Mikäli kaupungin kalliisti hankkimat robottileikkurit eivät ole käytössä, voi ne tuoda Murtosenmutkaan, jossa niillä olisi käyttöä

Tekstiviestipalstalla surraan sitä, että ikäihmisten kerhosta lopetettiin kahvihetki.

Tekstarin lähettäjä kaipailee kaupungin robottiruohonleikkuria omille kotinurkilleen.

14.6. 20:00

Päätimme viettää koko loman samalla leirintäalueella ja lopettaa kiertelyn, mutta muutimme mielemme nähtyämme leirialueen liputusvalinnan, se oli poliittinen. Emme halua pilata lomaamme politiikalla, siksi taas kierrämme kuin Jerusalemin suutari ja kierrämme leirialueet kaukaa.

Tiedoksesi sinulle naispyöräilijä, joka 13.6. iltapäivällä Eteläpuistossa jalkakäytävällä Pyörä-Porin kohdalla ajoit melkein päälleni ja soittelit kelloa ohi mennessäsi: siinä kohdin ei ole pyörätietä. Korvausvelvollinen olet sinä, jos jotain sattuu. Puisto on vieressä muutaman metrin päässä.

Voisikos viikonlopun lentelyalueesta laittaa karttaa, ettei lähde turhaan ajelemaan niille seuduille? Aina niitä koneita tuppaa näissä temppunäytöksissä putoilemaan.

Ilmoitettiin, että Käppärän kirjasto muuttaa. Eihän se muuta, se lopetetaan! Vähänrauman monitoimitalossa avataan uusi lähikirjasto.

Metallikylässä lintuja ja oravia tappavat irtokissat. Kun syksyllä alkaa lintujen ruokinta, alkaa myös irtokissojen loukutus. Kettu kuuluu Suomen ekosysteemiin, kissa ei!

Vastaus Petri Niemiselle Länsirannikon työterveyteen. Kolme viikkoa saa odottaa ennen kuin pääsee lääkärille, onko tämä mielestäsi hyvää työterveyshuoltoa. Sitten kun pääsee lääkärille, niin lääkäri sanoo, että mene yksityiselle lääkärille, pääsee nopeammin ortopedille. Terveisin työntekijä.

Naapurissa, tien toisella puolella leikattiin nurmikkoa vielä kello 22. Aamulla kello 4.20 oli nurmikollani kuollut, naamasta ja mahasta verinen siili.

Olis mukava kuulla aamuisin mieluummin linnun laulua parvekkeelta kuin ruohonleikkuria tai trimmeriä.

Mikäli kaupungin kalliisti hankkimat robottileikkurit eivät ole käytössä, voi ne tuoda Murtosenmutkaan, jossa niillä olisi käyttöä. Vai laitetaanko naapuruston kanssa seipäälle.

Harakan höpinät aamuteeveessä. Missä viipyy rahat? Hän lupasi, että rahaa tulee tilille, jos polttoaineen hinta nousee. Ei ole rahaa näkynyt.

Siis kaksi vuotta ja neljä kuukautta vankeutta, kun ajaa 16-vuotiaan kuoliaaksi? Ja ensi kertaa linnassa, niin istuu vuoden ja kaksi kuukautta! Halvalla menee nuoren ihmisen henki. Kirvesmies

Vedettäisiin Nato-hakemus pois? Mielipuolinen ehdotus. Se tietäisi Suomelle Ukrainan kohtaloa.

Ei nosta keskustapuolueen osakkeita tuo joutsenen riistalinnuksi asettaminen.

Kysyn Porin perustuvalta, miksi ikäihmisten kerhosta lopetettiin yhteinen kahvihetki. Se oli monelle viikon odotettu kohokohta. Miksi piti lopettaa, kun toimi hyvin monet vuodet. Samoin lopetettiin bingopelin pienet palkinnot. Siinä hävisi pois se mukava jännityksen ja odotuksen ihana tunne. Miksi ikäihmisille ei suoda näitä pieniä iloja. Moni on lakannut käymästä näiden asioiden takia kerhossa. Monille viimeinen järkytys oli se, kun monivuotinen kerhon vetäjä vaihtui. Se oli monille liikaa. Surullinen mummeli

SK 13.6. Testamenttien laatiminen ja todistaminen pitäisi kuulua vain pankeille ja asianajotoimistoille. Aika tarkkaan niissä varmaan arvioivat, että testamentin tekijä tietää, mitä on tekemässä. Vai miten esimerkiksi pankeissa näissä tilanteissa toimitaan?

Kiitos Porin linja-auton kuljettajille. Erittäin ystävällistä ja tilannetajuista, joustavaa palvelua. Kiitos Porin kaupunki edullisista lipuista, 5 eurolla Yyteristä kaupunkiin ja takaisin, sekä 5 tuntia rajatonta bussin käyttöä vain maksukuittia näyttämällä, vaikka citybussilla Maikkalaan tai Puuvillaan. Loistavaa palvelua!

Sain vaimolta lahjaksi airfryerin. Tutut kysyvät, että mikä kiire teillä on ruoan valmistuksessa, kun pöhöttimen sait. Monet kuitenkin ostavat eineksiä, että saavat nopeasti ruoan. Minä en einestä osta. Ei minulla kiire ole, vaan saamme rapsakoita makuja ja itselle innostusta. Keittiömies

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut