”Tutkimuksen mukaan 78,83 prosenttia lippistä sisällä pitävistä yli 50-vuotiaista miehistä omistaa jonkin asteisen kaljun”

Lippalakin pitäminen päässä sisätiloissa on puhuttanut tekstarikansaa viime päivinä.

4.8. 20:19

Kyllä on mukava asua Pormestarinluodossa. Ihan Porin ykkösulkoilualueet vieressä. 50 vuotta asuneena ei voi kuin todeta, että täällä jos missään on tänä päivänä rauhallista. Nyt meidät palkitaan uudella nykyaikaisella K-marketilla, joka valmistuu keväällä. Uudet koulu ja päiväkoti valmistuneet äskettäin.

Huolestunut (SK-tekstarit 3.8.); miten nykypäivän autoilijat selviävät jyrkistä 90 asteen käännöksistä, kun jo Yyterin kurvista selviytyminen tuottaa vaikeuksia?

Sinä joka ajat kakkostietä 80 km/h. Siinä on paljon 100 km/h -rajoituksia. Jos et uskalla ajaa kovempaa tai jos sinulla ei ole kiire, niin valitse joku muu reitti kuin päätie. Ja sinä joka ajat mittarin mukaan 100 km/h, eli alinopeutta, niin ohituskaistojen kohdalla ei tarvitse nostaa nopeutta, rajoitus ei muutu mihinkään.

Samaa mieltä keskiviikkoisen tekstarin kanssa: käytöstavat kunniaan, lakit pois päästä syödessä. Ja ehjät vaatteet päälle, kun liikutaan ihmisten ilmoilla.

Tutkimuksen mukaan 78,83 prosenttia lippistä sisällä pitävistä yli 50-vuotiaista miehistä omistaa jonkin asteisen kaljun. Minusta kalju on varsin seksikäs ilman Hankkijan lippistä.

Vesilintujen metsästys on suurta julmuutta. Missä luuraavat eläinsuojelujärjestöt?

Jos joudutaan rajoittamaan sähkönsaantia, pitää rajoitukset kohdentaa ensisijaisesti autoiluun. Jos koko liikenne siirtyy sähköenergiaan, kuinka suuri voimala tarvitaan nykyisten lisäksi? Aika suuri.

Keski- ja Etelä-Euroopassa vallitsee hirmuinen helle. Tämän kuumuus näkyy ja kuuluu aivojen pehmenemisemänä. Eurooppa pelastetaan sähkökriisistä jättämällä solmio pois. Viimeisimpänä EU:n vaatimus, että Suomen pitää kaventaa rautateiden kiskoväliä. Tällainen porukka meitä johtaa. Joukossa tyhmyys tiivistyy.

Winnovalaiset ovat palanneet... Lähikauppaan ja takaisin ajetaan mopoilla törkeällä ylinopeudella. Professorintie tuntuu toimivan monille muillekin kiihdytysratana. Touhulan risteyksessä olisi hyvä paikka kameralle – saataisiin pienemmille lapsille taattua hieman turvallisempi matka kulkea kouluun ja päiväkotiin.

Tero Vaara oli Kirvatsin Jytän porilainen helmi Marionin rinnalla.

Tyytyväisenä kotiin lähtenyt eläkeläinen

Älkää hyvät ihmiset ostako omakotitaloa muutama km Porin keskustasta, jos ette jaksa eli viitsi tehdä mitään tontillanne. Kiitos.

Rasittavaa lukea Martta Kaukosen elokuva-arvosteluja. Ei päivää, ettei hän ujuta sekaan omia mielipiteitään, jotka eivät mitenkään kuulu kyseisiin elokuviin.

Erittäin hyvää analyysia Suomen yleisurheilun tasosta sekä siihen liittyvästä urheilukilpailujen selostuksista, kirjoittaa T. Kouttu (SK 3.8.). Kirjoitukseen on helppo yhtyä, olen täydellisesti samaa mieltä. Ihmetystä ovat aiheuttaneet myös ne Ylen hankkimat runsaat "asiantuntijat", joita pitää olla jokaisessa urheilulähetyksessä. Oliskohan Ylellä sillekin rahalle järkevämpää käyttöä?

Onpa mielenkiintoista nähdä, miten hoitohenkilökunnan palkkaneuvottelut sujuvat. Saarikko luki jo madonluvut verotuksen suhteen. Mutta onpa kiva nähdä, että espanjalaisten hoitureiden kanssa on jo ihan halailuvälit.

Nyt on tilaisuus vertailla keinoja hoitajapulan ratkaisuun (SK 3.8.). Pori: ”päivä kerrallaan ja toivotaan" Säkylä: ”bonusta hoitajille palkanlisäksi” vai Eura: ”esimiehen työajasta 50 prosenttia ulkomaan rekrytointiin”? Onko älykäs ratkaisu toimivin, kuten liitot ehdottavat?

Maallikosta kadun avaaminen ja asfaltointi moneen kertaan, ilman näkyvää tarvetta, vaikuttaa hölmöläisen puuhalta. Olisi kiva kuulla, mistä tämä johtuu. Viikkarissa tämä jatkuu jo toisena kesänä peräkkäin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut