”Kuinka monta satsia hamstrasit ennen kuin loppui?”

Onhan se kallista, jos jää ilman tarjouskahvia.

22.3. 20:00

Kävin koirani kanssa pitkästä aikaa Mäntyluodon koirarannalla. Maa oli vielä aika jäinen. Surukseni huomasin, että koiranjätöksiä oli paljon. Harmi, etteivät kaikki koiranomistajat vaivaudu keräämään oman koiransa jätöksiä kaikkien viihtyvyyden takia. Rannalla on kaksi roskista. Meillä on hieno ranta koirille – olisi hienoa, että kaikki pitäisivät siisteydestä huolen.

Voisivatko viisaammat vastata. Jos Jumala on olemassa, miksi hän antaa maailmassa tapahtua hirveitä asioita – viattomat lapset kärsivät esimerkiksi Ukrainassa ja muuallakin maapallolla.

Palloiluhallin paikka on urheilutalon kupeessa, puretun koulun tontilla. Siellä on parkkitilatkin valmiina, eikä tuhota valmiita urheilukenttiä.

”Hävittäjät lentonäytöksen tähtinä." Ei voi olla tätä päivää. Porissa juhlitaan hävittäjiä, jotka Ukrainassa pommittavat perheitä ja lapsia. Kysykää Porissa olevilta pakolaisilta, mitä he ajattelevat ja sanovat lapsilleen.

Pinomäkeläisenä ihmettelen samaa kuin tekstarikirjoittaja ( SK 22.3.): miten voidaan sallia ammuskelu Katinkurun ampumaradalla näinä raskaina aikoina? Paukuttelu alkoi lauantaiaamuna ja kesti pitkälle iltapäivään. Sunnuntaina se jatkui pienemmässä määrin. Paukuttelu kuului sisälle asti. Miksi ampumarata annetaan sijaita keskellä asutusta ja lenkkipolkuja?

Henkilölle, joka ehdotti ottamaan esimerkkiä Itävallasta Nato-asiassa: paljonko Itävallalla on keskellä Eurooppaa yhteistä rajaa Venäjän kanssa? Ja milloin Itävalta soti Venäjän kanssa?

Voisiko lehti tehdä jutun, mitkä ovat hyödyt ja mitkä velvoitteet, jotka liittyvät Nato-jäsenyyteen. Monella tuntuu olevan luulo, että Nato tulee ja sotii meidän puolestamme, mutta ei se nyt ihan niinkään ole.

Tulee mieleen aika ennen EU-jäsenyyttä, kun lobattiin oikein kunnolla. Nyt pelotellaan ja lobataan Naton vuoksi. Ei Suomea Natoon, ei Suomea sotaan.

Annetaan Norjan valloittaa Suomi. Päästäisiin Naton jäseniksi ja alkaisi tulemaan taas talviurheilussa kultamitaleja.

Etelämantereella mitattu 30 astetta korkeampia lämpötiloja kuin normaalisti (SK 21.3.) ja silti täällä aikuiset ihmiset pitävät ilmastotoimia vihreiden höpinänä.

Onko mahdollista muuttaa markettien pihoilla olevat, päivisin tyhjät lapsiparkit vanhusparkeiksi yli 70-vuotiaille? Lapset ovat silloin koulussa, mutta voi olla, että lapset tai vanhemmat tästä masentuvat.

Onko Lukijan kuvaa kommentoinut tekstarin kirjoittaja (21.3.) tosiaan sitä mieltä, että keräilyauton kuljettaja on laittanut roskalavan ympäristön kuvan mukaiseen kuntoon?

”Kun mikään ei riitä" (SK 22.3.). Lähihoitajan palkka on 2140 euroa kuukaudessa ja sairaanhoitajan 2300. Älä usko kaikkea propagandaa. Olen ollut 23-vuotta alalla.

No voi sinua kaffe-mielensäpahoittaja (tekstarit 22.3.). Jos luit mainoksen lehdestä, niin siinä luki, että rajoitettu erä – sitten kun loppuu, niin se oli siinä. Ja sitten kun osaa lukea, niin siinä luki S-marketti, Prismassa ei ollut kaffetta ollenkaan tarjouksessa. P.S. Kuinka monta satsia hamstrasit ennen kuin loppui?

S-marketin Ässäpäivillä olleen kahvitarjouksen rajoitus 5 kpl/talous oli virhe tänä kalliin kahvin aikana. Max 2 kpl olisi ollut oikein. Melkein kaikki muukin mainostettu oli lauantaina loppu. Petyin minäkin.

S-marketin kahvitarjouksessa oli maininta ”erä”. Tuote on normivalikoimassa, joten siksi siinä on todennäköisesti laitettu tarjouksen kestolle aika. Minusta tämä oli ihan selvä juttu. Ymmärrän harmituksen, kun jää ilman tarjoustuotetta.

Voiko joku selittää, mitä haja-asutusalueella asuva saa vastineeksi kiinteistöverolle. Täällä maksamme tiemaksut eli kunta ei pidä tietä kunnossa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut