Grillit tirisevät lihaa ja makkaraa, aivan niin kuin ennenkin

Tekstaripalstalla tarjotaan selitys sille, miksi merivesi Yyterissä on suolaista.

Tekstarin lähettäjä paheksuu sitä, ettei lihatuotteiden kulutus ole vähentynyt.

1.7. 20:00

Perussuomalaiset ovat kovia kääntelemään takkejaan. Ensin ollaan Venäjä-mielisiä ja nyt heti perään ollaan Nato-mielisiä. Onneksi Suomen menee nyt Natoon vakaasti vihervassareiden ja presidentti Niinistön toimesta. Voi miten olisi käynyt, jos Huhtasaaresta olisi tullut presidentti?

Pyöräilin Vähärauman Ärrälle viemään kenoni. Perillä odottikin silmää hivelevä näky. Pihassa kukkalaatikoissa ruskeat kuihtuneet kanervat. Kolme putiikkia, jokaisella varmaan omansa. Täytyy pyöräillä syksyllä uudestaan, josko olisivat vaihtaneet tuoreempiin. Mummo Sampolasta

Liian harva ravintoloitsija vieläkään ymmärtää, että puhtaus on puoli ruokaa.

Ei ole ihme, että Yyterissä vesi on suolaista, kun ihmiset pissaa sinne. Nyt vähän suolattomampaa, kun vessoja on lisätty rantaan. Yyterimies

Tuorsniemes on kaksi rotikkaa, jotka ovat käyneet koirien ja ihmisten kimppuun.

Onko tämä totta, että meidän hallitus ei tässä kiristävässä tilanteessa auta meitä suomalaisia. Laskin oman talouteni nousseet menot, ne mihin ei voi itse vaikuttaa. Lämmitysöljy noussut noin 2 000 euroa per vuosi, sähkö yli 600 euroa, jätehuolto 100 euroa, ruoka noin 600 euroa, bensa noin 600 euroa. Yhteensä noin 4 000 euroa vuodessa, ynnä muut menot. Muualle rahaa riittää. Surullista, miten tässä pärjätään.

Porissa Isojoenrannalla lomailevat talvella liikennelaitoksen lumiaurat ja nyt puistotoimen ruohonleikkaajat. Nyt ovat koneet rikki kuulemma. No varmaan ovatkin, koska mikään masiina ei niele metrin pituista heinää. Miten olisi seuraavaksi leikkuupuimurit, jos tuo siivottomuus pientareilla jatkuu. Se, että niitä lumiauroja ei näkynyt ajoissa, näkyy nyt Lukkarinsannan sillan molemmissa päissä rikki menneenä asfalttina.

Jos ihminen saa työttömyystukea tai työkyvyttömyyseläkettä eikä muita tuloja ole, niin hänelle kyllä kuuluu asumistukea ja todennäköisesti vielä toimeentulotukea. Vuokran lisäksi pitää jäädä yli 500 euroa.

Postinkantaja voisi kyllä sen verran tehdä,ettei ahtaisi ihmisten postilaatikkoon esimerkiksi Hesarin pakkauspapereita nauhoineen. Kuten tänään Ulvilan Saaressa.

Akkaralli Halkeenkiven kesäteatterissa Kokemäellä. Tasokasta teatteria harrastelijavoimin. Kiitos näyttelijöille ja talkoolaisille. Teatterinkävijä

Eteläkauppatori 4:n oikeusaputoimisto, kiitos erittäin hyvästä palvelusta. Olen asioinut monissa monissa eri virastoissa, niin valtion kuin kuntienkin. Saisivat käydä ottamassa oppia, miten asiakkaita palvellaan. Vm44

Eläkeläiset. Muistakaa kun äänestätte, demareiden hallitus poisti indeksikorotukset eläkkeistä. Eikä ole palauttanut vieläkään.

Kiitos sinulle mieskuski valkoisella Volvolla. Sinulla oli loistavaa tilannetajua ja pelastit minut varmalta rekkakolarilta, kun rekka kääntyi suoraan eteeni rampilta Ulvilantiellä. Päästit minut eteesi, koska jarruttaminenkaan ei minua olisi pelastanut.

Nämä sään ääri-ilmiöt! Netistä löytyy tärkeimmät kohteet, mitä itse kukin voi tehdä ilmastomuutokselle. Nyt alkaa kai olla viimeisiä hetkiä miettiä, mitä itse kukin voi tehdä asian hyväksi. Vai elätkö kuin viimeistä päivää, muuttamatta mitään elintavoissasi. Kuinka moni on edes yrittänyt vähentää lihansyöntiään? Grillit tirisevät lihaa ja makkaraa, aivan niin kuin ennenkin. Kuitenkin lihansyönnin vähentäminen on yksi tärkeimmistä jutuista, mitä tavallinen ihminen voi ilmaston eteen tehdä.

Rock, rauha ja Vilkuna!

Niko Kettuselle suuret kiitokset hervottoman hauskoista luonnon kummajaisjutuista. Lukekaa esimerkiksi 28.6. talipunkeista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut