Käteinen on Suomessa laillinen maksutapa, eikä myyjältä edellytetä korttimaksuvalmiutta

Tekstiviestipalstalla muistellaan opiskeluaikaisia ruokailutottumuksia ja verrataan niitä nykyisiin.

Tekstarin lähettäjä huomauttaa, että käteisellä saa ostaa Suomessa edelleen.

10.9. 19:13

Konkurssikypsä Uniper olisi pitänyt päästää konkurssiin jo aikoja sitten. Uniperin tilanne on kuin jäihin juuttuneella laivalla, jonka koneet paahtaa täysillä kuukausi toisensa jälkeen ja jota tankataan aina uudestaan, vaikka jokainen tietää tilanteen toivottomuuden.

Suomessa on noin 70 sähkönmyyntiyhtiötä, jotka kilpailivat edullisella sähkömyynnillä kuluttajille.Tämä ei sopinut Fortumille ja TVO:lle, jotka ovat isoissa tappioissa. Siksi veronmaksajat taas kärsivät nahoissaan.

Suomi-Areenan irtioton myötä jazzkatu pitää saada takaisin Etelärantaan, kaikki hyötyisivät, paitsi festarin nykyinen anniskelumonopoli.

Poliisin pitää tutkia myös alle 15-vuotiaiden tekemät rikokset. Syyttäjän on vietävä heidät oikeuteen, jotta uhri saa korvaukset!

Itse asiassa minä koin Porin kävelykadun 1970-luvulla betonilaatikoineen ja istumapenkkeineen hyvinkin viihtyisäksi: laatikoissa viheristutusta puineen, pensaineen ja kukkineen. Nyt on paljon paljaampaa.

Yrittänyttä ei laiteta on yhtä kuin yrittänyttä ei mollata maanrakoon. Mitä tahansa positiivista ihminen yrittää: työnhakua, työntekemistä, työnantamista, firman perustamista, urheilussa, kulttuurissa menestymistä ja näissä mahdollisesti epäonnistumista, ei mollata. Aina kannattaa yrittää.

Kerrottiin, että voimalaitoksia pitää olla. Mutta kun se estää kalojen lisääntymisen. Joten kumpi on tärkeämpää? Ruoka vai sähkö?

Hei sinä, joka varastit tyttäreni sähköpotkulaudan Kuninkaanhaan koulun pihasta 7. syyskuuta. Toivon, että Sinä nautit vauhdin hurmasta hänen potkulaudallaan yhtä paljon kuin tyttäreni ehti nauttia niiden parin viikon ajan, kun hän vielä potkulaudan omisti. Olisi kiva joskus tavata ja vaihtaa kuulumisia.

Onko se mistään kotoisin, että kun haen viihdettä IS-sivuilta, tulee uutisseurantaa Englannin kuningattaren elämän ehtoopuolelta?

Kyllä 50- ja 60-lukujen taitteessa opetettiin tapoja. 60- ja 70-luvuillakin. (8.9.) Ainakin maaseudulla. Ja se oppi meni jopa perille. Ja kyllä niitä nykynuoria voi vieläkin opettaa, kotona.

Sinä Noormarkun markkinoilta puukoppaa etsinyt (8.9.). Jos hommaa pankkikorttikoneen, se maksaa. Otto- tai nostoautomaatilta voi ihan itse nostaa rahaa. Sen voi sitten ottaa mukaan markkinoille. Kyllä vähän pitäisi sitä maalaisjärkeäkin käyttää. Kaiken maailman markkinoille pitää aina ottaa käteistä rahaa mukaan. Samoin kirkkoon, kolehtihaaviin laitettavaksi.

Kopan ostajalle tiedoksi, tarkistin valtiovarainministeriöstä. Käteinen on Suomessa laillinen maksutapa, eikä myyjältä edellytetä korttimaksuvalmiutta.

Sähkönkulutukseni on 2,4 kilowattia vuorokaudessa. Tervetuloa pannukaffeelle. P.s. Omat munkit fölii. Matti J. Virta

Ympyrä on sulkeutunut. Kun opiskeluaikanani laitoin ruokaa, niin siinä oli tonnikalaa ja makaroonia. Tehtyäni 40 vuotta töitä ja maksettuani aina veroni, nyt eläkkeellä laitoin lounaan. Arvatkaas, mitä söin: no tonnikalaa ja makaroonia tietysti.

Siis ajatella, lihava terveydenhoitaja tai sairaanhoitaja! Apua, ovatko hoitajatkin vain tavallisia ihmisiä? Saattavat lihota kuin me muutkin? Että kehtaavat. Ja kuvittele, silmälääkärillekin voi tulla silmätulehdus! Haloo, ylipaino ei kumoa tietoa ja taitoa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut