Moni kahvilayrittäjä riemastuis, jos lippisäijät ottais jatkossa ison kahvin ja tykötarpeiksi maistuvan paakkelssin

Tekstiviestipalstan kuumia perunoita ovat tällä kertaa hoitajien palkat ja lapsilisät.

Ostakaa paakkellisia, lippisäijät, tekstarin lähettäjä usuttaa.

19.9. 21:22

Vaikka nyt ollaan luovuttu maskien käytöstä, niin olisiko kohteliasta pitää maskia, jos on pakko olla töissä flunssaisena. Ei tunnu kivalta, kun asiakaspalvelija flunssaisennäköisenä aivastelee ja yskii ilman maskia.

Mitenkäs jos Kirjurin sauna saisikin hiukan piirteitä Kirjurin ravintolan tyylistä?

Soitin terveyskeskuksen Itä-Porin ajanvaraukseen, jonotin 10 minuuttia, sain ajan samalle päivälle klo 10 ja lääkäri kutsuu minua huoneesta 10. Voiko palvelu enää paremmaksi muuttua? Mielestäni ei. Ihan kympin päivä. Auli Nordlund

Simo Pukkila on aivan oikeassa nuorison liikunnasta. Nuorison kuntoa ei nosta isot palloiluhallit, vaan perusliikunta on saatava kunniaan. Ei tarvitse aina olla liikunnassa katon alla. Voi lähteä lenkille kotioveltakin. Matti T

Toiveeni olivat suuret, kun ryhdyin lukemaan eduskunnan jättävien nimilistaa, mutta petyin. Ei löytynyt tuppuraisia, ei tappuraisia eikä orpopoikia, ankeat ajat jatkuvat.

Pitäisikö itkeä vai nauraa, kun vasemmistohallitus rajoittaa hoitajien lakko-oikeutta. Rahaa olisi kunnon palkankorotuksiin hoitajille, vanhusten hyvään hoitoon ja muuhun tärkeään. Mutta tämän hallituksen maailmanpelastamispolitiikka vie suomalaisilta tuhkatkin pesästä.

Tehy ja Superi käynevät työtaistelua, pitää siis molemmin puolin ymmärtää pelin henki, eikä uhriutua toisen toimista.

Hoitajien palkkakiista voidaan parhaiten ratkaista uudistamalla hoitajien palkkausjärjestelmä. Luokitellaan hoitajien työt vaikkapa viiteen vaativuusryhmään vaativuuden ja raskauden mukaan. Mallia voisi ottaa teollisuudesta. Jatkossa hoitajan palkka määräytyisi sen mukaan, minkä vaativuusluokan työtä tekee. Lisäksi palkassa pitäisi olla myös henkilökohtainen osuus. Näin hyvinvointialueen rahat riittäisivät kunnon palkankorotuksiin vaativimpia töitä tekeville hoitajille.

Paras oikotie diktatuuriin on lakko-oikeuden poistaminen .

Porin kaupunginhallitukselle oma kokki valmistaa ja tarjoaa ruoan ennen kokousta. Maakuntahallitukselle ei tietääkseni ole tätä etua. Tulevana mahdollisena maakuntajohtajana korjaisin tilanteen. Keittiömies

Kuinka yleistä on keskustan kerrostaloissa, että asukas vaatii jatkuvasti liputtamaan? Milloin ikänsä tasa- sekä välivuosista, vaimon kurssin päättymisestä, kihlauksesta, häistä. Herättää hämmennystä, että koska taas.

Porin vs. sivistysjohtaja Taneli Tiirikainen kertoo (SK 18.9.), ettei kilpailutoiminnan järjestämiseen ei vain ole tällä hetkellä kaupungilla henkilöä! Pyytäkää konsulttiapua Noormarkun Nopsalta. Sieltä saatte henkilöstön joka hoitaa kaiken. Ja maksaa saman verran kuin yksi Porin kaupunginvaltuuston kokous!

Miten Porin kaupunki säästää jättämällä koulujen uintikisat järjestämättä, kun oikeasti kisat järjestää iso vapaaehtoisten joukko, joka ottaa vapaapäivän omista töistään kisan ajaksi?

Lapsilisät eivät kuulu puolen miljoonan mökkejä omistaville ihmisille. Ja jos on mökeistä velkaa, se huomioidaan veroprosenteissa! Lapsilisät kuuluvat niitä tarvitseville köyhille suomalaisperheille. Veli-Matti Lähteenmäki

Voi miten oikeassa olitkaan lapsilisäkolumnissasi 17.9. Anne Nikka!

Olen tässä taas yhden viikon seurannut maailman tapahtumia monen maan medioiden kautta. Yksi asia, joka minua jälleen kerran ihmetyttää on se, että miksi nuo itseään suvaitsevaisiksi kutsuvat ihmiset ovat suvaitsevaisia vain silloin, kun olet heidän kanssaan samaa mieltä.

Raksamies, ei pidä paikkaansa kaikkien kohdalla. Tuntemani raksamies tienaa tonnin enemmän kuussa kuin minä, lähihoitaja.

Moni kahvilayrittäjä riemastuis, jos lippisäijät ottais jatkossa ison kahvin ja tykötarpeiksi maistuvan paakkelssin? Otatteko kopin?

Kuinka valtavasti säästetään energiaa kun palataan kauppojen aukiolossa vanhaan. Sunnuntaina kiinni. Alkuun. Säästetään jo paljon. Lisäksi turha kulkeminen jää pois. Bensaa säästyy ja ihmiset voivat rauhoittua.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut