Ettekö te nuoret, nopeat ja näppärät voi mennä itsepalvelukassalle

Tekstarin lähettäjät ovat pahoillaan esityksestä, jonka mukaan omaishoitajien palkkioita saatetaan alentaa.

Tekstarin lähettäjä ehdottaa, että näppärät siirtyisivät käyttämään itsepalvelukassoja, niin ei tarvitsisi hermostua edessä oleviin hitaampiin asiakkaisiin.

6.9. 20:00

Ympäristöhallinnon verkkosivujen mukaan Suomessa pesi tänä vuonna lähes 25 000 merimetsoparia. Aikuinen merimetso syö kalaa noin 0,4 kiloa vuorokaudessa. Koko poppoon ravinnontarve on siis noin 20 000 kiloa joka armas päivä. Sadassa päivässä pari miljoonaa kiloa. Ja tähän vielä poikasten syömä lisäksi. Ja miltei saman verran tulee toisesta päästä "jalostetta".

Kiitos saukon pelastuksesta, Helmin ja Hetan ensimmäisestä koulupäivästä sekä muista kirjoituksista, jotka tuovat iloa lukijoille.

Kiitos Puuvillan keskushammashoitolan osaavalle ja ystävälliselle henkilökunnalle, sihteerit, hoitajat sekä itse hammaslääkäri. Rautaisia ammattilaisia!

Kyllä on kahvinkeittimiä, jotka eivät sammu kuin napista painamalla. Työpaikalla tällainen iso kahvinkeitin. Kaksi pannua, toinen pysyy levyllä lämpimänä ja toinen tiputtaa kahvin pannuun. 24 tuntia päällä.

Jos Satakunnan hyvinvointialueen johtaja Kirsi Varhilan kohtuuttoman suurta kuukausipalkkaa leikattaisiin esimerkiksi 14 500 eurosta 10 000 euroon, voitaisiin säästyneillä euroilla välittömästi palkata kymmenen uutta omaishoitajaa. Meniköhän tämä sote-uudistus nyt ihan putkeen?

Luin esityksestä omaishoidon palkkioista. Olen itse yli 80-vuotias puolisoni omaishoitaja, enkä ymmärrä, että siitä vähästä palkkiosta, mitä saan 24/7 hoidosta, vielä vähennettäisiin. Niillä rahoilla ostan kotiin palveluita, koska täältä en voi lähteä itse minnekään. Lääkärille ei enää pääse, ei edes sairaanhoitajalle, koska puhelimella ei pääse läpi. Mistä niitä tukitoimia otetaan, kun niitä ei ole tähänkään saakka saanut, kun ei ole rahaa eikä resursseja?

Viitaten edelliseen. TV:ssä näytetään jatkuvasti ruokaohjelmia, eri kanavilla. Vuosia näytetään myös Simpsoneja. Eläkeläiset maksavat myös Yle-veroa. Nyt haloo, muutoksia jo.

Jos kahdelta eri kanavalta tulee samaan aikaan ohjelma, jonka haluaa katsoa, niin uusinnat on siinä tapauksessa hyvä homma.

1 600 euron telkkarin takuu kolme vuotta. Telkkari kesti jopa kuusi kuukautta pitempään. Että hyvin on kestävyys suunniteltu.

Ettekö te nuoret, nopeat ja näppärät voi mennä itsepalvelukassalle. Siinä voi olla ihan niin nopea kun rahkeista lähtee, eikä kukaan tunaroi edessä. Ei meistä hitaammista kukaan jää munimaan kassalle piruuttaan, vaan meillä saattaa olla moninaisia eri syitä hitauteen.

No, johan hienostellaan SK:ssa 3.9. kirjoitetaan Winnovan kampuksesta. Kampus tarkoittaa aluetta, jolla sijaitsevat yliopiston tai korkeakoulun tilat, luentosalit, kirjasto ja ruokala. Opiskelijoiden ikävä yhteenotto tapahtui ammattikoulun pihassa.

Oliko Vesa-Matti Loirin toivomus, että hänet siunataan kirkossa?

Raumantieltä Rauhanpuistoon johtavan kiertoliittymän alueen rikkoutuneesta asfaltoinnista on kärsineet tienkäyttäjät jo noin viiden vuoden ajan. Vihdoin viime viikolla koko alue sai uuden tasaisen pinnoitteen. Miksi sen saamiseen tarvittiin jouluna valmistuva hampurilaisravintola?

Elämän Leipä, joka auttaa vähävaraisia henkilöitä on vaarassa lopettaa toimintansa muun muassa sähkökulujen vuoksi. Palloiluhalli, kustannusarvio noin 25 miljoonaa euroa, onko ihan pakko rakentaa? Kyllä on Porissa prioriteetit hukassa!

Ennenkin on juhlittu! Miespoliitikot yli puoluerajojen presidentteihimme asti ovat sitä tehneet, mutta asiat ovat yleensä pysyneet pienten piirien tiedossa. Ei ole ollut facea tai instaa. Viina ja viinit ovat virranneet. Mistä voisimme olla varmoja, etteivät muut ole riehuneet? (SK 3.9.)

Kiitos puistotoimi Metallikylän puiden harvennuksesta!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut