Kuka kaipasikaan vielä Poriin takaisin Satakunnan lennostoa?

Lentonäytös Porissa on nostattanut tunteita puolesta ja vastaan.

Tekstarin lähettäjä osoittaa viestin Satakunnan lennoston kaipaajalle.

20.6. 20:49

Lämpimät kiitokset erittäin hyvästä hoidosta Satasairaalan päiväsairaalan ystävälliselle henkilökunnalle.

Timo Astala

Kiitos sinulle, ystävällinen rouva, joka annoit suojatilleni vesipullon, kun Kelassa odottelimme vuoroamme. Se lääke oli pahanmakuinen, kuten yleensä.

Kuka kaipasikaan vielä Poriin takaisin Satakunnan lennostoa? Melunäytettä saatiin nyt muutama päivä.

Olipa hienoa nähdä Porin lentokentän heräävän viime viikolla eloon! Lentoaseman mainio sijainti mahdollistaisi pitkäkestoisemmankin korjausliikkeen. Toivottavasti Pori solmii toimivia yhteyksiä liikenneministeriön suuntaan.

Kestän kyllä hetkellisesti koneiden jylinän ja olen kiitollinen, ettei niistä ainakaan toistaiseksi pommeja putoile.

Yliön kirjoittaja voi olla huoletta: kyllä me vielä Ranskan helteet saadaan. Viikonvaihteen jylinä ja SV:n stunttiajot olivat hyviä kirittäjiä.

Porilaiset koirat, kissat ja yötyötä tekevät sairaanhoitajat saa taas levätä hetken. Me muut kiitämme upeasta Airshowsta. Ei tällaisia hienoja tapahtumia täällä varmaan hetkeen nähdä. Ai niin, kerätkää voimia, että jaksatte taas valittaa, kun Areenaviikko ja jazzit alkaa. Sitten tulee venetsialaisista sitä ääntä ja niin edelleen.

Keittiömies: Huomasitko, että on laskeva Kuu? Nostetta vaativat leivonnaiset ei välttämättä onnistu.

Kuuhullu

Puolustusvoimissa varusmies suorittaa palvelusta. Kantahenkilökunta käy töissä ja saa siitä palkkaa. Piste!

Aika monella upseerilla olisi puolustusvoimissa muutakin annettavaa 65-vuotiaaksi asti kuin eturintaman kenttäkelpoisuutta. Eläkeiät siis normaalille tasolle. Ettei tarvitse "kaikkea annettavaa" suoltaa tekstaripalstalle.

Voi Varhila, olisit kuunnellut Luukkosta, meidän kaupungin työntekijöiden työterveys on ollut nyt hyvää ja toimivaa. Olemme päässeet heti hoitoon ja tutkimuksiin. Satasairaalassa on ollut toisin ja sinne samaan meidät nyt ajat.

Jouduin olosuhteiden pakosta jonottamaan vuoronumerolla paikalliseen terveyskeskukseen. Eräs vanhempi henkilö kertoi vaivojaan kuuluvalla äänellä luukulla. Vuoronumerolla odottavat asiakkaat, joita oli noin kymmenen, kääntyivät kuuntelemaan ja katsomaan henkilön sairaskertomusta. Kun se oli kerrottu, yleisön mielenkiinto palautui aulan telkkariohjelmaan. Terveyskeskuksessa oma sairaskertomuksemme on koko aulan sairaskertomus. Lähdin pois, minun asiani ei kuulu koko odotusaulalle.

Nyt on linnuilla pesimisrauha. Aivan! Niin myös nisäkkäillä pitäisi olla. Silti puita kaadetaan, trimmataan ja leikataan nurmikkoa kaameilla koneilla.

Konfirmaatio 19.6. Ulvilan kirkossa. Kummit pyydettiin eteen kummilastensa kanssa siunaamaan heitä. Kuvaajajoukko säntäsi myöskin alttarille. Viis siitä, vaikka estivätkin näköyhteyden penkeillä istuvilta. Tämä sama toistui, kun ehtoollisen jako alkoi rippilapsille. Pääasia oli, että saivat kuvan omasta rippilapsestaan. Mitä heistä, jotka koittivat penkeistä katsoa omaa läheistään. Lähimmäisen rakkaudesta ja huomioimisesta pappikin puhui.

Pettynyt osaan aikuisista, nuoret taas osasivat käyttäytyä

On kummastuttavaa ja rohkaisevaa nähdä näinä hulluina aikoina, että maatalous ja ruuan tuotanto aletaan nähdä muunakin kuin valtavana ongelmana. Suomessa erityisesti demarit ja ay-liike ovat polkeneet ruuantuottajaa ikiajat. Olisiko nyt ääni muuttumassa? Todennäköisesti ei. Kun maailma asettuu, niin sama jatkuu.

Vanha totuushan on, että lampaan voi keriä monta kertaa, mutta vain yhden kerran nylkeä. Siinä miettimisen paikka verottajalle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut