Porin Linjat, ilmainen Yyterin-vuoro voisi ajaa Maantiekadun, Vähärauman ja Ulasoorin kautta

Tekstaripalstalla on parranpärinää muun muassa Natosta ja mustavariksista.

Kirjoittaja toivoo Porin Linjojen Yyterin-vuoroille hieman toista reittiä.

22.6. 20:30

Ei ole ahneudella rajaa, kun jo muutenkin sietämättömän korkeita polttoaineenhintoja korotetaan kesän loma- ja mökkimatkojen kasvattaessa kysyntää!

Monet tahot vaativat nyt, että polttoaineen verotusta tulisi laskea. Kuulostaa äkkiseltään hyvältä. Mutta kysyä sopii, meneekö veron alennus mittarihintaan vai vaikka ABC:n pussiin. Tai jalostukseen. Mikä tätä valvoo? Hintaketju pitäisi avata ja määrittää tietyksi ajaksi kriisin keskellä kiinteät prosenttiosuudet kullekin tuotantoketjun osalle.

Matti T

Tulee kovan kundin äidillekin ikävä, kun Nato kutsuu lisää jengiä toisen jäsenmaan puolustustalkoisiin. ( 22.6. mielipide SK:ssa) Vellihousuja olette kaikki Nato-mieliset mammanpojat.

Natolla ei ole omia joukkoja. On vain Nato-maiden omia kansallisia joukkoja. Eli Suomen liityttyä Natoon Suomen puolustusvoimatkin ovat Nato-joukkoja, jos sellaista hieman harhaanjohtavaa termiä halutaan käyttää. Nato-Suomessa tulee siis takuulla olemaan pysyviä "Nato-tukikohtia" eli Suomen puolustusvoimien varuskuntia, ja hyvä niin.

Seuraavissa eduskuntavaaleissa kannattaa olla tarkkana, ettei äänestä venäjämielisiä Suomen eduskuntaan. Heitä on muissakin puolueissa kuin perussuomalaisissa.

Porin Linjat, ilmainen Yyterin-vuoro voisi kyllä ajaa Maantiekadun, Vähärauman ja Ulasoorin kautta. Paljon olisi tulijoita. Päivävuoroja voisi hieman supistaa ja lisätä yövuoroja. On niitä tapahtumia, nimittäin. Ja vieläkin näkee keskellä päivää monta tyhjää bussia ajavan perä perää samaan suuntaan samaan aikaan.

Veikkauksen pelitoiminnan poliitikot tuhosivat käsittämättömällä tavalla. Jos nyt kerran kuussa olisi halunnut kolikkoa pelata niin sekin tehtiin aivan mahdottomaksi. Todellinen aikaansaannos Andersonilta ynnä muilta.

Kiitos Erkki Teikari, että edelleen ilahdutat meitä järkevillä mielipiteilläsi (SK 19.6.). Ihminen on luotu hallitsemaan luontoa ja eläimiä. Kaikessa ei ole onnistuttu, mutta nykyään mennään yli aika monessa. Linnut ja pedot alkavat hallitsemaan meitä tietyn yhdistyksen toimesta. Jos minulla olisi pyssy lupineen, ampuisin kaikki mustavarikset, jotka tahrivat vanhempieni hautakiven vuodesta toiseen. Ja sovitan linnassa kauhean rikokseni.

Mummu 80-v.

Miksi Satakunnan Kansassa on alettu kertomaan rikoksista seikkaperäisesti sivukaupalla? Siitähän kaikki vinksahtaneet saavat vaan oppia. Eikä sellaisista julmuuksista muutenkaan pitäisi kirjoittaa. Pieni maininta riittäisi uutiseksi. Eihän SK mikään Alibi ole, vai...

On aikoihin eletty, kun Fantomillakin on kännykkä.

Pitäisikö Kokemäenjoen ympäristöluvissa olla myös määräys vedenpinnan korkeuksista. Nyt ilmeisesti Harjavallan patojen yläpuolella vedenkorkeus on poikkeuksellisen matalalla. Padon alapuolella taas se on ollut poikkeuksellisen korkealla koko kevään ja alkukesän. Joku tolkku asiaan olisi hyvä saada.

Mikko Elon kirjoitusta arvostellutta Hannu Kaalikoskea kehotan katsomaan Yle Areenasta Sodan ja rauhan miehet. Siitä saat puolueettoman kuvan sotia edeltävästä historiasta.

Narsisteista on puhuttu paljon. Se on sellainen ihminen, joka ei koskaan myönnä virheitään, ei koskaan pyydä anteeksi. Täysin vääristynyt maailmankuva!

Järkyttävää on sellainen "äiti", joka pitää yhteyttä vain yhteen lapseen, ja veli ja sisko jäävät yksin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut