”Tippi: pääosin verotonta tuloa – Kunnon palkka työntekijöille ja tipit unholaan”

Moni porilainen ravintola on ottanut käyttöön tippaamiseen soveltuvat maksupäätteet.

27.7. 20:00

Kumpikohan toteutuu ensin, SK:n futislähetysten hidastukset vai MuSan nigerialaisvahvistukset?

Tällä palstalla korostuu: ärsyttäminen, kateus, kuopat sekä valehtelu.

On kaksi asiaa, minkä vuoksi toimivat lääkkeet, kuten Marax poistuu. Sille tuli käyttöaiheeseen nähden paremmat lääkkeet, ja sen hinta turhan halpana sotki markkinoita. Moni lääke poistuu tyhmän ja vaarallisen väärinkäytön vuoksi. Toimiva kertakäyttöohje annoksella on hyvä, muttei jatkuva tissuttelu.

Ei voi ymmärtää! Eikö koiran omistajilla ole yhtään järkeä päässä? Koiraa ulkoilutetaan jalkapallokentällä ja jätetään jätökset sinne. On siinä kiva sitten treenata ja pelata.

Tupakkavahtien tornit rannalla tyhjillään, ihmiset tupakoivat härskisti Yyterin rannalla. Kuka käräyttäisi, jos ei aurinko?

Yyterimies

Tippi: pääosin verotonta tuloa. Kunnon palkka työntekijöille ja tipit unholaan.

Siis, hei haloo. Tarjoilijoistako tehdään uusi kerjääjäjoukko Suomeen (SK 27.7.), digitaalinen "tippi".

Ei Fortumin toimintaa tarvitse ihmetellä. Sehän on entinen Imatran Voima, valtion omistama sähköntuotantolaitos. Joskus viime vuosituhannella ihmettelin, kun luin lehdestä Imatran Voiman vaatineen valtiota korvaamaan, kun kuivan kesän takia sähköntuotannon tulostavoitetta ei saavutettu. Seuraavana vuonna korvausvaatimuksen syy oli sateisen kesän takia tehty ohijuoksutus.

Eikö Fortumin Uniper-sotkujen selvittäminen kuulu kaupanaikaisille ministereille (kokoomus, keskusta ja sininen tulevaisuus). Kantaisivat vastuunsa, eivätkä haukkuisi nykyisiä, jotka eivät kauppaan ole osallistuneet, paitsi Lintilä.

Venäjä on kyllä erikoinen kansakunta. Kun johtajat valehtelevat kaikesta, niin monimiljoonainen kansa uskoo kaiken. Niinhän siellä on toimittu jo vuosisatojen ajan. Sitten kun aikansa valehtelee, niin uskoo jo omaan propagandaansa. Voi onnettomia.

Onko Suomi heikoin lenkki näissä Venäjän pakotteissa, varsinkin viisumien myöntämisessä venäläisille? Näyttää olevan, sinisilmäisyys se vaan jatkuu.

Susien pihoihin tulo ei ole mikään uusi ja tuntematon asia. Tosin välillä oli satavuotinen susivapaa kausi, jolloin karja laidunsi huoletta, ilman paimenta. Keskellä kylää, pihassa meidän ja naapurin rajan tuntumassa on 1800-luvulta sudenkuopan paikka. Pitäisikö kuopat saada toimintakuntoisiksi?

Mihin tuore silakka on kadonnut? Viedäänkö rehuksi ulkomaille?

Kiitos Timo Aro ihanasta kolumnistasi (SK 27.7).

Saman kokenut

Joo, kyllä jonotin yli 45 minuuttia varatessani aikaa neljännelle koronapiikille, mutta sitten kun vastattiin, niin oli kyllä niin iloinen ja palveluhaluinen nainen langoilla. Sain ajan ylihuomiselle ja vielä hyvät päivänjatkot toivotti hän.

Olisi varmaan jo hyvä kertoa tässä vaiheessa, että kuinka moni koronaan kuollut on ollut rokotettu ja kuinka moni rokottamaton?

Älkää nyt hyvät ihmiset uskoko, että huumeiden käyttöhuoneet olisivat joku pelastus ja huumeidenkäyttö vähenisi. Jokainen ymmärtää, miten siinä käy, kun oikein luvan kanssa järjestetään tiloja tähän harrastukseen. Alkavat opetella nekin uteliaat, jotka vielä ovat miettimässä kokeilua. Eivätkö nämä vihervassarit ole koskaan kuunnelleet asiantuntijoiden varoituksia, mihin tämä pikkupössyttely johtaa? Maailma on täynnään tällaisia esimerkkejä.

Nyt Kiinaa vedetään mediassa lokaan ja halutaan vaikuttaa mielipiteisiin. Kävikö mielessä, että laite jolla tekstiänne kirjoitatte ei olisi olemassa ilman kiinalaista tekniikkaa?

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut