”Ei se bensiini tai diesel sinne auton tankkiin tule ilman sähköä”

30.8. 20:30

Käsittämätöntä selittelyä ettei ainakin suurinta osaa tehoreserviä voisi ottaa käyttöön. Lakeja voidaan muuttaa jos vaan tahtoa löytyy. Jos ihmisillä ei ole varaa asuntojensa lämmitykseen, lasku valtiolle kasvaa seurauksien muodossa todella isoksi.

Helsingin Sanomissa oli koko aukeaman verran poliitikkojen ja niin sanottujen asiantuntijoiden neuvoja, miten yksityisen kansalaisen pitää säästää sähköä. Yhtään viisautta ei tule esiin valtiovallan, kunnan, kirkon ym. yhteiskunnan vaikuttajien sähkönsäästötalkoista. Miksi esimerkiksi Pori–Rauman väli valaistaan läpi yön? Miksi Raumalla palaa katuvalot yöllä? Porin suurkaupunkina pitää tietenkin polttaa valoja.

Nyt on viimeinen hetki hallituksen ja presidentin herätä. Tämä koko maa kaatuu sähkön futuureihin,johdannaisiin ja niiden edellyttämiin vakuuksiin. Siinä kuulkaa Finavian johdannaiset ovat hyttysen ininää. Hintakatto on saatava.

Miten voidaan Fortumin Pääjohtajalle Markus Rauramolle maksaa 423 000 euron bonus, vaikka valtio oli jo joutunut maksamaan 8 milj. avustusta Unibet-yhtiölle?

Ei nämä Fortum tuet ole missään miljoonaluokassa vaan miljardien eli tuhansien miljoonien luokassa. Valtion arvioimat vuosimenot kuudenkymmenen miljardin luokassa, jotta maa toimii. Tiedossa on tinkimistä toiveiden tynnyrissä. Me voimme kulkea kuitenkin onnellisena Vapauden ja Itsenäisyyden katua.

Meidän terassilla käy lippisäijiä, jotka eivät osta edes yhtä kuppia kahvia. Koita tässä tehdä businesta, kun lippisäijät kehtaavat vallata toolitkin. Jatkossa kassan kautta, kiitos.

ei ole näkynyt ainuttakaan kylttiä, lippismiehiltä pääsy kielletty. Miksiköhän? Kaikilla sama ihmisarvo.

Heitin kuuman hiekanjyvän. Kesä jatkuu. Yyterimies

Ennen oli Kiina-krääsää, ei enää. Nykyisin kiinatuotteet hakkaavat ylihinnoitellut länsituotteet laatu-hinta suhteessa 3–1. Kiinasta tulee vielä maailman pelastus.

Taajamien vihertöiden melusta ulisijat: Muuttakaa maalle mummonmökkiin. Siellä voitte leikata itse nurmikkonne vaikka viikatteella niin harvoin kuin huvittaa (se on lisäksi hyvin hiljainen tapa) ja aloittaa homman vaikka Auringon laskiessa.

Marinia ja Trumpia vaikuttaa yhdistävän kannattajiensa henkilöön kohdistuva rajaton ihailu ja kansan jakaminen. Kannattajat hyväksyvät kaikki mauttomuudet ja syyllistävät niitä, jotka toivovat näiltä asemansa mukaista arvokasta käytöstä. Pitäisi johtaa esimerkillä edestä ja edustaa koko kansaa eikä vain omia ihailijoita. Onneksi on presidentti, joka yhdistää kansaa ja nauttii suurta arvostusta.

Pääministeri ei vielä ole pyytänyt anteeksi kansalta ainoastaan ystäviltään kohun takia. Edelleenkin odotan anteeksipyyntöä.

Jos haluaa äänestää pintaliitäjää, siitä ei tarvitse tälle palstalle kirjoittaa. Nykyinen presidentti yhdistää kansaa ja luo uskoa tulevaan. Nykyinen pääministeri ei tee kumpaakaan, vaan päinvastoin. Asioiden hoitaminen pitäisi olla pääasia, eikä kansikuvissa poseeraaminen.

Pyörässä on oltava valot pimeällä ja kulkijalla heijastimia heilumassa. Katuvalottomuus on kuitenkin kävelijälle vaarallista. Juuri kun silmät ovat tottuneet pimeyteen, autot huristavat vastaan valot säihkyen. Siinä sokaistuu ja kaatuu kuoppiin. Ja kuoppia ovat Porin kulkutiet tulvillaan. Kuka korvaa katkenneet luut?

Sähköautoilua sättiville tiedoksi: Ei se bensiini tai diesel sinne auton tankkiin tule ilman sähköä, eikä niiden valmistuskaan onnistu sähköttä.

Kiitos sinulle, joka maksoit Dante's pizzassa perheen ruoat. Tuli venetsialaisfiilis ja aiomme tehdä samoin jollekin toiselle eli hyvää mieltä jakamaan.

Yhä useammin kansalaiset, tälläkin palstalla, kummastelevat rikosten uusijoiden ja vakavien rikosten tekijöiden olemattomia tuomioita. Yleinen turvallisuus paranisi ja valtio säästäisi valtavan rahamäärän, jos vankeinhoito ulkoistettaisiin. 10 vuotta Siperiassa tai Pohjois-Koreassa opettaisi lakia ja toimisi ennakkovaroituksena, eikä maksa paljon. Tässä olisi puolueille hyvä vaaliteema.

Puinnintiellä on talvesta asti ollut jakeluauton romu nastarenkaat alla. Toukolantiellä taas säilytetään henkilö- ja mopoautoja keskellä jalkakäytävää siten, että vanhukset rollaattoreineen ja lapsiperheet rattaineen joutuvat koukkaamaan ajoradalle. Onkohan kyseessä poliisin ja pysäköinninvalvonnan kavereita, vai minkä vuoksi ovat erityissuojeluksessa?

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut