”Mahtaako Sibelius-viulukilpailu kiinnostaa ihmisiä yhtä paljon kuin jääkiekon maailmanmestaruus? Suuresti epäilen”

Tekstareissa vaaditaan myös, että Timo Aro pitää valita Porin kaupunginjohtajaksi.

Tekstareissa käsitellään muun muassa jääkiekon maailmanmestaruuden näkyvyyden perustetta Sibelius-viulukilpailun näkyvyyteen verrattuna.

1.6. 20:22

Sinuttelusta. Vuonna 1881 syntynyttä isoäitiäni teititeltiin, niin lapset kuin lapsenlapsetkin. Mummusta tuli ”sinä” päivänä, jolloin hän itse sitä toivoi, perustellen "kun Jumalakin on sinä, miten minä voisin olla te". En toki sinuttele itseäni vanhempia ensitapaamisella, nuorempia kylläkin.

Erja Niemi

Eikö se ole sivistystä, kun kohtaat toisen ihmisen kunnioittaen häntä ystävällisellä ja kohteliaalla käytöksellä. Te ja sinä, ovat tällaisessa kohtaamisessa saman arvoisia. Eli, jokainen käyttää sitä muotoa kun haluaa. Jos haluat, että sinua teititellään, laita pinssi rintaan tekstillä: Teitittele minua.

Usein käytetty ilmaisu "länsimainen ajattelu" ei tarkoita todellakaan pelkkää Aku Ankan lukemista. Se tarkoittaa vastakohtaa nyt koetulle yksinvallalle, jonka ikävin esimerkki on juuri nyt Putin ja hyvänä seurana esimerkiksi herra Erdogan. Länsimainen ajattelu tarkoittaa pyrkimystä demokratian, oikeusvaltion ja sananvapauden ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Joka näitä periaatteita vastustaa, voisi täällä kertoa miksi?

Ajokaistamerkintöjä tehty ainakin Finpyyntiellä ja Ahteentiellä. Autot päästetty ajamaan suoraan maalin päälle. Muutenkin maalia roiskittu sinne sun tänne. Näinkö meidän verorahoja käytetään? Kenellä on vastuu? Mihin on kadonnut ammattiylpeys tehdyn työn jäljestä?

Oikein mahtava juttu lehmien innostuksesta päästä kesälaitumelle. Siinä nähtiin hoidettua ja onnellista lypsykarjaa, jonka puhtaasta tuotoksesta suomalaisten toivoisi saavan nauttia pitkään.

Isovanhemmat ja vanhemmat. Nyt kun hommaatte sitä jälkikasvuanne ja jälkikasvunne jälkikasvua työpaikoillenne kesätöihin, niin opettakaa lapsenne tervehtimään työkavereita ja muuta henkilökuntaa. Sitten kun jälkipolvi joutuu ihan itse hankkimaan työpaikkansa, voi nimittäin tulla yllätyksenä, että työhaastattelusta lähtien kannattaa olla kohtelias.

Timo Aron visiot (SK 1.6.) ovat mielenkiintoisia ja toteuttamiskelpoisia. "Kell onni on, se onnen kätkeköön" -sanonta ei kuulu nykyaikaan. Yyteri kukoistukseen.

Timo Aro kaupunginjohtajaksi ja heti!

Alkaa tässä jo tavallista duunaria tosissaan tökkiä nämä ylityö- ja vuoronvaihtokiellot. Ay-väki tekee nyt itselleen kiusaa "kaatamalla oman kuppinsa." Eikö olisi jo korkea aika suostua kompromissiin – elämä on niitä täynnä. Ei täällä kukaan kaikkea haluamaansa saa. Tekisi jo mieli aloittaa ”erotkaa liitosta” -kampanjointi neuvottelujen vauhdittamiseksi.

Joku kysyi, että miksi armeijan kuorma-autot jyräävät kaupungissa. Vastaus: siksi, ettei vieraan vallan telaketjut jyrää kaduillamme.

Pistää miettimään

Joidenkin kauppojen kassoilla osoitetaan jäsenyys puhelinnumero kertomalla. Vinkki: näytä kassalle lappu, jossa on puhelinnumerosi. Minä en halua, että kuulolla olevat naiset alkavat perääni soittelemaan.

Keittiömies

Mahtaako Sibelius-viulukilpailu kiinnostaa ihmisiä yhtä paljon kuin jääkiekon maailmanmestaruus? Suuresti epäilen.

Onpa taas tyhmiä (trolli)kirjoituksia jääkiekon maailmanmestaruudesta. Leijonia ei vedä maton alle mikään, eikä kukaan! Ylpeästi Leijonasydän!

Teljäntorilla oli hienot käytävätanssit (30.5.). Kiitokset järjestäjille, bändille, Kati-tanssinopettajalle ja tanssijoille tunnelmasta. Vois olla joskus toistekin.

Kuinka paljon – vai onko ollenkaan – Turkki lähettänyt ase-apua Ukrainalle? Sekin kertoo Erdoganin johtaman EU-maan kannasta ja läheisyydestä Putiniin.

Euroopan pitää herätä ja rakentaa oma puolustusjärjestelmä eikä rahoittaa Amerikan kakkosarmeijaa Natoa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut