Tupakoitsijalla on oikeus sotkea kämppänsä ihan niin ruskeaksi kuin haluaa, mutta ei oikeutta päästää sotkujaan muihin asuntoihin

Tekstiviestipalstalla ihmetellään taas huonokuntoisia katuja.

16.7. 20:00

Tupakoitsijalla on toki oikeus sotkea oma kämppänsä savulla ja tervalla ihan niin ruskeaksi kuin haluaa, mutta ei mitään oikeutta päästää savusotkujaan muihin asuntoihin. Eli tiivistä kunnolla kaikki ovesi ja ikkunasi sekä lasita parveke. Jos et tätä osaa, muuta pois. Tietysti, jos sotkeminen menee tarpeeksi pitkälle, voi taloyhtiökin antaa vinkin muuttotarpeesta.

Taloyhtiön järjestyssäännöissä sanotaan, että asukas ei saa aiheuttaa haittaa tai vahinkoa muille asukkaille ja muut on otettava huomioon. Parveketupakointi kuuluu myös tähän sääntöön. Tässä ei pitäisi olla mitään epäselvää. Jokainen voi vapaasti tupakoida asunnossaan, mutta haju ja savu eivät saa kulkeutua muiden asuntoihin. Monesti naapurin tupakointi estää toista käyttämästä omaa parvekettaan. Vuokranmaksu ei ole oikeutus häiritsevälle toiminnalle.

Huolestunut äiti (tekstari 13.7): Älä jää yksin murehtimaan lapsesi tilannetta. Voit soittaa esimerkiksi Mieli ry:n numeroon 09 2525 0111. Siellä autetaan ja neuvotaan myös masentuneen läheisiä. Suosittelen lämpimästi.

Suurin syy ihmisten tietämättömyyteen on televisio. Minä hankin tietoni 100 hyllymetrin kotikirjastostani, enkä koskaan katso Maajussille morsian -tasoisia ohjelmia. Antti Pekola

Sairaanhoitajapula helpottuu, kun palkat nostetaan pohjoismaiselle tasolle. Vertailu Viron ja Venäjän palkkatasoon (tekstari 14.7.) ontuu pahasti!

Vasemmistovihreä siirtymä toimii, siirtymisen jälkeen ensi talvena viimein sammuu valot!

Jos sotaan lähteneen maan ärsyttämisellä ei saada aikaiseksi muuta kuin omien kansalaisten kurjistamista, voisiko vaihtaa taktiikkaa? Maailmasta puuttuu taitavia diplomaatteja, jotka eivät ajaisi vain omaa asiaa.

Fingrid kertoo Suomen sähköjärjestelmän tilan seuraamalla sitä, ei enää kummastele sähkön hintavaihtelua.

Juuri sopivaa kesäsäätä ollut, ei onneksi liian kuuma. Ihana Yyteri suht lähellä ja jazzit käynnissä. Kauniissa Kirjurinluodossa kelpaa turistienkin viettää kesäpäivää. On mulla vaan kaunis kotikaupunki nimeltä Pori, tykkään!

Nyt, hei kuka vastaa sairaalakulmast, ko käännytää stadionil päi, ni siin o ollu asfaltti kuopal ainaki vuode! Kuntoo ja heti!

Onko Porin kaupungilta rahat loppu, vai mistä johtuu, että kadut ovat kuoppia täynnä. Aivan sama, missä päin Poria ajelee. Jazzturisti

Itä-Porin kentän surkea kunto johtuu vain ja ainoastaan kaupungin liikuntatoimen suhtautumisesta alueen harrastetuimpaan lajiin eli jalkapalloon. Myös Noormarkun kentän nurmi pilattiin kun sitä ei kasteltu. Ratojen pesuun riitti resursseja, mutta ei enää kenttään. Vettä olisi ollut helppo saada viereisestä joesta.

EU on näemmä menettänyt viimeisenkin tolkun. Ymmärsin uutisista, että EU pakottaa Liettuan avaamaan junareitin Venäjältä Kaliningradin alueelle. Jokainen käsittää, että aseita viedään hurja määrä Venäjältä. Ja Putin hirnuu olemattomaan partaansa EU:n naiviutta.

Jazzkatu takaisin Etelärantaan! Sekä kaupunkilaisten että vieraiden yksimielinen mielipide on, että nykyinen Jazzpuisto on vain varjo entisestä Jazzkadusta. Festivaali ei enää näy kaupunkikuvassa kuten ennen. Onneksi Suomi-Areena hyödyntää kaupunkiympäristöä kiitettävästi, kiitos organisaatiolle siitä.

Oli todella hyvä Nakkilan kesäteatterin Irwin. Kaikki palvelut ja esteettömyys oli kympin arvoista. Lämmin kiitos! Tarmo Alava ja kumppanit

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut