"Säästä sähköä. Säästä sähköä.” En!

Tekstiviestipalstan keskeisintä teemaa ei ole vaikea arvata.

Tekstarin lähettäjä ei halua säästää sähköä, koska häntä on tähän asti sen kulutukseen nimenomaan kannustettu.

5.9. 20:00

Olen ymmärtänyt ylipainon olevan yksi riskitekijä terveydelle, siksi pitäisi olla selvä hyväksyttävä käytäntö, miten lääkäri siitä potilaalle kertoo. Lääkärin osana on kertoa karua faktaa ymmärrettävästi potilaalleen, eikä ainakaan vahvistaa harhaluuloja.

Lääkärin etiikkaan kuuluu myös katsoa asiakkaita kokonaisvaltaisesti. Lihavuus on aina myöhemmin terveysriski ja monien sairauksien alkusyy tai hoitotoimenpiteiden esto.

Ihannemaailmani: Että eläkkeellä olevat vanhat kapiaiset ymmärtäisivät, että Suomi ei ole Amerikka. Onneksi. Kaali

Antti Pekolalle: Ihannemaailmani olisi sellaista missä ei tehdä työtä. Saisimme olla ihmisiä ja robotit sekä tekoäly hoitaa meidät. Silloin ei tarvitse veroja maksaa eikä muutakaan. Jari Mattila

Antti Pekola, miksi mainitsemasi yksityisen julkista satakertaisesti parempi tehokkuus ei toimisi puolustusvoimissakin? Aloitetaan tietysti eläkeiän nostolla.

Olipa ”taidonnäyte” TTK:ssa: tanssittiin "Pariisin taivaan alla" kappaleen tahdissa ja taustakuva oli Venetsian Ponte veccio! Olikohan Eiffel-torni sumun peitossa, kun ei saatu siitä kuvaa?

Löytyykö Porista huonokuntoisempaa tietä kuin Koivistonluodontie?

"Säästä sähköä, säästä sähköä". En. Olen lisännyt sähkön käyttöä. Olen ostanut ilmalämpöpumpun, hybridiauton, kaikki työkalut akkukäyttöisiä ja kaikki muukin sähköllä ruohonleikkurista perämoottorin. Olen juuri niin vihreä kuin kaikki ja jokainen valtiovallasta lähtien halunnut, olen luopunut muusta ja käytän vain sähköä. Ei sitä sähköä säästämiseen tehdä.

On totta, että kylmyys lisää lämmittämiseen tarvittavaa energiaa. Mutta täytyy sillä olla energiaa säästävä vaikutus, kun jäähdyttämisen tarve vähenee. Asunnoissa, kaupoissa. Jäähdytystä on kaikkialla. Ja jäähdytys se vasta vie energiaa. Pitäisikö tämä myöskin mainita, kun puhutaan sähkön riittämisestä.

Mietin, että jos kaikki öljylämmitetyt talot laitettaisiin joulukuussa sähkölämmitykseen, niin kaatuisiko yli 20 asteen pakkasessa koko sähköverkko, ja kauanko kestäisi jännitteen ylösajo.

Turha kirjoitella ja esitellä sähkönsäästövinkkejä niin kauan kuin Fortumin johtajat saavat tähtitieteellisiä palkkoja ja osinkoja. Aivan uskomatonta, että lapsiraha maksetaan tulotasosta riippumatta kaikille tasapuolisuuden nimissä. On aivan kosmetiikkaa nämä tulevat avustukset vähävaraisille.

Kiva juttu, otetaan vaan lisää lainaa tänne hyvinvointivaltioon. Hirvittää.

Kamalaa, mitä rahan tuhlausta. Pitäisi tutkia, kuka noita tukia tarvii. Vähän sama kuin tuo ylimääräinen lapsilisä, kuka tarvii?

Pitääkö noiden YLE:n toimittajien aina yrittää sönkätä ruotsia, kun haastattelevat ruotsalaisia. Ei koske ainoastaan käynnissä olevaa maaottelua vaan esimerkiksi maailmalla käytäviä hiihtokilpailuja. Ei täällä Suomessa heidän haastattelujaan ymmärrä kuin kourallinen ihmisiä. Käyttäkää hyvät tankerot vaikka rallienglantia.

Toejoen rottaongelmaan lisää tietoo, ei oo tontil näkyny kyl enne ku täs juur ny. Tontireunast löyty rotta kuolleen pienest muovipussist. No helppoha noit o sit kerätä ku o valmiiks pussis.

Hävinneet selittää.

1 600 euron telkkarin takuu kolme vuotta. Telkkari kesti jopa kuusi kuukautta pitempää. Että hyvin on kestävyys suunniteltu.

Jos omaishoidontukea lasketaan, niin taidan laittaa keskivaikeasti kehitysvammaisen poikani laitoshoitoon. Kertoo päättäjien arvostuksesta omaishoitoon. Jos tätä joku kadehtii, niin voi tulla kokeilemaan, olet vastuussa 24/7. Onneksi riittävä palkka on turvattu Varhilalle ja kumppaneille. Luvialainen omaishoitaja

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut