”Ennen meillä oli valoisa ja lämmin koti, sitten tuli Oomi – Odotan, että samat päättäjät päättävät myydä vesiputket FinnWaterille, vedenmyynnin Voomille ja sitten veden hinta nousee 400 prosenttia”

Tekstarin kirjoittaja pelkää, että seuraavaksi yksityistetään vedenmyynti.

13.10. 20:15

Antti Roine kirjoittaa (SK 13.10.), että sammuttamalla kaupassa juomahyllyjen jääkaapit ei säästetä mitään. Missä kylmälaitteiden koneistot ovat? Otetaanko niiden kehittämä lämpö talteen vai meneekö se ehkä harakoille?

Kukkahävikkiä tulee paljon, kun marketeissa ei hoideta myytäviä kukkia. Kuivaa leipää ja kuivia kukkia ei kannata ostaa.

Pian alkaa se suklaarasioiden vaihtoviikko, huh huh.

Herätys metsänomistajat. Olemme saaneet tietää raakapuun hintojen olevan Euroopassa kymmeniä euroja enemmän kun Suomessa. Metsänhoitoyhdistykset eivät ole kertoneet tästä mitään jäsenilleen. Puukauppaa harkitsevien on syytä selvittää ensin hinnat Baltiassa, Puolassa ja Saksassa. Kysykää hintoja omasta metsänhoitoyhdistyksestä tai etsikää netin avulla. Jos ostajan tarjous on alle Euroopan tason, ei pidä tehdä kauppaa. Nyt voi olla viisasta siirtää tukkileimikoiden myyntiä.

Matti Harri

Matkakeskuksen laitureilla tupakointi kiellettävä. Odotellessani bussia lähes kaikki tupakoivat laiturilla. Oli todella ikävää astmaatikkona seisoa tupakansavun seassa. Voimakas tupakansavu ja -haju kulkeutui myös bussiin. Saisiko tupakointi kiellot laitureille, kiitos?

Sähkön hinta heiluu mielettömästi. Markkinahinta menee myös todella alas, kuten nyt tänäänkin. Eikö voitaisi tehdä niin, että tämä alempi hinta menisi ikään kuin hintapankkiin. Eli sitten tätä pankkia voitaisiin käyttää kuittaamaan korkeampia hintoja. Eli näin hinnat tasaantuisivat kuluttajalle. Molempiin suuntiin.

Onko oikein, että ennestään huonokuntoisten teiden asfaltit katkotaan kaapelointitöiden takia? Miksi kaupunki sallii tällaisen toiminnan? Kaivetut kohdat ovat montuilla vuoden päästä. Näinkö yhteistä omaisuutta hoidetaan?

On ihasteltu aluevaltuutettujen komeita palkkioita. Voisiko tulla tarkkaa tietoa, mistä köyhät ja eläkeläiset – kaiketi ainoat, jotka sotea käyttävät – vuoden alussa apua kysyvät, kun sairaus iskee. Jotain yhteystietoja lehtiin, ei mitään nettiyhteyksiä, vaan oikeita ihmisiä puhelinyhteydellä.

Hienoa Narukerä, kun järjestätte liikuntaa lapsille myös ilman kilpailullisuutta. Todella tärkeää toimintaa edistää lapsen kehitystä ilolla ilman kilpailumenestystä.

Venäjän kansa ei halua rauhantahtoista, demokraattista presidenttiä. Se on aina ihannoinut johtajaa, joka ylistää sotilasmahtia ja valtion laajennuspyrkimyksiä. Venäjä ei ole koskaan jälleenrakentanut, kunnostanut tai kehittänyt valtaamiaan alueitaan.

Ennen meillä oli valoisa ja lämmin koti. Sitten tuli Oomi, ensi talvi on kylmä ja pimeä. Odotan vain, että samat päättäjät päättävät myydä vesiputket FinnWaterille ja vedenmyynti myydään Voomille ja sitten veden hinta nousee 400 prosenttia.

Onnea Kauhajoki. Upea uusi areena ja hieno tunnelma avausmatsissa.

Täällä Porissa päätöksenteko on pelkkää puuhastelua, jossa kaikki kaatuu veronmaksajien syliin ja velkarahalla. Kivelä puhui asiaa: miksei hommattu sponsoreita ja rahoittajia? Palloiluhallin nimi olisi voinut olla esimerkiksi Sokos-Areena.

Käsittämätöntä toimintaa, menitte perumaan palloiluhallin rakentamisen. Valtion raha hankkeeseen menetettiin. Jäähalliin irtosi rahaa ilman keskusteluja. Hmm...

Arja Laulainen, onko Sdp:n politiikka niin jääräpäistä, että kantaa ei muuteta, vaikka olosuhteet muuttuvat olennaisesti.

Hirvenmetsästäjillä voisi olla promilleraja. Jos menee yli kahden promillen, niin sitten olisi ampuminen kielletty, eikä tulisi liikenteen vaaraksi niitä vauhkoontuneita hirviä, joita on ammuttu ohi promilleissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut