”Käteisen rahan pitäisi olla käypää valuuttaa joka paikassa, mikä myy jotakin”

Mediassa on uutisoitu, että käteinen raha ei käy enää maksuvälineenä kaikissa paikoissa.

18.10. 20:09

Käteisen rahaN pitäisi olla käypää valuuttaa joka paikassa, mikä myy jotakin. Kaikki eivät halua maksaa kortilla, vaikka sellainen olisi olemassa.

Kokoomus ajaa taas kaksilla rattailla metsäasioissa. Pietikäinen ja kumppanit ovat EU:ssa jo Suomen mustamaalanneet. Tuorin ja Sarvamaan puolustelupropaganda ei mene läpi.

Olisitteko kauppiaat ystävällisiä ja edelleen pitäisitte ostoskorit puhtaina. Nyt on selvästi huomannut, että enää niitä ei pestä, kun pahimmasta korona-ajasta on päästy. Nämä ostosten välikapulat kassoilla voitaisiin myös unohtaa, hyvin tulimme toimeen ilman niitä. Ovat aika otollisia myös levittämään viruksia ja bakteereita.

Minä en ole lusmuilija vaan ei ole varaa käydä töissä ulosottovelkojen takia (SK-tekstari 18.10.). Minulla ei ole mennyt lujaa, vaan eräs läheinen pilasi tietämättäni luottotietoni ja teki kamalat velat. Syitähän on monia. Ei saa yleistää.

Ei ole suojaosuus 900 euroa. Itselleni jää ulosoton jälkeen nippanappa 700 euroa kuukaudessa elämiseen.

Seuraavan hallituksen täytyy tehdä sellainen laki, että jos työikäinen ja työkykyinen kieltäytyy työnteosta, niin tuet pois. Tämä vasemmistohallitus on tehnyt päinvastoin.

Oppisopimuskoulutus on hyvin hoidettuna erinomainen ratkaisu ammattiosaamisen hankkimiseksi. Mutta se ei toimi esimerkiksi terveydenhoitoalalla, jos oppilas on täysin ummikko. Suurten ikäluokkien eläkkeelle siirtymistä ei työpaikoilla tarvitse paljon murehtia. Sen ikäryhmän kuopukset ovat jo täyttäneet 70 vuotta.

Uimahallin miesten wc:n pesuaine on ollut loppu ja rikki ainakin kolme viikkoa. Ei kannata Porin haaveksia palloiluhallista, jos ei saada edes tätä hoidettua. Mitkään selitykset eivät enää kelpaa, kun aikaa on kulunut näin kauan.

EU:n pitää myös muistaa, etteivät sen jäsenmaat saa tulla riippuvaiseksi Amerikasta. Se kostautuu vielä.

Vastauksena 8.10. julkaistuun tekstariin: Kiitämme nöyrästi kiitoksista. Perinteisten Bluesjamien (joka kuun 1. perjantai) lisäksi meillä on vaihtuva live-esiintyjä 1–4 päivänä kuukaudessa sekä Meara Klubi Kulttuurikulmassa yhtenä viikonloppuna kuukaudessa. Tapahtumat näkee kätevästi kotisivuiltamme. Tervetuloa nauttimaan livemusiikista.

Markus Järvelä, ravintolapäällikkö, Pub Winston

Hienoa Heikki Lassila. Kirjoituksessasi (SK 18.10.) oli totta joka sana. Voi kun päättäjät laskeutuisivat utopiapilvistä tänne reaalimaailmaan ja ymmärtäisivät, mikä oikeasti on tärkeää kaupunkien, tässä tapauksessa Porin, kehitykselle ja kaikkien kaupunkilaisten viihtyvyyden lisäämiselle.

Syy Katri Kulmunin erottamiselle löytyy kateudesta. Kuvia katsomalla selviää, mistä kateudesta muut hallituksen naispuoliset ministerit kärsivät.

Olipahan hyvä kannanotto SDP:n Rauman Työväenyhdistys ry:ltä ja Rainer Lehdeltä Länsi-Suomen mielipidepalstalla (13.10.). Tuntuu olevan ainut puolue, joka aidosti kantaa huolta kaupunkilaisten pärjäämisestä muun muassa sähkölaskujen kanssa. Jos oli kannanotto hyvä, niin oli hieno peliliike myös Rauman Energialta, kun alentavat siirtomaksuja.

Kyllä on hankalaa Porin keskustaan pääseminen. Ensiksi pitkä jonotus sillalla ja seuraavaksi Yrjönkadulla katu suljettu entisen postin kohdalla. Säälin teitä keskustan yrittäjät.

Eikö nyt Ruotsin pitäisi käynnistää suljettuja ydinvoimalaitoksia? Se on nopein tie korjata pohjoisen Euroopan sähkömarkkina.

Olipa mielenkiintoinen kaupunkijohtajaehdokkaiden tentti. Kolme ehdokasta, kaksi minuuttia aikaa kertoa, mitä tekisi Porin hyväksi. Ainoastaan yksi käytti kaksi minuuttia, toinen yhden minuutin ja kolmas puoli minuuttia. Kuuntelijana tuntui, että ainoastaan yhdellä oli kiinnostusta kyseiseen virkaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut