Toivottavasti Jazzkatu saadaan takaisin Jyrki Kankaan ideoimalle kadulle rantaan

Tekstiviestipalstalla puhutaan myös poliisisarjoista ja monipuoluejärjestelmästä.

Kaksikin tekstarin lähettäjää kaipaa takaisin vanhaa Jazzkatua nykyisen Jazzpuiston sijaan. Arkistokuva on vuodelta 2014.

13.7. 21:24

Samaa mieltä. Derrick- ja niitä vanhoja Kettu-sarjoja minäkin olen odottanut jo monta vuotta. Niissä on se jokin. Poliisisarjojen katsoja

Miksi suomalaista sarjaa ei osata tehdä ilman, että jatkuvasti kiroillaan. Esimerkkinä Roba, jota ei normaali ihminen voi katsella kielenkäytön vuoksi. Mikään ulkomaalainen sarja ei tarvitse kirosanoja ollakseen kiinnostava ja jännittävä.

Tiina Arlin, jatka unelmointia. Myös tupakoitsijat maksavat vuokraa tai vastiketta asunnostaan ja ovat näin ollen oikeutettuja tupakoimaan parvekkeellaan. Suosittelen lämpimästi muuttoa pois kerrostalosta, mikäli asia kovin häiritsee. Koit ny pärjäil hei!

Jos taloyhtiö ei tee mitään tupakan savun tai- hajun poistamiseksi ja osakkeen omistaja kärsii kerrostalossa asuntoonsa tai esimerkiksi rappukäytävään kulkeutuvasta tupakanhajusta tai -savusta, voi vaatia taloyhtiöltä vastikkeiden palautusta. Tiedän pari taloyhtiötä, jotka ovat palauttaneet jopa puolen vuoden vastikkeet osakkeen omistajan vaatimuksesta.

Jazzpuisto. Kyllä oli pettymys tänäkin vuonna. Kapeat karsinoidut kulkureitit, epäsiitit bajamajat jo nyt. Mitä sitten lainkaan onkaan viikon loppua kohden. Kulkureiteillä vesijohtoja maassa ynnä muita esteitä. Toivomus: Jazzkatu entiselle paikalle. Kerran kävijä

Toivottavasti Jazzkatu saadaan takaisin Jyrki Kankaan ideoimalle kadulle rantaan. Kulku kaikille helppoa ja vaivatonta. Kaunis ja raikas jokimaisema. Ilmaiskonsertit museon kulmalle, ylös nousevalle kadulle. Ihana paikka, josta näki ja kuuli erinomaisesti!

Paarlastikasvien siemeniä levittävät linnut, ei auta Google.

Suomi osti Saksasta taannoin ilmaa hyvään hintaan, lainarahalla kun sitäkin sai. Nyt Suomella on velkaa jo paljon enemmän, niin voimmekin alkaa subventoida maakaasua saksalaisille. Lahjoitimmehan jo talousvyöhykkeeltämme maakaasuputkelle ilmaisen aluerasitteen. Kekkosaikaan maalla oli johtajina talousmiehiä ja -naisia.

Kiitos Erkki Teikari hyvästä Mielipide-kirjoituksesta 12.7. Luotamme siihen, että KKO tekee oikean päätöksen myös Päivi Räsäsen ja Aarnionkin kohdalla ja lopettaa yhteiskunnan varoilla vainoamisen. Syyttäjien arvostus kärsii tällaisten tankkaamisten ansiosta tavallisten ihmisten silmissä.

Antti Pekola pilkkaa lehdessä yhtä maailman toimivamman demokratian kansanedustuslaitosta. Missä useimmissa sivistysmaissa on muka kahden puolueen järjestelmä? Yhdysvalloissa ja Briteissä joo, mutta kun katsoo heidän parlamenttien toimintaa, niin sivistys ja demokratia ovat niistä kaukana. Suomi on pikkuruisena maana menestynyt loistavasti ja meillä on asiat paremmin kuin suurimmassa osassa maailman maita, joka on paljolti monipuoluejärjestelmän ja toimivan demokratian ansiota.

Kannatan monipuolueista Suomea, äänikynnys olisi silti suotava. Esimerkiksi USA:n ja Britannian "eestaas-systeemi" ei hääviltä näytä. Kaksi, saatikka yksi vaihtoehtoa on liian vähän.

Farkkushortsit ja maiharit, siinä on Suomen hienot uutiset vuonna 2022! Onko tämä totta vai untako lienee? Kysyy huolissaan oleva kansalainen!

Kirjoitan tämän mielipiteeni ihan vaan esimerkkinä siitä, että minulla on mielipide, joka tietysti on mielestäni fakta eikä faktoidi saatikka faktuuri.

Virolaiset ja venäläiset sairaanhoitajat eivät valittaneet kotimaansa palkkatasoa, mutta he kokivat "lottovoitoksi" palkkansa Suomessa. Peruspalkka pelkästään oli noin 75 prosenttia korkeampi, joten vuorolisien kanssa sitäkin suurempi palkka. Myös lääkäreiden palkka näistä naapureista saapuneille oli merkittävästi Suomessa korkeampi. Aidan takana ruoho vihreämpää ja löytyi mieluinen kulttuuri korkeamman elintason perässä muuttaneille. Suomalaisille sairaanhoitajille vihertää ruoho Ruotsissa ja Norjassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut