Jazzkatu ihan hyvä Kirjurissa, mutta ensi vuonna voisi kokeilla Pohjoisrantaa

Tekstaripalstalla puhuttavat ikuisuusaiheet, kuten Yyterin risteys ja parveketupakointi.

Tekstarin lähettäjä ehdottaa Jazzkadulle uutta paikkaa. Pohjoisrannassa kulki jo muun muassa Pride-kulkue kesällä 2013.

19.7. 20:00

Helmarien uudeksi valmentajaksi pitää valita joku toimittajista, sillä he tuntuvat tietävän ammattivalmentajia paremmin, miten joukkuetta valmennetaan ja peluutetaan.

Yli 1 000 ihmistä kuollut helteisiin Euroopassa. Hei haloo lääketehtaat, siinä on markkinarako, pian kehittämään hellerokotetta, varmasti riittää ihmisiä jonoiksi asti ottamaan hellepiikkiä.

Ahlaisissa ei todellakaan sada joka päivä, se sadetutkassa näkyvä kaiku on todennäköisesti Peittoon tuulivoima alue. Antavat häiriöitä tutkaan.

Jazzkatua kaipaan minäkin takaisin. Olen "tavallinen porilainen", jolla ei ole suurta kiinnostusta eikä välttämättä varaakaan maksullisiin konsertteihin. Jazzkadulla pääsi mukavasti tunnelmaan ilmaiskonsertteja kuunnellen, tuttuja tavaten ja kojuja kierrellen. Katu oli avara ja helppokulkuinen myös liikuntaesteisille ja lastenrattaiden kanssa liikkuville. Kirjurin Jazzpuistoon ei noin vain tule lähdettyä. Puisto on sokkeloinen kujineen ja aidattuine alueineen.

Kävin jazzpuiston labyrintissa, jota peittää pressuseinät, eli ei näkymää kauniiseen jokimaisemaan. Joka kulmassa oli vartijoita, joten lähdimme nopeasti pois, tuli kyllä ikävä entistä Jazzkatua. Tori, ravintolat ja kaupat nyt vain järkkäämään omaa superviikonloppua pidennetyillä aukioloajoilla.

Jazzkatu on ihan hyvä Kirjurissa, mutta ensi vuonna voisi kokeilla Pohjoisrantaa. Tilaa on aina Nyrkkilän puistoon asti, jokimaisema koko matkan ja Porkan sillalta pääsee Kirjuriin. Etelärannan vilkas liikenne pitää olla auki vilkkaana aikana.

Jazzit onneksi loppui, päättyi tuo typerä jokavuotinen vouhotus. Myös tuo jalkapallon tuputus telkasta sais loppua, on niin typerää touhua! Ei jazzia tai jalkapalloa

Porin verotoimiston jonotuskäytäntö asiakkaita kohtaan. Jono alkaa ulko-ovelta. Toimisto on toisessa kerroksessa. Jonotusaika on kohtuuton. Istumapaikkoja portaikossa ei ole ajatellen huonokuntoisia, vanhempia henkilöitä. Jononumeron saa vasta viraston ovien sisäpuolella. Portaikossa olevilla saattaa esimerkiksi pysäköintiaika loppua kesken. Jonotusaika saattaa ylittää reippaasti kaksi tuntia.

Jos terveydenhoidossa joudutaan priorisoimaan. Kumpaa hoidetaan mieluummin, sellaista, joka elää terveellisesti, ei tupakoi ei käytä alkoholia, on normaalipainonen, vai sellaista, joka tupakoi, juo viinaa ja on paljon ylipainoa ja syö epäterveellisesti.

"Miks meillä niin on monta mielipuolta? Miks vähän käyttäjiä kanteleen?" (Eino Leino: Lapin kesä). Antti Pekola

Halpamainen ja makaaberi sota murhineen, raiskauksineen, väestön pakkosiirtoineen ja kaikkine kauhuineen saa minut vaan lujemmin uskomaan maamme demokratiaan. Nämä " diktaattorihirviöt" eivät edusta ihmiskuntaa eikä ihmistä. Vain likaisia tahroja historian lehdillä. Nauttikaa kesästä, sitä on vielä jäljellä.

Samaa mieltä Codesan Compista kuin kolumnissa. Ainoa lääke, joka auttaa yskään. Minulla oli pullo varmaan viisi vuotta ja käytin nuukasti, jos tuli paha yskä, jotta saa yöllä nukuttua. Nyt pullo on loppu ja kuulin, ettei lääkettä enää saa. Harmittaa.

Melkoista yleistämistä sunnuntain 17.7. tekstarissa. Onko vuokralainen toisen luokan kansalainen? Myös asunnonomistajat tupakoivat, jopa parvekkeillaan. Myös asunnonomistajat aiheuttavat järjestyshäiriöitä. Myös asunnonomistajia voi häätää ja on häädetty.

Parvekkeeni ei ole ollenkaan sotkeutunut tervasta tai savusta, vaikka siellä tupakoinkin. Minun ei myöskään tarvitse tiivistää ovia tai ikkunoitani, saati lasittaa parvekettani. Maksan vastiketta kuten muutkin.

Saisiko Yyterin Y-kohdan risteyksen korjattua turvalliseksi. Ennen talven liukkaita. Nykyinen on vaarallinen. Kari Inberg, ex-porilainen

Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa. Rehellisyys on yksi perusohje, jonka Herra opetuslapsilleen antoi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut