Kannattaisiko lopettaa turha valitus ja käydä ostamassa ruohonleikkuri ja trimmeri

Tekstaripalstalla kiitellään Kuukkarin Wanhat talot -tapahtumaa ja tiedotetaan, että punainen lompakko on löytynyt.

Ruohonleikkurin ostamisella homma ratkeaa, arvelee tekstarin lähettäjä.

18.6. 21:05

Hyvät porilaiset. Täällä on meneillään upea urkuviikko, jossa esiintyy maailman huippumuusikkoja. Kirkossa on vielä hyvin tilaa. Menkää, nauttikaa ja ihmetelkää!

Rahalompakkoa kaipaavalle: löydetty Länsi-Prisman parkkipaikalta punainen, tiedustellut neuvonnasta.

Kiitos! Nyt on kiva ajella töihin Juutilaisentietä. Hienoa työtä!

Kaiken järjen mukaan EU:n pakotepolitiikan pitäisi toimia niin, ettei ne kohdistuisi euromaiden omaan kansaan kaikista kovimmin. Nykyiset pakotteet lisäävät työttömyyttä, kohottavat energian hintaa ja nostavat inflaatiota.

Yrityksissä jaksetaan koko ajan painottaa, kuinka tärkeitä työntekijät ovat yritykselle. Ikään kuin tämä olisi yrityksen tärkein tehtävä. Kriisiajat tulevat osoittamaan kuitenkin, että yrityksessä tärkein asia on yrityksen etu. Millään muulla ei voida toteuttaa työntekijänkään etua. Eikä omistajan etua.

Suuret kiitokset Kuukkarin Wanhat talot -tapahtuman järjestäjille ja varsinkin talonsa avanneille omistajille! Tunnelma oli iloinen ja leppoisa, eikä nälkää tarvinnut nähdä! Kuukkariin ihastunut!

Kaiholla muistelen nuoruusaikojani Pohjanmaan nuorisoseuratalojen tanhupiireissä, flaksi oli kova. Poliittisesti muutin suuntaani ja olin Koijärvellä kahlehdittuna traktoriin vuonna 1979. Nykyisin nuo nuoruuteni porukat ovat lähinnä keskittyneet joutsenten likvidointiin ja vapaamuotoiseen pössyttelyyn keskellä katua istuen.

Kannattaisiko lopettaa turha valitus ja käydä ostamassa ruohonleikkuri ja trimmeri. Pärisyttelet niitä ihan niin paljon kuin huvittaa. Ampumarata kuuluu Pinomäkeen, hevoset ja lenkkeilijät ovat haitallisia vieraslajeja, joista pitäisi päästä eroon pikaisesti.

Testamentin tekeminen pankissa (tekstari 15.6.). Onko pankeilla testamenttien laatimisesta mitään juridista vastuuta, jos joku osakkaista vie testamentin käräjille muistisairaan oikeustoimikelpoisuuden vuoksi? Voiko joku pankin asiantuntijoista lehden palstalla kysymykseen vastata?

Kuka viime kädessä antaa käskyn hinnan nostoon esimerkiksi polttoainejakeluyhtiöissä. Jokuhan määrittelee huomisen hinnan, ja se ajetaan mittarinäyttöön sähköisesti. Eiväthän nuo hinnat itsekseen nouse, vaan kyllä ne määritellään, valtavia voittoja käärivät.

Vähän huolellisuutta, Yle! 16.6.22 torstain eduskunnan kuntakyselytunnin lopussa oli vuosiluku 2021.

Olkiluodon ydinvoimalan sähköntuotannon aloitus siirtyy aina vaan pidemmälle. Oli se hyvä, ettei tehty kotimaisin voimin. Olisi tullut varmaan paljon kalliimmaksi. Täysi vitsi koko projekti ja huono sellainen.

Milleniaalit ja vähän vanhemmatkin ovat naureskelleet vuosia 80-luvun harteikasta muotia, mutta näkyy kelpaavan taas. Kampauskin voisi myös palata, nykyisin kun jokaisella on pitkä, suorana roikkuva tukka, sopii kasvoihin tai ei.

Mitä äänisaastetta Porin taivaalla, pitääkö montakin päivää kuunnella. Koirat vauhkoontuu ja pienet lapset peloissaan.

Mika Aho, kyllä on kirjoituksesi järkevää asiaa. Et vain yksin pysty paljoakaan tekemään huumeiden vastaisesti. Ihmettelen opetusministeriä, luulis että hänen pitäisi ajatella lasten turvaamista! Näin ajattelee entinen vasemmistoliittoa äänestänyt mummu.

Uutena asiana vie vuosia läheistenkin tunnistaa narsismi, saati naapureiden. Uhri ainoa, joka myöntää totuuden aikansa peiteltyään.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut