"Miksi Isomäen lenkkipolut on muutettu kovapohjaisiksi tuhka- ja sepelialustoiksi? – Puru olisi monen juoksijan nivelille paljon armollisempi”

Kirjoittajan mielestä Isonmäen lenkkipolkuja ei kannattaisi muuttaa kovapohjaisiksi tuhka- ja sepelialustoiksi.

2.5. 19:20

Koivistonpuistikkoa ajaessa ei ole väistämisvelvollisuutta kuin yhdessä risteyksessä. Riihikedonkatua pitkin ajaessa on väistämisvelvollisuus oikealta tuleviin. Vaikka ovat pienempiä katuja, niissä ei ole kolmioita.

Porin kaupungin ja meidän porilaisten velvollisuus olisi nyt pelastaa kauppahalli. Vaikkapa halliin laatikko, johon voisi kerätä ideoita ja uusia innovaatioita, miten halli saataisiin taas eloon. Miten ihania ovatkaan Helsingin, Turun ja Tampereen kauppahallit, samoin kuin vastaavat paikat maailmalla. Kauppahalli on kaupungin sydän ja meillähän on sellainen, kunhan se herätetään henkiin. Omistus-ja vuokrasuhteet kuntoon.

Ei kannata paljoakaan puhua Ruotsin liittymisestä Suomen kanssa Natoon. Ruotsihan on aina puolustanut itseään raivokkaasti, viimeiseen suomalaiseen.

Minkä maan ydinpommit tuhosivat kaksi kaupunkia aikoinaan Japanissa? Rauhan kukkasia?

Kalaholman mattolaiturin pumppua ei korjata. Kaupunki säästää. Virkamiespäätös. Mitähän maksaa alueen kunnostus ja maisemointi luonnonvaraiseksi? Jää vain Porkan mattolaituri kaupungin ydinalueelle. Oi voi!

Hei koiran omistaja. Koira on ihana kaveri ja tuo iloa monelle, mutta oletko kouluttanut koirasi, varsinkin ison koiran? Vaatimukset isolle koiralle ovat myös isompia kuin sylikoiralle. Ei kai koirasi ole narussa, joka on kiinni seinässä? Ei kai ohikulkijat joudu pelkäämään, että koirasi pääsee irti, ja pureeko se? Ei kai koirasi itke yksinään siinä narun päässä? Mietipä oletko koirasi arvoinen koiranomistaja?

NAKKILAN kirjastotalosta puuttuu isännöitsijä ja talonmies. Ympäristö siivoton.

Onneksi tässä pimenevässä maailmanajassa on vielä Lähetyshiippakunta sekä joitakin muita yhteisöjä ja seurakuntia, joissa keskeisiä asioita ovat muun muassa Kristuksen sovitustyö, Raamatun opetukset ja henkilökohtainen usko. Kirjoituksessa (SK 29.4) joka käsitteli Porin elinvoimalautakunnan tapahtuma-avustuksia oli selvää asenteellisuutta kristillisiä arvoja kohtaan sekä tarpeetonta vastakkainasettelua Lähetyshiippakunta–Pride.

Onneksi olkoon, Pori! Uusi torirakennus on hieno, arvokkaan näköinen, selkeä ja sopivan kokoinen ja lähes huomaamaton. Silmän ilo ja klassikko jo syntyessään, bravo. Yläfemmat kaikille tekijöille.

Uskomatonta. Porin kauppatorin uuden uljaan rakennuksen eteen on kyhätty kaupungin toimesta karmea haiseva jätepiste. Myös torivalvontaan kaivataan nuorta ja innokasta henkilöä. Olisi osaltaan nostamassa torin viehätysvoimaa. Pyöräkorjaaja pysyköön lestissään.

Toistan viime keväisen kysymykseni, koska siihen ei tullut vastausta: Miksi Isomäen lenkkipolut on muutettu kovapohjaisiksi tuhka- ja sepelialustoiksi? Puru olisi monen juoksijan nivelille paljon armollisempi.

Miksi vientiteollisuuden inssi valitat täällä palstalla tienaavasi huonommin kuin hoitaja, koska teet töitä vapaa-ajallasi ja lomallasi? Olet kutsumusammatissa.

Luuleeko joku tosissaan, että 2 400 euroa kuukaudessa on pieni palkka? Ja vaatii siksi lisää? Ja jos tämä on vasta alkupalkka, harkitsen todella hoitoalalle vaihtoa.

Meillä kotona syömisessä oli kaksi vaihtoehtoa: Syöt tai jos et, niin syöt ja poraat. Mulla oli useimmiten se jälkimmäinen. Nyt kyllä maistuu melkein kaikki, purnaamatta.

60- luvun kranttu

Keittiömies vs. Joonas Nordmanin Grillikausi – kaksi mahtavaa porilaista. Keittiömies olet upea, mutta Grillikausi voittaa.

Kun ihminen kaatuu, syy ei aina ole alkoholi. Minulla on diabetes. Kaaduin, koska verensokeri laski liian alas. Käytös kuin humalaisella.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut