Miksi vertailla ruoan, tupakan ja alkoholin hintoja muihin EU-alueen maihin – tulee vain paha mieli

Tekstarin lähettäjälle tulee paha mieli, kun hän lukee, miten halpaa esimerkiksi alkoholi on muualla Suomeen verrattuna.

26.6. 21:37

Ei ihmistä ole luotu hallitsemaan luotoa ja elämiä (SK 23.6.). Ihmistä ei ole ensinnäkään luotu, ja jos ihminen olisi luotu, niin tuskin sitä olisi luotu riistämään ja tuhoamaan muita lajeja. Ihminen on eläin muiden eläinlajien joukossa, mutta valitettavasti ihminen on älykkyytensä ansioista päässyt tuhoajan ja riistäjän asemaan.

Jos vain löytyy ehdokas, joka ajaa parempia välejä Venäjän kanssa, niin riemumielin häntä äänestän. Kyllä sopu on parempi kuin sota.

Ei Nato-joukkoihin joudu mammanpojat, vaan maanpuolustustahtoiset miehet. Ei olisi herkkua, jos Venäjä täällä määräisi, vaikka joku sitä toivookin.

Kiitos Onnibus Flex, kun mahdollistatte ison koiran kanssa matkustamisen. Saavuttuamme Poriin olisi täytynyt päästä vessaan. Se oli mahdotonta, koska rautatieasema oli sulkeutunut 21! Lisää palveluita kiitos! Ihan vaikka vessaan pääsy matkakeskuksessa 21 jälkeen! Porin Linjojen bussia odotimme 35 minuuttia. Kiitos bussikuskeille silti hyvästä työstä. Ajatte just niin kuin määrätään!

Kiitoksia Viksun nykyiselle yrittäjälle Kirjuriin. Nyt on valinnan varaa tuotteissa ja lapsiystävällisyys huokuu henkilökunnasta. Suosittelen.

Käy vähä korvaan, ku sanotaan, et osallistu ja voita! Kuis moni voi ol voittaja? Tuskin jokainen voittaa?

Miksi vertailla ruoan, tupakan ja alkoholin hintoja muihin EU-alueen maihin? Tulee vain paha mieli, kun kaikki niin kallista on, eikä mitään tehdä. Eikö se ollutkin yksi täky liittyä unioniin, jotta hinnat tasapäistyvät yhtenäisiksi? Hah hah!

Saman, minkä jalkapallistit tekevät Musan kentän ympäristössä, tekevät pesäpallistit Vähänrauman Viestikentällä. Ei koske puistoonpysäköintikielto näitä. Kannattaisi laittaa pysäköinninvalvojat kahteen vuoroon, tulisi lisää tuloja. Viestikujalle saatiin onneksi puomi tukemaan läpiajokieltoa, kun eiväthän nämä ressukat ymmärrä liikennemerkkejä.

Mikä jumittaa taxi-matkojen ilmoitusta laskutukseen?! Toimintaa siihen! Maaliskuun matkojakaan ei ole vielä ilmoitettu. Mikä taho on näin hidas. Haluan tietää, kuka taxi-matkat ilmoittaa laskutukseen.

Nuorena täydelle eläkkeelle jäävä kantahenkilökuntaa kuuluva sotilas siirtyy siviiliin ja vie useasti nuoremmalta työpaikan, koska se ei vaikuta eläkkeen määrään.

Miksi kesäteatterin tai -tapahtuman järjestäjä ei lehti-ilmoitukseensa pane osoitetta?

Mikään ei hämmästytä enempää kuin ihminen, joka esittää sukulaisille olevansa hyvä ihminen samaan aikaan, kun on kiusannut omia lapsiaan ja haukkunut kaikkia sukulaisia selän takana vuosikaudet, kunnes taas juhlissa mielistelee. Huh huh.

Eikö Kelassa ole vesiautomaattia, ettei toisten vesiä tarvitse juoda.

Ilmojen halki koneiden jylinä toi ihanan odotetun sydämen. Samassa menetin omani kovaan jylinään. Päivien päästä koitti tyhjyys ja hiljaisuus. En voi olla sydän syrjällään, koska "menetin" sen. Mutta tiedän, tallessa on.

Ai, tarvitaan oikein häirintäyhdyshenkilö? Olen kuvitellut, että puolueiden nuoriso-osastoissa toimivat aktiivisimmat nuoremme, joilla on sana hallussaan. Miksi ei riitä, kun sanoo, että ollaan ylittämässä sopivaisuuden raja? Omalla kohdallani se on aina riittänyt. Mutta se olikin silloin vanhana hyvänä aikana...

Ystävä hyvä, hengähdä vähän, kun haluat ostaa kello 20:n jälkeen ruokaa 60 prosentin alennuksella. Ole kärsivällinen. Kiitos.

Suunnittelen meneväni perunoita ostamaan torilta. Parkkipaikkoja niukasti, Nortamonkadun paikat kaivatettu auki, entisen postin edessä ei paikkoja, Pohjoiskauppatorilla paikalla edelleen kontit, jotka vievät parkkipaikat. Kesäkävelykatu sulkee katuja. Voi voi, ei taida onnistua!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut