Voi Jorma, esityksesi oli ihan hyvä

Tekstiviestipalstalla toivotaan öljylämmityksestä luopumisen avustushakemusten käsittelyyn lisää vauhtia.

Tekstarin lähettäjä ihailee Jorma Uotista, mutta toivoo esityksen uudistamista.

15.7. 21:44

Voiko olla totta, että näitä sähkökaappien, yleisten rakennusten, alikulkujen ynnä muita töhrijöitä ei saada vastuuseen teoistaan. Tuntuu siltä, että sitä pidetään jo sallittuna. Tällä menolla on vaarana, että yksityisten ihmistenkin rakennukset ovat vaarassa. Hirveältä näyttää jo kaupunki. Ei voi ymmärtää!

Parturiin mennessäni minulta kysyttiin, sopiiko että vastavalmistunut leikkaa hiukseni. Millä muulla palvelualalla vastavalmistunut alistetaan tällaiseen? Eikö suoritettu ammattitutkinto ole riittävä näyttö pätevyydestä? Minun tapauksessani myötätunto oli nuoren puolella ja leikkuun lopputulos oli kiitettävä. Toivotan loistavaa työuraa.

Miksi Porin perusturva ei uusi Omakannassa sinne lähetettyjä diabeteslääkereseptejä? Laitoin noin kaksi viikkoa sitten oman reseptini sinne ja tuli hylättynä takaisin. Myös muilla käynyt samanlailla. Eikö tuo Omakannan reseptinuusintapalvelun ole omalta osaltaan tarkoitus vähentää käyntejä lääkärillä ja näin pienentää terveyskeskuksen potilasjonoja? Neljättä päivää nyt ilman sokerilääkitystä

Varaan aikaa koronarokotukseen. Automaatti käskee painaa ruutua, jos haluan takaisinsoittopyynnön. Nyt odotellaan kolmatta päivää takaisinsoittoa. Kauanko sitä pitää odottaa?

Suomi-Areenan puheenjohtajatentti tiistaina meni muutamien henkilöiden kohdalla päälle puhumiseksi. Tekeekö vaalien läheisyys sen, että täytyy olla esillä ja puhua paljon, vaikkei sano mitään.

Harmaalinnan sorapolun päättäneille pyyntö, laittakaa pienempää soraa siihen päälle, jotta koiratkin pystyvät siinä kävelemään. Nyt koirat tekevät polun viereen heinikkoon omaa polkua, koska terävät ja liian isot kivet sattuvat tassuihin. Punkkeja saa nyt etsiä koirasta joka lenkin jälkeen. Lenkit pilalla

Onko EU niin avuton, että ei kykene tällaisena kriisiaikana saamaan aikaan energian hinnan ohjausta niin, että se ei hinnoittelu ole mellakkaa. Sähkönkin hinnoittelu on mieletöntä. Polttoaineen hinta ei mitenkään seuraa raakaöljyn hintaa.

Voisiko öljylämmityksestä luopumisen avustushakemusten käsittelyä mitenkään nopeuttaa? Lisää virkailijoita? Nyt käsitellään vasta viime vuoden hakemuksia! Avustusta joutuu odottamaan aivan liian kauan.

Musta mersu o kiitäny Ratakadul tuhatta ja sattaa liikennevaloihi, ei ihme, jos kulkijat saa sydäri ja siilit ei kerkee kadu yli. Jos mersuilija tunnistat ittes, ni häppee ainaki ja himmaa vauhtis.

Kyllä taas kerättiin roppakaupalla ääniä tyhmiltä äänestäjistä puolueiden puheenjohtajat Suomi-Areenalla, kun huudettiin "ei auteta saksalaisia". Jopa nekin puolueet, jotka ensimmäisinä ovat aina pyytäneet sieltä takavuosina apua, kun eivät pärjää! Mutta rahalla saa jopa sotilaita tappamaan toisia! Uskoo ken tahtoo näitä!

Miksi TV & Radio -sivulla jatkuvasti mainostetaan maksukanavien ohjelmia? Juuri kun olet nähnyt mielenkiintoisen ohjelmatarjonnan, pitääkin todeta, että se on taas saavuttamattomissa. Kuka pystyy Yle-veron jälkeen kustantamaan kaikki maksukanavat? Kysyn vaan.

Kaupungin välinpitämättömyydestä kertoo myös Musassa Rajatien ja Tommilantien risteyksessä oleva, jo kohta kolme vuotta ilman peiliä ollut liikennepeilin kehys. Peili olisi todella tärkeä pyöräilijöiden turvallisuuden lisääjä tuossa "pimeässä" risteyksessä.

Voi Jorma, esityksesi 12.7. Cafe Pori Jazzissa Kirjurissa oli ihan hyvä. Valitettavasti se oli jälleen kerran aivan sama –sanasta sanaan. Vaatisi uudistumista. Neljäs kerta oli minulle viimeinen.

Huolestuneelle äidille. Olen käynyt tuon lapsen masennustuskan läpi. Käyn vieläkin. Toivottavasti saat hänet ammattiauttajalle, me saimme lapsen tajuamaan ulkopuolisen avun tarpeen vasta, kun hän oli yrittänyt itsemurhaa. Se sydämen tuska. Halauksia ja voimaa sinulle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut