Ei mökille kannata tulla ilman kutsua

Tekstaripalstalla kannetaan huolta helteessä kärvistelevistä eläimistä

27.6. 20:00

Nyt tarvitaan nopeasti pikajunayhteys Tampere–Helsinki, sillä nykyiset hitaat junayhteydet eivät toimi talvella eikä kesälläkään!

Jalkapalloilijat huomio, nyt kannattaa hyödyntää Ahlaisten nurmikenttää. Aivan mahtavassa kunnossa! Kiitos ylläpitäjille.

Puolustusvoimista siirrytään reserviin, eikä siviiliin. Samoin siirtyvät varusmiehet reserviin. Jokaisella on oikeus tehdä sen pituinen työura kuin itse katsoo tarpeelliseksi. Nuoret saavat kyllä töitä, jos töihin ylipäätänsä haluaavat mennä.

Porin hautausmaalla on toista sataa puuta, mutta yhdessäkään ei ole linnunpönttöä. Seurakunnat ja kaupungit voisivat torjua luontokatoa laittamalla alueilleen linnunpönttöjä ja lisäämällä kukkaistutuksia pölyttäjiä varten. Tämä ei olisi suuri kustannus.

Seurakunnat voisivat kustantaa Käppärän hautausmaalle kunnollisen korkean katoksen mustavaristen pesimäalueelle. Olisi ihan fiksua, kun pois ei lintuja kerran saa. Onhan se ikävää, kun hauta on jatkuvassa lintujen ulosteessa. Haudan merkitystä omaiselle ei pidä vähätellä.

Tiina Torkkelin kuusimetrinen sulkakynäveistos Sana on Mäntyharjun keskustan liikenneympyrässä ilahduttamassa asukkaita ja matkailijoita. Taidekeskus Salmela ja Mäntyharjun kunta ovat ehtineet ennen Poria oman sulkakynäveistoksensa pystyttämisessä.

Valkohäntäkauris on vieraslaji, joka aiheuttaa suurta tuhoa. Miksi sen hävittämistä ei vaadita?

Kenen idea oli väsätä torin roskikset kahvilatelttojen ja R:n terassin kylkeen. Kuvottava ja oksettava haju. Helteillä vielä korostuu. Näinkö Pori markkinoi itseään Areena- ja Jazz-viikolla. Hyi olkoon.

Vanhan Outokummun alueen korkeasta piipusta tuli sunnuntaina 26.6. noin kello 22.30 sen väristä savua tai kaasua, että mielestäni tehdas, mikä se niistä sitten olikin, saisi ilmoittaa, mitä moinen keltainen katku oli.

Suuret kiitokset pakettiauton kuljettajalle, joka auttoi mummun ja kuuman koiran taas jatkamaan matkaa Satakunnankadulla.

Kyllä hävettää katsoa Ulvilan hoitamattomia liikenteenjakajia ja kaupungintalon viheraluetta. Heinää kasvaa joka puolella.

Muistakaa laittaa vesiastia pihalle oraville, siileille ja linnuille. Helle jatkuu, eläimet tarvitsee nyt apua.

Kävimme juhannuksena ensin Reposaaressa, jossa huomasimme kaikkien ravintoloiden sulkeutuneen kello 22. Sieltä siirryimme Yyteriin, jossa oli sama tilanne Yyterin hotellia lukuun ottamatta. Ihmisiä jonotti leirintäalueella taksia. Onko todella näin, että palveluita ei kannata pitää kyseisissä paikoissa auki kello 22:n jälkeen? Kaupunki on käsittääkseni panostanut Yyteriin viime vuosina todella paljon veronmaksajien rahoja, ja nyt palvelut eivät pelaa.

Ei mökille kannata tulla ilman kutsua. Paremmuuttaan esittämään, on niin läpinäkyvää.

Ilmoittakaa heti poliisille, jos epäilette tai näette, että iäkkäitä yksinäisiä ihmisiä kiusataan tai uhkaillaan. Älkää antako sen jatkua, voi kestää vuosia. Kertokaa myös ystäville kaikesta kiusaamisesta. Älkää käpertykö yksin oloon ja pelkoon. Puhukaa.

Kaunis kiitos ihmisille ja naapureille, jotka tulitte auttamaan minua ja soititte ambulanssin, kun kaaduin Pietniemessä torstai-iltana. Anneli Harju

Aila Lahdenperän ystävät kiittää kolmea miestä, jotka laittoivat pyörätuoliluiskan kerrostaloomme. Vielä on hyviä ihmisiä olemassa.

Uniluodon uimaranta, lapsiperhe ja koira. Olen pahoillani omasta käytöksestäni. Anteeksi.

Minäkin huomasin Fantomin kännykän ja aloin miettiä, missä hän sitä pitää. Taskuja ei ole ja pistoolikoteloon ei voi laittaa. Olisiko Heron satulalaukussa?

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut