Älkää nyt hyvät ihmiset vaatiko kunnostusta Ruosniemen pururadalle, ettei sitäkin muuteta kivimurskatieksi

Tekstaripalstalla kerrotaan kauhutarina siitä, miten silkkiuikkuperheelle kävi.

Tekstarin lähettäjä toivoo, että Ruosniemen pururata pysyisi entisellään.

9.7. 20:00

Kirjoittaja ihmetteli, miten ihmeessä venäläissotilaat muka "taistelevat maansa vapauden puolesta Ukrainan maaperällä", ihmettelen sitä itsekin. Näin kuitenkin suurvallat, myös USA, selittelevät aina sotiessaan rajojensa ulkopuolella, joskus toisella puolella maapalloakin.

Venäjä uhkailee ydinsodalla, jos Venäjää aletaan rankaisemaan sen "väitetyistä" sotarikoksista tai Venäjä yritetään hävittää maapallolta? Eikä Venäjää saa edes arvostella. Jos se aloittaa ydinsodan, niin siitä tulee tuhkaa koko maasta. Missä logiikka? Venäjän biljardööreille tiedoksi, ettei käärinliinoissa ole taskuja.

SK:n tekstarissa väitetään, että eteläisen naapurimme liikenneolot ovat vielä surkeammat kuin Porissa. Tätä ei usko vanha Erkkikään.

Tuomo Hurme kirjoitti kolumnissaan, että tutkimukset eivät tue väitettä joutsenten osuudesta pienempien vesilintujen vähyyteen. No. Istuimme vieraittemme kanssa mökkiterassilla. Ihailimme joutsen- ja silkkiuikku pariskuntaa poikasineen tyynessä rantavedessä. Yhtäkkiä urosjoutsen kävi silkkiuikkujen kimppuun. Hakkasi nokallaan pientä poikasta ja hukutti. Saman teki toiselle emolle ja poikaselle. Kamalaa katseltavaa. Ei ihme, että joutsenet menestyvät isomman ylivoimalla. Kauhistuneet todistajat

Jätin tänä vuonna perinteisen pääsiäishanun väliin. Sen sijaan nautimme trendikkään kekrijoutsenen. Leivitettynä ja hunajalla valeltuna, maistus varmaan sullekin. Lisäksi Putinin sotahinnat eivät tähän herkkuun ole vielä vaikuttaneet.

Olen kesäiltaisin käynyt Nakkilan Penttalan uimarannalla. Se on rauhallinen ja suojaisa, märän uimapuvun saattoi vaihtaa kenenkään näkemättä. Mutta nyt oli niittokone käynyt ja silpunnut ympäriltä suojaavan kasviston. Vähän järkeä siihen niittämiseen!

Älkää nyt hyvät ihmiset vaatiko kunnostusta Ruosniemen pururadalle, ettei sitäkin muuteta pururadasta kivimurskatieksi kuten tehtiin Isomäessä. Kyllä tämän kokoisessa kaupungissa pitää olla yksi pururatakin.

Käytii Merikarvial kesäteatteris, oli tosi hauska ja mukaansatempaava näytelmä. Harrastelijaporukal tehty tosi upeet näyttelijäsuaritukset.

Mitä se nyt on tämä poru Räpsöön painolastikasveista? Ihan lain voimalla hävitetään rutturuusuja, palsameita ja luupiineja. Vieraslajeja viimeisen päälle Reposaarella hävitettiin.

Lähetteellä Satasairaalan päivystyksessä perjantaina. 10 tuntia turhaa odottelua, jonka jälkeen lääkäri toteaa, ettei päivystyksessä anneta apua vaivaani. Vielä lisäksi turhasta istuskelusta 42 euron lasku.

Miksi Porin alueella lähes joka paikassa kaikki teiden ja pyöräteiden risteysten näkyvyyttä peittää joko korkeat puskat tai metrinen heinä? Eikö tähänkään työhön riitä tekijöitä kaupungin organisaatiossa, kuten ei myöskään lumen auraukseen? Täytyisikö kysyä yksityisiä tekijöitä?

Vanha Vaasantie Noormarkussa, Bemarien kilpa-ajot joka päivä. Vauhti minimissään 100 kilometriä tunnissa. Vapaa pääsy, myös poliiseille.

Kylläpä oli mukava Lavatanssit-ilta Anniksella 1.7. Loistava bändi, hyvät musakattaukset laulajineen, puffetti ja vieläpä ihanat tuulenhenkäykset taivaan lahjana. Olitte todella nähneet vaivaa kaiken järjestämiseen, suuri kiitos! Kulttuurin ystävä

Kuukauden tauon jälkeen kävelylenkki keskikaupungilla: puistojen nurmet leikkaamatta, kävelykadulla roskia siellä täällä ja uuden torirakennuksen ympäriltä asfaltit pesemättä öisten kulkijoiden jäljiltä. Tervetuloa persoonalliseen Poriin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut