Kyl Meri-Pori voimalas ny tosiaa kannattas pittää vähä tult pannu al

Tekstiviestipalstalla jaellaan kiitoksia ja ihmetellään päivällä palavia katuvaloja.

Tekstarin lähettäjä ehdottaa, että Meri-Porin voimalaa kannattaisi hyödyntää. Arkistokuva on vuodelta 2003.

20.9. 20:54

Voi ei, taas huutokauppakeisari ja Markku.

Kirjoitin 27.8. että fossiilittoman liikenteen työryhmä kaavaili 700 000 auton vaihtamista sähkölle, että tavoite oli tolkuton ja että viime vuonna saalis oli noin 10 000. Mainitsematta jäi, että meillä on liikenteessä noin 2,8 miljoonaa henkilöautoa, joista vain noin joka sadas kulkee sähköllä. Erkki Teikari

Tämä on ollut hallitukselle kiireinen ja vaikea vuosi. Paljon on tekemisiä jäljellä ja vaalitkin lähestyvät. Olisiko hallituksen ja eduskunnan pitänyt hätätilanteiden takia luopua osasta kesälomastaan ja ottaa hoitaakseen enemmän isänmaan asioita? Viikotkin heillä lienevät kolmepäiväisiä ja varsinkin kansanedustajat ovatkin vuodessa ehkä enemmän lomilla kuin työpaikalla.

On Euroopalta ja EU:lta valtava virhearvio, jos ne eivät nyt kaikin tavoin auta Ukrainaa voittamaan barbaarista Venäjää. Nyt ei saa pihistää aseavussa. Venäjälle on nyt kouriintuntuvasti osoitettava heidän vääryytensä. Nimenomaan venäläisten. Kun alistuvat Putinin ruoskan alla.

Iso kiitos sinulle rehellinen henkilö, kun löysit pankkikortin Salen automaatilta Vapaudenkadulta. Veit sen Salen kauppaan. Kiitos.

Kiitos puistotoimelle Pohjoispuiston puiden oksimisesta! Kunpa vielä sähkömiehet saisivat sen yhden lampun toimimaan...

Todella outo pitää kyllä Porissa paikkansa. Eräs havainto, eli Pohjoiskauppatorin katuvalot palaneet ainakin kesästä asti pitkin kirkasta päivää. Eilen myös Eteläkauppatorilla. Hieno esimerkki kaupungilta näin sähkönsäästössä. Torin varrella asuva

Palloiluhallin alle voisi rakentaa suuren ydinlaskeuman kestävän väestönsuojan. Itäisen naapurimaamme hallitsijan lopullinen sekoaminen voi tapahtua lähiaikoina, eikä merkkejä paremmasta näytä olevan tulossa pitkään aikaan.

Tavara on huonosti suunniteltu jos hankintakustannukset hätistelevät myyntihintaa. Hinta on juuri niin korkea kuin kysyntä sallii. Riippumatta mistään muusta.

Raksamies, ei pidä paikkaansa kaikkien kohdalla. Tuntemani raksamies tienaa tonnin enemmän kuussa kuin minä, lähihoitaja.

Kuinka valtavasti säästetään energiaa, kun palataan kauppojen aukiolossa vanhaan. Sunnuntaina kiinni. Alkuun. Säästetään jo paljon. Lisäksi turha kulkeminen jää pois. Bensaa säästyy ja ihmiset voivat rauhoittua.

Eikö tämä punavihreä hallitus ymmärrä, että tällainen maailmanpelastamispolitiikka velkarahalla ja suomalaisten elämisen kurjistaminen lisää kokoomuksen ja perussuomalaisten kannatusta? Keskustakin on sellainen takinkääntäjäpuolue, menee jokaiseen hallitukseen, jos vain pääsee.

Vakiovihjeet olis mukava saada vielä mukaan lauantailehteen. Ne oli hyvänä apuna. Kerran ne osui ihan kohdalle. Laiho, Liuhala ja Lehtinen vuorottelen, ammattimiehinä. Marko Keikyästä

Kiitos Anne Nikka hyvästä, osuvasta kolumnistasi (17.9.). Lapsilisät pitää saada tulosidonnaiseksi Islannin mallin mukaan. Hyvätuloiset eivät valtion elatusapua tarvitse. Onko moraalisesti oikein? Ei ole.

Anne Nikka kirjoitti täyttä asiaa lapsilisien holtittomasta jaosta. Ehdottomasti sen pitäisi olla tulosidonnainen. Näillekin rahoille löytyy varmasti käyttöä esimerkiksi vanhusten hoidossa.

Pekolan ajatus tasaverosta on itseasiassa ihan hyvä. Samallahan se käytännössä tarkoittaisi tasapalkkaa suomeen.

Kyl Meri-Pori voimalas ny tosiaa kannattas pittää vähä tult pannu al. Se olis vähä niinku semmone heti valmis kiuas. Et ko luuku avvaa, ni voi samatiä löylytel. Samallail kato saatas sit sähköö, ku vaa väännetää voimalaa nupist isommal. Tiäksää.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut