"Palkat nousee koko ajan, ja kun lakkoillaan, niin nousee vielä enemmän – Koska eläkkeet nousevat? Ei kiinnosta ketään, kun me ei voida lakkoilla”

Palkat nousevat, mutta eläkkeet eivät juurikaan, kirjoittaja toteaa.

25.5. 20:30

Vesijohdot kuntoon – myös kotitalouksissa – niin sitten ei juomavesi haise, eikä maistu pahalta.

Sarjakuvat Viivi ja Wagner sekä B. Virtanen voisi jo lopettaa. Samaa surkeutta kummassakin jatkunut jo liiankin kauan. Jotain uusia sarjakuvia tilalle, kiitos.

B. Virtanen -sarjakuvan B.Virtaselle annan neuvon: jätä se lehmä.

Romahtaneen Neuvostoliiton jälkeen meillä oli toiveena, että Venäjästä tulisi "länsimainen" valtio. Kaikki ovet olivat avoinna, mutta Venäjä käänsi selkänsä ja rupesi konfliktien rakentajaksi. Maakaasuputki Itämeren kautta Länsi-Eurooppaan oli sekin alustava toimi Ukrainan eliminoimiseksi pois Venäjän luontaisesta kauppakumppanuudesta.

TEIJA SAARENMAA kirjoitti koira-asiaa (SK 25.5.), josta samaa mieltä suurin piirtein sata prosenttisesti. Perheessämme on/on ollut koira/koiria yli 40 vuotta.

Palkat nousee koko ajan, ja kun lakkoillaan, niin nousee vielä enemmän. Annetaanko Suomessa eläkeläisten kuolla pois? Koska eläkkeet nousevat? Ei pysty ostamaan lääkkeitä, ei ruokaa, eikä voi maksaa laskujaan. Koskahan meitä autetaan, muuta kuin 2 euron korotuksella? Ei kiinnosta ketään, kun me ei voida lakkoilla.

Jos ihminen ei kestä pientä hetkeä 7-vuotiaiden, iloisten tyttöjen ilakointia kerrostalon pihalla, vaan on heti huutamassa kirosanojen säestyksellä heille poistumis- ja hiljentymiskehotuksiaan, niin kannattaa ehkä miettiä, onko kerrostalo asumismuotona hänelle paras mahdollinen.

Auli Nordlund, Väinölänjalavan asukas

Mehän ollaan valittu kansanedustajat.” (tekstarit 23.5.) Siis ketkä me? Suomen eduskunnan 200 kansaedustajaa saivat 1 415 500 ääntä yhteensä. Äänioikeutettuja noin 4,5 miljoonaa, joista äänesti 3,1 miljoonaa. Siis noin 3 miljoonaa suomalaista ei saanut ollenkaan edustajaa eduskuntaan. Miten tästä saa Kremlin trollin emävaletiedottamista?

Lopettakaa jo kirjoittelu opettajien pitkistä kesälomista. Ne eivät ole enää kolmea kuukautta, vaan kaksi kuukautta ja viikko. Opettajat ovat lomansa ansainneet. Hyvää kesää kaikille opettajille.

Hei nuori tyttö polkupyörällä. Huolimattomuuteni aiheutti melkein onnettomuuden pihasta lähtiessäni Liinaharjassa maanantai-iltana. Anteeksi, lupaan olla tarkempi. Turvallista kesän alkua.

Ihmettelen, miksei Vähärauman koulu järjestä kevätjuhlaa vaikka WinNovan salissa. Vihdoin olisi ollut siihen mahdollisuus. Lapsille ja vanhemmille ikimuistoisia juhlia.

Onko vihreillä kaikki muumit laaksossa, kun he haluavat, että kannabiksen käyttö laillistetaan. Seuraavaksi haluavat tietenkin, että kaikkien huumeiden käyttö laillistetaan. Toivottavasti vihreät eivät pääse enää hallitukseen.

Sulkakynä-veistos Kirjurinluotoon, loistava idea. Kirjurit kirjoittivat tärkeitä tekstejään sulkakynällä ja luoto nimettiin heidän mukaansa. Jos Pori haluaa olla kulttuurikaupunki, niin nopeasti päätös: Kirjuriin tyylikäs valkoinen sulkakynä, saaren symboli.

Harmaalinnan joenrantalenkki ”sairastettu” ajoradalle tarkoitetulla soralla. Koirien tassut lujilla. Saisiko samaa tavaraa kuin veteraanilenkille?

Tekstaripalstalla (SK 24.5.) oli kirjoitus, jossa väitettiin, että sosialidemokraatit ovat vain ay-liikkeen airut. Eiköhän se ole niin, että keskustapuolue on vain MTK:n jatke.

Kyllä on uusavuttomuus huipussaan, kun koko Porin-metsä pitäisi olla leveitä teitä täynnä. Pitäisi vissiin lakerikengillä päästä lenkille ja mielellään ainakin neljä rinnakkain.

Kiitos Martta Kaukoselle tv-elokuvien arvioista. Mitä vähemmän tähtiä, sitä varmemmin kannattaa katsoa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut