”Pääministerin jatkuvien kohujen vuoksi odotan eduskuntavaaleja – Uskottavin pääministeri on keski-ikäinen pukumies”

Vuonna 2014 Suomen hallituksen avainpaikoilla oli paljon niin sanottuja keski-ikäisiä pukumiehiä.

19.8. 17:45

Aki Nummelin ja Eerik Heijari: Totta joka sana (SK 19.8.) Kirjoititte asian niin selkeästi, ettei minun enää tarvinnut samasta asiasta jatkaa. Kiitos!

ON aikoihin eletty. Suomi, Eurooppa ja koko maailma on menossa surullisiin aikoihin. Pääministeri bilettää.

Marin harmissaan, kun video on levinnyt julkisuuteen. Mutta ei vieläkään harmissaan omasta käyttäytymisestään.

Häpeä, Suomen media! Salaliittoteoreetikko heittää törkyä huumeista pääministerimme päälle. Tyhmimmät uskovat oitis. Ja oikeus tanssia, laulaa ja juhlia on muuten meillä kaikilla.

Pitäisikö pääministeri vaihtaa toistamiseen tämän eduskuntakauden aikana?

Ei Marin ole ainutkertainen tapaus alkoholia käyttävästä ministeristä. Olihan tämä ongelma ainakin Ahti K:lla. Hänestä ei tullut pressaa.

Pääministerin jatkuvien kohujen vuoksi odotan eduskuntavaaleja. Uskottavin pääministeri on keski-ikäinen pukumies.

Jo toinen pääministeri peräkkäin, jolla ei tunnu olevan käsitystä, mitä tarkoittaa termi "ammatillinen kasvu". Ihmettelee eläköitynyt ammatillisen koulutuksen ope.

Jos sähköauton akun lataaminen täyteen vastaa noin kymmentä saunan lämmityskertaa (esimerkiksi 10 x 7 kWh = 70 kWh), vastaa tankillinen bensaa noin 77 saunan lämmityskertaa (60 litran tankki, bensiinilitran energiasisältö on noin 9 kWh).

Tarina. Joulukuusikauppias myi 100 joulukuusta 20 euroa kappale. Odotteli tunnin viimeisten kuusien kanssa, kunnes karsi ne ja päätti poistua. Samalla ilmestyy asiakas joka haluaa kuusen, hinnalla millä hyvänsä. Myyjä hakee hänelle metsästä kuusen hinta 120 euroa. Samaan tapaan toimivat sähkömarkkinat, paitsi sillä erolla, että me kaikki ostamme nyt sähkön "hinnalla millä hyvänsä" -hintatasoon.

Upeaa Wilma Murto. Seiväshypyn kultamitalisi tuli valtaosalle suomalaisista täysin puskista. Hyppy eliittiin ja parrasvaloihin on nyt tehty. Se oli kansainvälinen läpiMURTO.

SE, SE, SE, KE ja Euroopan mestaruus! Kiitos Wilma!

Koko maailma muuttuu. Sen seuraus: huomenna kaikki on paremmin. Elämme välivaihetta, mutta kuinka pitkään ja miksi?

Kojamohan on "yleishyödyllisten" ammattiliittojen verovapaa rahastussampo. Hätistely johtaa yleislakkoon.

SK:n juttu (17.8.) kertoi, että Satakunnan käräjäoikeudessa rikoksista tuomittu henkilö sai 7 kuukautta ehdotonta vankeutta. Rangaistus muunnettiin 210 tunniksi yhdyskuntapalvelua. Mikä tämä yk-palvelu on? Ja minkä vuoksi?

Sivummalle pakkaamaan. Nyt pitää kaupan varata pakkauspaikkoja ja paljon. Tilaa on vähän ja käytävällä olet muiden tukkeena. Kyllä pitää jaksaa jonottaa, jos on jonoon mennyt.

Miksi Yle-tv on näin täydellisesti omistautunut kehitysmaiden oloihin ja kulttuuriin? Joka päivä näemme näitä dokumentteja kurjuudesta, joten joku missio tässä on selvästi. Kysymys kuuluukin miksi? Yritetäänkö meitä suomalaisia jotenkin syyllistää jostakin ja mikä ryhmä/taho sitä tekee näin ammatikseen? Olisi kiva nähdä mediasta edes joskus näitä vuosittaisia keräystuottoja maittain. Tässä suhteessa suomalaisen ei tarvitse ainakaan hävetä, paitsi oman huono-osaisten asioiden hoitamisesta valtion taholta.

Omaiseni, pitäkää huoli, ettei minulle lyödä puupölkkyä syliini, kun vanhenen. Haluan ulkoilemaan.

Metsien mies

Ehkä autojen ikkunoihin laitetut valitukset pysäköinnistä olivat vaan porilaista kateutta siitä, että miksi minua ei kutsuttu. Tai ehkä pieni ilmoitus naapureille etukäteen mahdollisista häiriöistä olisi saattanut "sahata sarvia".

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut