”Ohitelkaa naiset rohkeasti vaan niitä hitaammin liikkuvia ajoneuvoja – Älkää tehkö jonoja”

Kirjoittaja antaa ymmärtää, että naiskuskeilla olisi korostunut taipumus muodostaa maantielle autojonoja.

9.5. 19:45

Uusien rokotteiden testaajina käytettiin ennen rottia ja kaniineita, kunnes vihreät eläinaktivistit estivät sen. Ihmisistä tuli koekaniineita, ja jopa innokkaita.

Onko Keski-Porin kirkko tullut jo tiensä päähän, kun siellä ei enää järjestetä jumalanpalveluksia.

Ohitelkaa naiset rohkeasti vaan niitä hitaammin liikkuvia ajoneuvoja. Älkää tehkö jonoja.

On se hieno tuo sosiaalinen media. Pääministerimme Sanna Marin (sd.) kertoi kansainvälisen median haastattelussa tammikuun lopulla, että hänen vahtivuorollaan Suomi ei Natoon liity. Olen sitä ja aika montaa muutakin tempausta häneltä ihmetellyt, mutta nyt niidenkin juurisyyt ovat selvinneet. Sanna Marin kuuluu edelleen Erkki Tuomiojan fan clubiin.

Sinä nuori CAX-mönkkärikuski, joka päätä kääntämättä olit kahdesti ottaa oikealta tulijan kylkeesi jokirannassa. Kertaa vielä säännöt etuajo-oikeudesta ja tutustu paikallisliikenteeseen. Suojelus olkoon mukanasi ja turvallisia kilometrejä.

Minne ilmoitan erityisesti mopojen ja mönkijöiden ylinopeuksista Murtosenmutkan suoralla?

Millä työtön, syöpä- tai muu sairas, vammainen, lapsi tai vanhus niihin "pekolanpalveluihin" pääsee? (SK-tekstarit 9.5.) Julmia yksityistämisvisioita ja tehokas keino yhteiskunnan hyvinvointia heikentämään.

Sinä joka ihmettelit, miksi Suomessa on hoitajapula. Kuka hakee alalle, minkä palkkoja ja työoloja koko ajan haukutaan julkisesti. Nykyiset työntekijät haukkumisineen ovat varmaan myös osasyy tähän pulaan. Suomessa on paljon aloja, joissa nettopalkka kuukaudessa jää alle 2 000 euron.

Porin seurakunta: kyllä hävettää, kuinka likainen on metsähautausmaan viitta – ollut jo vuosia. Mitähän turistitkin ajattelee?

Raili Parkkinen kirjoitti asiaa (SK 8.5.). Joidenkin mielestä Porin metsästä pitäisi tehdä suojeltu kansallispuisto, missä vanhuuttaan kaatuilevat puut pitää jättää metsään mädäntymään? Sama koskee ”Laitakarin raiskaus” -valituksia. Ihan hyvää harvennustyötä on tehty sielläkin. Ennen se oli kuin "rytökärpän pesä".

Koskettava kirjoitus Harri Aallolta (SK 7.4.). ”Kenkään ei oo huono ihminen, vaan toinen on heikompi toista”, näin jo kirjoitti Eino Leinokin.

Eletäänkö tosiaan vuotta 2022, jos mietityttää messu-alueen ihmisarvo. Ikävä kyllä tämänkään alueen asukkaat eivät ole mielenterveys- ja päihdeongelmilta suojassa. Annetaanko ajan kulua, ehkä sitten 2080-luvulla...

Oletteko siellä Karjarannassa (ja muuallakin) miettineet, että jossainhan nuo tuetun asumisen yksiköt pitää sijaita, ei niitä keskelle korpeakaan voi rakentaa. Miksi asuinalueet pitäisi arvottaa niin, että joku sitten olisi niin ala-arvoinen, että sopisi siihen rakentamiseen paremmin?

On järkyttävää, että vieläkin on ihmisiä, joiden mielestä mielenterveysongelmista kärsivät ihmiset pitäisi sijoittaa pois muiden silmistä. Seilin saarelleko, kuten 1700- ja 1800-luvuilla?

Kun sauna piti alunperin perustaa Karjarantaan, alueen asukkaat vastustivat suunnitelmaa. Nyt kun ihmisten kuntoutuslaitos tulisi Karjarantaan, taas alueen asukkaat vastustavat ajatusta. Se nyt vaan on niin, että vaikka asuisi Karjarannassa, ei omista Karjarantaa.

Erkki Teikarin Yliö-kirjoitus (SK 8.5.) on vertaansa vailla oleva kiteytys Putinin Venäjän vallankäytöstä, myöskin Kiina mukaan lukien.

Miksi lauantain Mustanaamiossa oli vain kaksi ruutua? Tarina etenee liian hitaasti. Kyllä pitäisi kolme ruutua ainakin olla.

Närkästynyt Reposaaresta

Varhaiskasvatuksen opettajista vain aina puhutaan, mutta työn siellä tekee lastenhoitaja (lähihoitaja).

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut