Mitä järkeä on siinä, että postilähetys Porista Poriin käy kirjautumassa Tampereella?

Tekstareissa toivotaan, ettei öljyä olisi löydetty koskaan.

Tekstiviestin lähettäjä ei ymmärrä, miksi postilähetys kulkee niin kummaa reittiä.

28.3. 20:00

En tiedä pitääkö olla viisas, järkevyys riittää, kun pohditaan sähköautoon siirtymisen perusteita. Polttomoottorin hyötysuhde on moninkertaisesti huonompi kuin sähkömoottorin, joten energiaa säästyy huomattavan paljon sähköautolla ajettaessa verrattuna polttomoottoriin. Fossiiliset energialähteet aiheuttavat myös uusia ongelmia, kuten uutisista voimme kuulla. Kunpa öljyä ei olisi koskaan löydetty.

Sudokun osaajat. Kertokaa, kun tulee jumi vastaan, löytyykö seuraava askel yksiselitteisesti katsomalla rivejä ja sarakkeita. Vai joutuuko päättelemään askelia eteenpäin, joka tuntuu oudolta tavalta.

Kiitos hyvästä hoidosta. Mummeli

Iso kiitos teille terveydenhoitaja Mari Koivuviita, Pihlavan terveysasema, lääkäri Akseli Tommila, Terveystalo, lääkäri Jenna Viljanen, Satasairaalan päivystyksen seuranta ja hoitajani siellä. Kymmenen plus hoitoketjuni ja hoitoni sujumisesta. Marja-Leena Wahlman

Heidi Viljanen kehuu työllisyysasteen nousua. Totuus on, että vuonna 2019 tehtiin enemmän työtunteja. Temppu työllistämistä, muutama tunti päivässä, pari päivää viikossa. Tilastoihin vaikutus on toki massiivinen.

Kertokaa minulle, mitä järkeä on siinä, että postilähetys Porista Poriin käy kirjautumassa Tampereella? Hölmöläisten hommaa, sanon minä.

En ihmettele, jos lapset jo ala-asteella alkavat kiusaamaan toisiaan. Hyvän esimerkin saavat jo päiväkodista, kun aikuisetkin löytävät vain ne asiat lapsesta, mitä ei osaa, eikä kiinnitä huomiota siihen, mitä lapsi osaa. Lasta ei voi kasvattaa tilastojen mukaan. Positiivisuuden kautta työelämässäkin opetetaan. Arvostetaan toista sellaisena kuin on. Huolestunut mummi

Ilmaiset bussivuorot Yyteriin eivät tuo pennin jeniä lisää rahaa Poriin, kun porilaiset kulkevat paikasta K paikkaan Y. Millä logiikalla Porin päättäjät ajattelevat?

Jos ilmaisia bussikyytejä tarjotaan aiemmin näkövammaisille tarjottuun tyyliin, ne pitäisi tasa-arvon nimissä suunnata kaikille sellaisille ihmisille, jotka eivät vammansa tai sairautensa vuoksi saa ajoneuvoa kuljettaa! Aika omituiselta vaikuttaa tuo aiempi käytäntö!

Millä järjellisellä tavalla tämäkin perustellaan, että Suomi olisi mukana määrittelemässä Etelä-Euroopassa maksettavan sähkön hintaa? Maakaasulla olisi jo pitänyt olla jokaisessa EU-maassa kaasun käyttömäärän mukaiset varmuusvarastot. Keski-Euroopan nykyinen liikkumavara ja syy itäenergian suhteen on kuin ketjupolttajalla potilaana hengityskoneessa.

Millaiset säännöt Porin sähköpotkulaudoilla on? Samanlaiset kuin Helsingissä? Aamulenkillä lautoja oli pitkin kaupunkia jalkakäytäviä sikinsokin? Pitääkö lähettää kuva kun luopuu laudasta?

Kevät saapuu – niin myös maatalouskoneet pääteille. Neuvokaa maanviljelijät nuorillenne joustavuutta. Tänään ajoin jonossa 8 tietä Lyttylästä Porin suuntaan. Jonoa veti vihreä traktori, perässä yli 30 ajoneuvoa. Hetken pysähdys tien sivuun, niin jono olisi päässyt turvallisesti ja nopeasti ohi. Nyt koko etelän suuntaan menevä liikenne pakkautui hitaamman traktorin taakse. Jos olisi pysähtynyt, olisi nuori kuljettaja saanut monta iloista vilkutusta ohittajilta ja samalla hyvän mielen.

Kesäaika on sama kuin Moskovan aika (UTC+3). Tämä aikavyöhyke on Suomelle liian itäinen.

Mikä hemmetti Ässiä vaivaa, että nyt sit U20 tipahti ja toiseksi tultiin runkosarjassa. Ei kannata luulla mitään, vain pelaamalla pärjää!

Paperialan maajussin orjuuttamisesta oli kova mielipide. Pelkkiä metsänomistajia maajusseis lienee aika vähä, sivutulona metsää myyvän vois kuvitel myyväs vaik klapina enne ku suostuu maaorjana riistettäväks. Alaa tuntemat kuitenki voisi kuvitel, et puun hinta nousus, ku Venäjältä ei tuu.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut