiin vedoten pojalleen tukea. Hän kaipasi opettajille nepsy-koulutusta ja valmiutta neuvoa tuen hakemiseen. Opettajaa hän oli neuvonut työssään, mutta muiden erityislasten vanhemmille hän oli neuvonut, että voi mennä joskus sieltä, mistä aita on matalin. Niinpä. Kouluun kohdistuu valtavat odotukset, milloin opettajan piti alkaa vasta niihin kaikkiin.

Ulkonäytöt ja kauppojen mainosnäytöt ovat silmiä häiritseviä ja vievät sähköä. Sähkönsäästötalkoot alkakoot näytöistä. Lahjoittakaa ne vaikka Ukrainaan tuhoutuneiden telkkareiden tilalle.

Ilmainen ehkäisy saisi rajoittua ainoastaan kondomeihin, ja loppurahalla ilmainen valistus pojille sen käytön tärkeydestä. Tytöt lihovat ja masentuvat hormonaalisen ehkäisyn vuoksi ja kondomeita saa nykyään joka kokoa, ei haittaa nautintoa, päinvastoin. Valistakaa poikianne vastuullisiksi. Tyttöjen äiti

Ollaan järkeviä ja vedetään se paniikissa tehty Nato-hakemus pois. Näin jatketaan Suomen pitkää rauhanaikaa, eikä tehdä Suomesta suurvaltojen asekokeiden taistelukenttää. Pliis.

Ehdottomasti mentävä ilman Ruotsia Natoon, mikäli Turkin sulttaani ei hyväksy Ruotsia. Hullujako olemme? Jos asia olisi toisinpäin, Suomi jäisi yksin kuin nalli kalliolle. Sitä paitsi Ruotsi olisi ilman Natoakin moninkertaisessa suojassa. Vanhemmat ikäpolvet muistavat, miten meikäläiset kävivät anelemassa Ruotsilta apua, kun itänaapuri oli kimpussamme. Ei Ruotsi voinut puolueettomana maana osallistua, katsoi omaa etuaan.

Mistä nyt taas kiikastaa? Hyvä kysymys Erkki Teikarilta. Ruotsi jätti aikanaan anomuksensa EU:hun ilmoittamatta siitä Suomelle. Suomen ei nyt pidä odottaa, että Ruotsi selvittää ongelmansa Turkin kanssa, vaan mennä Natoon heti eikä viidestoista päivä! Pekka K.

Kerran huijari, aina huijari. Tämä taakka ei unohdu ikinä. Halveksunta on lievä kuvaus, jolla kuvaan tunteitani huijareihin.

Hyvä ajatus puiden istuttamisesta vähänkin sopiviin paikkoihin! (tekstari 22.10.)

Kuinka oikeassa pappi Ahteela olikaan (SK 22.10.) sanoessaan ev.lut-kirkon olevan nykyään hampaattoman sekä myötäilevän maailman menoa. Hänen mukaansa kirkon ei tarvitsisi paneutua seksuaalisen tasa-arvon, ilmastonmuutoksen eikä biodiversiteetin ongelmiin koska Seta, WWF, Amnesty ja muut järjestöt hoitavat ne ihan hyvin. Kirkkokin voisi toimia tehokkaammin omalla tontillaan alkuperäisen tarkoituksen mukaisesti.

Minä omistan koiran. Otan telineestä kaupungin tarjoamia koirien kakkapusseja. Kerään aina koirani kakat. Olen astunut kahtena päivänä lenkkitossuni koirankakkaan. Mikä siinä on, että vaikka ilmaiseksi saa pussit, niitä ei jotkut henkilöt voi käyttää. Keräämättömien kakkojen vuoksi koiraviha lisääntyy sellaisten ihmisten keskuudessa, jotka eivät ole eläinrakkaita. Koirat ovat välinpitämättömien, laiskojen tai tyhmien ihmisten armoilla muissakin koirien hoitoasioissa. Kannatan vain harvoille eläintenpitolupaa.

Nyt pitää ensitöiksi poistaa järjetön päästökauppa, kun se nostaa sähkön tuotantokustannuksia. Eikä siitä maailma puhdistu, koska siirretään sillä saastevastuu vain sinne, missä vielä on puhdas luonto.

Kiitokset Porin kaupungin puistotoimelle ja Tanttiselle Aittaluodon vene-ja pumppaamorannan kunnostuksesta ja siistimisestä. Hienoa työtä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut