Toivon kaikille, jotka pahoittavat mielensä koirankakasta, lippiksistä tai toisten ihmisten kauppakäyttäytymisestä, rakkautta sydämeen

Tekstaripalstalla aletaan jo hieman kyllästyä jo pitkään velloneeseen lippisteemaan.

Lippikset, tai oikeastaan niiden käyttäjät, ovat olleet jo pitkään pitkään puheenaiheena tekstaripalstalla.

25.9. 20:26

Kaupat vois pitää kiinni sunnuntait. Sähköä säästyisi, eikä kukaan kuolisi nälkään.

Aamulla satoi vettä. Yks lippisäijä tuli kahvilaan aamukahville. Istui toista tuntia märkä lippis päässä. Onks järkee vai ei? Lipasta valuva vesi ainakin Iltalehden kasteli.

Jos lippiskundeja on solkenaan ympärillä, niin se merkitsee trendiä, johon nuorilla miehilläkin on oikeus. Samoissa kahviloissa näkee myös naisia päällään pitkien kalsarien näköisversioita.

Alkaa mennä liian läpinäkyväksi tää lippisäijäkeskustelu!

Toivon kaikille, jotka pahoittavat mielensä koirankakasta, lippiksistä tai toisten ihmisten kauppakäyttäytymisestä, rakkautta sydämeen. Maailmaa voi katsella myös toisesta kulmasta.

Tehdessään määräaikaisen sähkösopimuksen asiakas sitoutuu maksamaan koko sopimuskauden ajan sähköstään sitä sovittua hintaa riippumatta pörssisähkön hinnasta. Hän saattaa maksaa sähköstään myös ylihintaa pörssisähkön hinnan ollessa alhaalla. Nyt sähkön pörssihintaan luottaneiden kohdalla on riski realisoitunut, kuten pörssissä voi joskus käydä.

Nyt kun Olkiluoto 3 vihdoin tuottaa sähköä valtakunnan verkkoon ja tuulisina päivinä tuulivoimalat tuottaa hyvin sähköä, olemme olleet omavaraisia sähkön suhteen. Silti näinäkin päivinä sähkön hinta korkealla. Eikö Suomi nyt voisi jättäytyä pois sähköpörsseistä, lopettaa tuon pelaamisen ja hoitaa vaan oman maansa sähkön?

Muistatkos Petri Huru, miten te perussuomalaiset hallituksessa leikkasitte hoitajien palkat ja lomarahat? Et näköjään.

Pyöräilijä, sinulla on kolmio, kun ajelet Porttaalin ja Satasairaalan välisen tien yli. Miksi silti joka päivä ajat autoni eteen?

Markettien parkkipaikoilla ei ole kolmioita, ja jos en varo oikealta tulevia, saattaa joku oikealta tuleva töräyttää kylkeeni. Jos pysäytän ja päästän oikealta tulevan jatkamaan matkaansa, minulle näytetään keskisormea. Tätä on porilaisuus parhaimmillaan, lähimmäisen rakkautta.

Ei isoisä Kriivariin millään lossilla mennyt. Kyllä hän meni lautalla ja itse asiassa porilaisittain lauttalla. Vaihtoehtona olivat soutupaatit.

Yyterin grillipaikalla saimme 21.9.22 erityisen hyvää palvelua Porin puistotoimen työntekijältä. Makkara maistui entistä paremmalta meille valmiiksi sytytetyllä grillillä grillattuna, ja takapuolen allekin tuotiin pehmusteet. Iso kiitos. Opiskelijaryhmä

Hämmentää todella, miksi urheileva maailma voi olla noin horjuva suhteessa venäläisten urheilijoiden osallistumiseen urheilun tapahtumiin. Kun ehdoton kielto pitää olla yksiselitteinen.

Jokainen kuntalainen, jonka kunta ei osallistu Porin lentojen maksajaksi. Veloitetaan kentällä sadan euron lisä lentomaksuun per suunta. Helppo ratkaisu.

On hieno nähdä satakuntalaista vastuunkantoa tässä lentoliikenteen tukemisessa. Kaikki naapurikuntien väki on käyttämässä muita lentokenttiä kulkemiseen, ja pohjanoteerauksena oli tämän raumalaisen maakuntajohtajan kootut selitykset. Eli Pori maksaa viulut ja naapurit venkoilee. Karhuair

Löytyy sentään järkeviäkin ihmisiä tässä Pori–Helsinki-lentoliikenneasiassa, kun kaikki ympäristökunnat eivät tue hanketta. Mistä hitosta sitä rahaa siihen liikenee? Mietin hoitsujen palkkoja ja lentelyä, kumpaa me tavalliset tallaajat äänestämme. Helsinkiin pääsemme junallakin, ja toivon, että kun tulen vanhana avun tarpeeseen, luonani käy työhönsä tyytyväinen iloinen hoitaja.

Onko niin, ettei tällä palstalla saa puhua politiikkaa? Antti Pekola

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut