Ei ihme, että mentiin laidasta laitaan, kun piti samalla tekstailla

Oscar-gaala ei saa tekstaripalstalla suurta arvonantoa.

Tekstarin lähettäjä havaitsi huonoa liikennekäyttäytymistä, kun mopoautokuski tekstaili ajaessaan. Kuva ei liity tapaukseen.

30.3. 21:00

Sydämelliset kiitokset osasto T5:n koko henkilökunnalle hyvästä hoidosta ja hyvästä ruuasta. Kevätterveisin vanhapari.

Traktorin perässä tuskailevalle tiedoksi, että rekat ja linja-autot pääsevät helposti ohi, mutta henkilöautolla ohitus on vähän vaikeampaa.

Olen jyrkästi samaa mieltä ilmaisten Yyterin bussivuorojen kritisoijan kanssa (29.3.). Kolme ja puoli euroa ei paljon ole, jos bussit palvelisivat myös porilaisia. Kouluaikanani kulki kuusi bussia samaan aikaan samaan suuntaan. Sitten korona vei lähes kaiken jotenkin toimivan bussiliikenteen ulottuviltamme. Reitit muutettiin kulkemaan läpi aution maan pois tiheästi asutuilta alueilta.

Lauantaina ajeltiin keskustasta Meri-Poriin päin, ennen Pihlavan tienhaaraa. Jonossa, hiljalleen. Seurasin sivusta, että ensimmäisenä oli valkoinen mopoauto, joka seikkaili kaistan laidasta laitaan. Kun viimein tuli meidän vuoromme ohittaa, niin eikös siellä istunut tyttölapsi oikea käsi ratissa ja vasemmassa, kasvojen korkeudella, oli kännykkä. Ei ihme, että mentiin laidasta laitaan, kun piti samalla tekstailla.

Hei koiranulkoiluttajat Tuulikylässä! Pellolla on nyt runsaasti eri lajeja muuttolintuja, niin sovitaanko, että ei mennä nyt koiriemme kanssa sinne! Turhaan aiheutamme niille siirtymistä ja pelästymistä! Ja irtokoirahan on tällä hetkellä kielletty juuri lintujen takia! Itsekin suuntaan nyt koirani kanssa muille reiteille!

Moni vaikeampi sudoku päätyy usein siihen tilaan, että mikään tunnettu loogiseen päättelyyn perustuva ratkaisutekniikka ei enää auta. Silloin otetaan käyttöön niin sanottu brute force, eli juurikin askelten läpikäynti eteenpäin. Se ei ole suinkaan outo tapa, vaan hyvää aivojumppaa, mikä on tietysti sudokun tarkoituskin. Eli siitä vaan.

Porin kaupungin hammashoito ja sähköinen ajanvaraus suuhygienistille koko alueella. Seuraava ja ainoa vapaa aika on tarjolla kahden kuukauden päässä 31.5. Onko riittävää?

Viisautta todella tarvittaisiin sähkömoottorin hyötysuhteesta kirjoittajalle. Sähkömoottori ei kuljeta autoa metriäkään ilman jossain muualla tuotettua sähköä, usein huonollakin hyötysuhteella ja myös kivihiilellä. Polttomoottoriautossa voimalaitos kulkee sen sijaan auton mukana. Vasta sitten kun sähkön tuotannon, siirron ja akkumateriaalien kaivamisen ja akkujen valmistuksen sekä itse sähkömoottorin hyötysuhteet lasketaan yhteen, voidaan sitä verrata polttomoottoriin.

Asunto Porissa, mökki Savonlinnassa. Kuinka nopeasti tommosella sähkölelulla(auto) matka mahtaisi välilatauksineen. Normaaliautolla noin 6 tuntia.

Pelkään, että Suomi liittyy Natoon. Vielä enemmän pelkään sitä, ettei liity.

Kiitos sydänyksikön lääkäri Toris Giannakis. Potilas Maritta Santala

No niin Oscari-gaalassa, kun nyrkit heiluu ja naiset pukeutuvat melkein alasti.

Kirpputoreja pitäisi nyt suosia, kun annetaan turvapaikanhakijoille tarvitsemiaan vaatteita ynnä muuta. Apu olisi kaksinkertainen täällä vähävaraisille, jotka myyvät saadakseen vähän rahaa omaan arkeensa. Listaa vaan kirppiksille ja keräilijöitä, mitä tarvetta, mitä kokoja? Paljon enemmän apua pienellä rahalla, saati kalliita vaatteita kaupasta. Ei ne uusia tarvi varmaan olla. Ja kirpputoreilla ihan uusia vaatteita ja vähän käytettyjä! Näin auttaisimme samalla myös omiamme.

Alaa tuntemattomalle tiedoksi, ettei Venäjältä tulevan puun loppuminen nosta suomalaisen puun hintaa. Hinnan määrittää sellun hinta ulkomaille myytäessä. Halvemman maan sellu korvaa suomalaisen, jos hinta ei ole kohdallaan eli halpuutettu. Tuolloin myös Suomessa tehtaat lopetetaan. Alaa tunteva

Oliskohan se Helmentien palanut terminaali jo jäähtynyt sen verran, että voisi purkaa pois?

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut